{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Forsikring af hvalp - hvor?
 • #1   12. feb 2018 Jeg har mine forsikret ved Dyrekassen Danmark.
  Syntes de har en god dækning og årligt dækningsbeløb.
  Har både Grand Danois og Jack Russell Terriers dækket der, og priserne varierer alt efter race. Mener jeg giver ca 1.600,- for den seneste terrierhvalp jeg tegnede forsikring på, og ca 3.200,- for Grand Danois-hvalpen.
  De giver rabat ved tegning på hvalpe under 16 uger.


 • #2   12. feb 2018 Vi har de to ældste i henholdsvis alm brand ( den gamle ordning) og vist. Nykredit.
  Man flyttet ikke en ældre hund og da slet ikke en syg en

  De yngre er i agria. Der får vi den billigste pris og god dækning.


 • #3   12. feb 2018 Jeg har min Lhasa Apso i Agria og betaler omkring 1400kr./årligt for ansvar + sygeforsikring.

  Jeg husker ikke præcis hvad den dækker, men læste den grundigt igennem i sin tid da jeg oprettede vapsen - så jeg må jo have været tilfreds - Har ikke haft behov for den endnu.


 • #4   12. feb 2018 Jeg havde tryg men da min gamle hund blev 10år fik jeg et brev hvori der stod at de forventede at min hund ville blive for dyr at forsikre - jeg var rasende da de ellers siger de ingen aldersgrænse har - fandt yderligere ud af at det gør de åbenbart rimelig tit det nummer... Jeg troede ikk jeg noget sted ville kunne forsikre en 10årig fransk bulldog - men jeg fandt heldigvis et sted - købstædernes forsikring. De forsikrede hende UDEN forbehold hvilket er totalt uhørt og især fordi ingen andre ville røre en 10årig hund selv Med forbehold!!! De bad ikk om en dyrlæge erklæring eller noget andet og da hun blev syg havde jeg pengene på 3dage i forhold til 14dage hos tryg! - de behandler deres sager MEGA hurtigt og de har ikke raceforbehold hvilket også er meget usædvanligt! jeg har nu fået en anden hund der desværre har fået allergi - det har de også dækket uden noget brok overhovedet - hvilket også er usædvanligt... Jeg har dækket 20.000kr årligt (dvs beløbet nulstiller pr forsikringsår) hvor hos tryg var det hver enkelt skade der nulstillede når der var gået et år - dvs man aldrig 100% havde det fulde beløb og det var meget svært at finde rundt i... Jeg gir 1500kr pr år hvilket er en hel del billigere end tryg og jeg sparede endda også på alle mine andre forsikringer samtidig... Har haft en el skade på min vaskemaskine - det fixede de over tlf på 5min så havde jeg pengene til en ny som det pga samarbejde med wupti.com kunne give mig god rabat på.. er SUPER tilfreds på alle måder.. De 20.000 dækker dog ikk medicin man får med hjem - Men med alle de andre gode ting er det en mindre ting sys jeg! De dækker virkelig godt og har MEGET MEGET få ting de ikk dækker i forhold til de fleste andre bla i forhold til agria (har hørt de prøver alt for at undgå at udbetale) og ihvertfald i forhold til tryg! plus de dækker hele hundens liv og ikk kun indtil den bliver 10år - som er meget normalt... De er desuden kundeejet og har Super kundeservice...

 • #5   12. feb 2018 Prøv at se agria på www.trustpilot.com - jeg ville bestemt ikk vælge agria!!

 • #6   12. feb 2018 2# Det kan lade sig gøre selv med gammel syg hund i købstædernes forsikring - Jeg gjorde det med en 10årig fransk bulldog..

 • #7   12. feb 2018 Har alle mine i agria og har aldrig haft problemer, heller ikke da Penny nåede max erstatningssum. Det er bedste, billigste dækning af min race, Siberian husky.
  Jeg giver mellem 1100-1600 kr pr år pr hund for dem. De har forskellige tillægsdækninger, fx avl, medicin og genoptræning.


 • #8   12. feb 2018 Hvis man læser anmeldelser på trustpilot.com er der Utrolig mange der desværre ikk har samme erfaring med agria - så i bedste fald må det da være et sats om man er en af de heldige/uheldige... desuden har Agria sindsygt mange racetypiske forbehold og ting de generelt bare ikk dækker - Hørte også at pga en hund havde haft lopper fik den fremover intet dækket hvis den pågældende hund fik hudproblemer :s

 • #9   12. feb 2018 Mine dyr, katte og hunde, er altid forsikret hos Dyrekassen DK. Jeg har en vov der har været syg siden hun var 5 mdr. og hun er nu snart 11 år. Der har aldrig været et problem med, at få dyrlægeregningerne dækket. De indsætter endda nogen gange pengene allerede samme dag, som jeg sender dem regningen.

  Man kan ret meget selv sammensætte ens forsikring, så den dækker det, man ønsker dækket.


 • #10   12. feb 2018 Pernille F - Man skal måske overveje at dem med negative oplevelser nok oftere bruger tid på at gå ind og lægge en bedømmelse end dem som ingen problemer har.


 • #11   12. feb 2018 tjaeh hvis du feks kigger på købstædernes forsikring har de ikk Nær så mange ringe anmeldelser... Agria er direkte "poor" hvor købstædernes har "great" hvilket er næst bedst og agria næst dårligst Samtidig med at købstædernes har langt flere anmeldelser...

 • #12   12. feb 2018 Dyrekassen DK

 • #13   13. feb 2018 **Dyrekassen DK**

  Jeg hæfter mig lidt ved, at ved købspris kan man ikke få lov at skrive over 10.000, mens jeg godt kan ved andre selskaber - nogen der ved hvad det betyder for mig i sidste ende, såfremt jeg vælger at forsikre i Dyrekassen?


 • #14   13. feb 2018 Købstædernes smed mig ud med alle mine forsikringer pga en belastende skade på hundeforsikringen, så hold jer langt væk derfra.
  Det er et kæmpe problem at blive genforsikret når man én gang er smidt ud.
  Forsikringer på dyr bør tegnes hos specialister, ikke hos alm selskaber. De har dårligere dækning.


 • #15   13. feb 2018 Jeg har mine tre ældste i Alka og de to yngste i Agria. Fremtidige hunde bliver forsikret i Agria.

  Jeg giver knap 2000 kr om året pr hund (Dansk svensk gårdhund) og det er så inklusiv alle de tillægsforsikringer man kunne vælge (undtagen livsforsikring). Jeg har haft et langt forløb i 2017 med begge mine hunde - den ene med PL operation med en del komplikationer og den anden med kroniske tarmproblemer. Agria har hele vejen igennem dækket med det samme og uden problemer - og afregningen direkte med dyrlægen ved de større regninger er skønt!

  Jeg valgte især Agria pga. deres tillægsforsikringer og at de dermed dækker medfødt PL, HD, fjernelse af mælketænder mv. hvis man forsikrer inden hvalpen er 4 måneder.

  De gange jeg har skulle have dækket noget fra Alka ved de andre har det nu heller ikke været noget problem - det er også gået helt smertefrit. De har heller ikke en max sum pr år men en max sum på 25.000kr (mener jeg det er) pr. skade.


 • #16   13. feb 2018 vi har alle forsikringer i kongelig brand og mener ikke de har noget imod hundenes alder som sådan, det er helt alm. ansvar har ikke sygesikring på dem.

 • #17   13. feb 2018 Jeg kan virkelig anbefale Dyrekassen Danmark. Jeg har aldrig haft problemer med dem.

  De har lige her for nylig endda også dækket en sterilisering fordi årsagen hertil var dannelse af kræftknuder (i denne omgang dækker de også fjernelse af knuderne, de blodprøvetest der er lavet samt laboratorieundersøgelse).
  De dækker ikke forebyggende sterilisering.

  Jeg synes behandlingen af sager glider fuldstændig uproblematisk. Jeg sender dem regningerne, og inden for 2 uger har jeg svar fra dem om hvor meget de dækker, hvor meget af det de ikke dækker og årsagen hertil.

  De dækker også kiropraktikbehandlinger.

  Skal lige nævnes at dette selvfølgelig er under sygeforsikringen


 • #18   13. feb 2018 Jeg har selv mine i top Danmark og er glad for det, ved dog ikke om de har lavet om i det siden jeg tegnede den sidste for 3 år siden
  Jeg har aldrig haft problemer med dækning, heller ikke ved ting som jeg faktisk ikke troede de dækkede.

  Men når du nu kigger på chihuahua ville jeg få den hos agria, det er så vidt jeg husker det eneste selskab der dækker pl operationer på hunde under 2 år, hvis den er forsikret inden den bliver 4 mdr gammel. Det bliver der jeg selv forsikre når jeg skal have en ny, hvis jeg får en hvalp, alene af den grund, ellers kender jeg dem ikke særlig godt.
  Selvom man gør sit forarbejde godt, kan man jo være uheldig og så er det altså rart at få noget tilskud, for det løber jo hurtigt op i mange penge hvis man skal have en pl operation.


 • Sofie
  Sofie Tilmeldt:
  sep 2013

  Emner: 14 Svar: 201
  #19   13. feb 2018 Vores JRT er forsikret hos Topdanmark, vi har endnu ikke haft brug for dem men vi valgte dem bla. fordi de dækker en operation for løse knæskaller på hunde over 2 år, hvilket Agria og Dyrekassen kun gør hvis man får hvalpen forsikret før henholdsvis 4 og 6 mdr. (hvilket man bør). Vi kommer til at give 1.486 kr. årligt.

 • #20   13. feb 2018 Da jeg overvejede Agria med en fransk bulldog skulle jeg gi omkring 4500 pr år - så det er Meget forskelligt i agria med prisen! - Det er racebetinget..

  Desuden kan Alle selskaber smide en ud hvis de vil - det kan de Alle hvis de vil.. desværre


 • #21   13. feb 2018 Solvej - hvis den er tjekket 0/0 i PL, så er det vel underordnet om de dækker operation ifm det (eller hvad?) er det mig der har misforstået?

  Pernille - ja, jeg fik en beregning på Agria der lød på 2.046 uden livsforsikring og 2.740 med. Jeg vil gerne have den livsforsikret, men synes det var en ret hamper pris kontra andre selskaber?
  Førstnævnte forsikring er 500kr billigere ved eks. Købstedernes


 • #22   13. feb 2018 Man tjekker normalt først for pl når hunden er 1 år altså når hunden er ved at være udvokset, for at få det sikreste svar. Medmindre der viser sig noget inden selvfølgelig.
  Det er derfor det er skide vigtigt at gøre forarbejdet godt så man sikre sig bedst muligt, for selvom den ikke viser tegn på at have det som 8 ugers kan den altså godt få det


 • #23   13. feb 2018 21# Vær OBS på at livsforsikring som oftest kun dækker til hunden bliver 10år.. og husk at prisen ikk er det vigtigste - gå ind og læs om hvilke ting de ikk dækker - står der feks racebetingede sygdomme kan de næsten sige det meste er racebetinget feks, allergi dækker de fleste ikk og bare udredning ved allergi er ret dyrt - forskellen ligger i hvad de dækker! hjælper ikk meget at ha en forsikring der ikk dækker særligt godt - så hellere lidt dyrere årligt - Sys jeg personligt.. plus hvis man feks skal lægge 20.000kr ud er det vigtigt hvor længe man skal vente på at få pengene igen.. derudover så betyder det også noget hvor højt et årligt beløb man har dækket da selv 20.000kr feks hurtigt får ben at gå på hvis man er uheldig - Mille fik en ridse i øjet - det kostede små 25.000kr alene for den ting da det bare blev Ved og skulle opereres flere gange.. Personligt er det de ting jeg kigger meget efter men Især det med småt hvor der står alt det de ikk dækker feks HD dækker mange ikk, gigt, albuer, knæ osv.. Der er mange forsikringer som har en Lang liste af ting de ikk dækker - Man bør læse deres betingelser godt igennem!

 • #24   14. feb 2018 Pernille - er ganske enig med dig. Men vi har dog bare ikke behov for at betale dobbelt så meget for en forsikring, fordi den måske dækker to-tre ting mere, hvis ikke vores hund er disponibel for det
  Lige nu vil jeg også bare gerne høre hvad folk kan anbefale og evt ikke anbefale af selskaber
  Vi får først hunden om 5-6 måneder, så der er god tid til at kigge på forsikringer


 • #25   14. feb 2018 Der er også stor forskel på at skulle forsikre en fransk bulldog som jo har et hav af sygdomme i racen (No offense) og dermed større risiko for at bruge forsikringen, hvilket er grunden til den enten er dyr eller ikke dækker så meget.
  Eller en chihuahua hvor det største problem er pl.


 • #26   14. feb 2018 Helt enig
  Jeg tænker, at når mor, far og tidligere afkom er testet 0/0 i PL, så er det nok ikke det hunden er allermest disponibel for


 • #27   14. feb 2018 Twinhors, min Vega er af forældre uden PL - hun har PL på begge knæ og er opereret i det ene. Det kan sagtens forekomme alligevel. Det kan være pga arvelighed, pga forkert benstilling (som ved Vega) eller ved en skade.

 • #28   14. feb 2018 At forældrene er ude PL er Ikke ensbetydende med at din hund vil gå fri!! En del af det er også miljø..

  og ja Fb'ere er desværre ret plaget... Men om jeg så fik en anden race så ville jeg personligt hellere være godt dækket end at "håbe"/regne med - det kan ende med at blive dyrt - det skal man bare vide på forhånd og være forberedt på... Selvfølgelig betyder prisen da Noget men 500år ekstra årligt feks kan være virkelig fornuftigt i sidste ende - man skal overveje og tjekke i deres betingelser at der ikk er en årsag til at det er billigere.. (aner ikk om det er tilfældet, men Jeg ville ihvertfald sikre mig ved at læse det med småt som de gemmer væk - De kan få en bæ i hånden til at lyde godt de sælgere ;))


 • #29   14. feb 2018 Desuden gå PL længere tilbage i arvelighed end blot forældrene

 • #30   14. feb 2018 Pernille selvfølgelig skal man læse det hele godt igennem, men der er rigtig mange ting de ikke dækker ved f.eks. fb netop pga alle de sygdomme der er i racen, hvor de dækker ved f.eks. chihuahua fordi der ikke er ret meget der lægger til racen, og den eneste race relaterede ting jeg oplevede da jeg kiggede på forsikringer var pl og så måske noget med tænderne, det kan jeg ikke helt huske om nogle måske havde noget omkring. Det var dengang ikke en dyr race at forsikre, heller ikke selvom det var uden tavle. Men meget kan jo være lavet om. Lucky koster f.eks. omkring 1500-1600 kr i året med ansvar, syge og ekstra syge (hvor de dækker udleveret medicin kiropraktor, genoptræning osv) de dækker først pl operation ved 2 år, jeg forstod det som at de ikke dækkede hvis hunden fik det konstateret inden 2 år, men det er åbenbart hvis den bliver opereret inden 2 år for de dækkede luckys på trods af at han var omkring 1 år da han kom over på den forsikring. Så han har med de andre små ting de har betalt, betalt sig selv ind, Rosas har indtil nu været ren spild af penge fra min side, men better safe than sorry, og det er da kun dejligt ikke at have brug for den

 • #31   14. feb 2018 Lige præcis min pointe Better safe than sorry Og man kan betale mange år "gratis" hvis man blot en gang er uheldig og får brug for det fulde dækningsbeløb

  Læste lige - Der er nu også andre racetypiske sygdomme ved en Chi - Det er der desværre ved alle racer stort set idag..


 • #32   14. feb 2018 - Selvom Fb'ere Er i den svære ende..

 • #33   14. feb 2018 Ja jeg ved godt der er andre ting, men da jeg tegnede forsikring var det den eneste ting de havde forbehold imod hos de steder jeg kiggede, sådan som var specielle for chihuahua og ikke bare for alle hunde. Men igen det kan være lavet om, for ja racen led et knæk af den popularitet de fik

 • #34   14. feb 2018 Solvej - vi skal helt klart have tjekket hos Topdanmark, og hvad de dækker/ikke dækker, udover det de beskriver i deres oversigt - kom lige i tanke om, at manden har alle sine forsikringer samlet i Topdanmark, så vi kan få 12% rabat på både hundeforsikringen og katteforsikring

 • #35   14. feb 2018 Og feks allergi som er dyrt (trust me on this), er jo noget alle racer kan få - og Det er noget laaaangt de fleste ikk dækker Og sådan noget som gigt hvilket også gælder alle racer Så de generelle forbehold og ikk kun de racetypiske er bestemt vigtige - Men det lyder jo til vi i bund og grund er enige

 • #36   14. feb 2018 Det er klart
  Jeg tænker at man som udgangspunkt må finde dem, som umiddelbart matcher pris og dækning - og så tage kontakt til selskaberne og få et tilbud - og dermed en udvidet version af hvad de dækker/ikke dækker - sådan fungerede det med min hesteforsikring, så jeg går ud fra at det ikke er meget anderledes


 • #37   14. feb 2018 Altså jeg har været rigtig glad for dem og har aldrig haft problemer med dem, hverken da Lucky blev opereret for pl sidste år, eller da de skulle dække kiropraktor osv.
  Men man skal bare være opmærksom på at de ikke dækker pl før hunden er 2 år hvilket er noget lort hvis den får det konstateret som 1 års.
  Jeg ved som sagt ikke om det er lavet om siden, men jeg har en selvrisiko på 720 kr eller deromkring og så dækker de 90% af resten, lige på det punkt er de virkelig i den gode ende. Og den ekstra sygesikring vi har, har ikke selvrisiko, da den går under det andet.
  Jeg betaler omkring 1600 pr hund i året tror jeg det er


 • #38   14. feb 2018 Jeg havde aldrig problemer med Agria, da min Tanja døjede rigtig meget med allergi. De dækkede det hele uden problemer.

 • #39   14. feb 2018 Du skal dog være opmærksom på at de sætter dækningen ned når hun bliver 10 år så vidt jeg husker med et procent tal om året i nogle år.

 • #40   14. feb 2018 Man skal ikk ringe og spørge og få en "snak" man skal gå ind og læse deres betingelser - de er trænet i at sælge og derfor fokusere de kun på de gode ting!

  Ekstra sygeforsikring hvad betyder det? - et ekstra højere beløb eller?


 • #41   14. feb 2018 Fandt faktisk lige ud af at deres vilkår findes i pdf til fri læsning - genialt

  Det lyder fornuftigt!
  De skriver at der er selvrisiko på 750 + 10% - det lyder meget rimeligt, og vidst også det bedste jeg har fundet indtil videre på den front


 • #42   14. feb 2018 Vi har en selvrisiko på 1000kr også dækker de resten i alle hundens leveår

 • #43   14. feb 2018 Pernille:
  Med min hesteforsikring (står i tryg) trykkede jeg "bestil tilbud" - og så fik jeg alle deres betingelser osv tilsendt på mail sammen med pris på forsikringen


 • #44   14. feb 2018 Pernille ekstra betyder at jeg har nogle flere ting de dækker som ikke er i den normale, det kostede 25 kr mere i måneden eller sådan noget. F.eks. genoptræning/kiropraktor, udleveret medicin. Og en række andre ting jeg ikke kan huske da jeg ikke har haft brug for dem

 • #45   14. feb 2018 Topdanmark satte selvrisikoen op til 1500kr på min gamle hund da de havde dækket for 3000kr på ét år. Begrundelsen var ikke beløbet men at det var på tre skader. Og det var for mange skader i følge dem..

 • #46   14. feb 2018 okay - bare du læser deres betingelser og ikk ringer - den fejl gør mange desværre For så kan alt lyde godt - man kan ofte også finde deres betingelser på deres hjemmesider uden at skulle bestille tilbud

 • #47   14. feb 2018 Nicole det lyder vanvittigt det har jeg aldrig oplevet, heller ikke da Lucky træk 10.000 ud sidste år.

 • #48   14. feb 2018 Solvej, det handlede heller ikke om beløbet men antal skader. De havde dækket 15.000kr+ uden problemer hvis det var én skade, men de går op i antal skader fremfor beløb - og tre skader var for mange. De truede også med at sætte selvrisikoen op på de andre hvis bare jeg sendte én regning ind på dem - fordi de mente at det at Zazu havde haft tre skader var for mange. Det skulle så også gå udover de andre.

  Og vi betalte altså over 30.000kr om året hos dem da vi havde ALLE vores forsikringer hos dem.

  Jeg flyttede naturligvis alle vores forsikringer.


 • #49   14. feb 2018 Nej nej - det var nu "bare" at få tilsendt materiale, som var relevant for mig og lige netop den hund (race og alder)
  Jeg er faktisk slet ikke til at snakke med sådan nogle, haha! Jeg hader alt der har med sådan noget salg at gøre

  Det er også helt korrekt
  Det kunne jeg bare ikke på alle, da jeg skulle have forsikret min hest og jeg kan eks. heller ikke på Topdanmark-aktien side se, hvad jeg skal betale for den forsikring jeg ønsker på min hund - men det kan jeg få katten, da de af en eller anden grund bare har en fast pris på dem (altså på ren sygeforsikring - så kommer liv oveni)


 • #50   14. feb 2018 Nicole - hold da op, det lyder som en forfærdelig og meget urimelig oplevelse!

 • #51   14. feb 2018 Jeg forsøgte at snakke pænt med dem, de var ikke til at hugge eller stikke i. Og vi havde aldrig brugt hverken bil, hus, indbo eller lignende forsikring. Så vi havde altså ikke haft nogle store skader hos dem. Så jeg endte med at blive gal og flyttede så forsikringerne - hvilket jeg gjorde dem opmærksom på ville være konsekvensen af det. Og deres svar var "ja det må du jo gøre så..." virkelig arrogant og ringe service!

 • #52   14. feb 2018 Det lyder godt nok vildt... Øv for en oplevelse, du har haft der... Har selv oplevet lign. (Dog ikke lige med et forsikringsselskab), hvor det i bund og grund nok mere var en ansat, eller en gruppe af samme, som simpelthen bare var nogle værre r*ve...
  Men uanset er det da totalt uretfærdigt - kan godt forstå at du valgte den løsning.


 • Sofie
  Sofie Tilmeldt:
  sep 2013

  Emner: 14 Svar: 201
  #53   15. feb 2018 Jeg er enig i at man skal læse deres materialle grundigt i stedet for at ringe til dem, med mindre man ved præcis hvilke svar man vil have. Da vi ringede dyrekassen op og spurgte om de havde nogle forbehold i forhold til JRT sagde de at nej, de dækkede alt. Jeg spurgte derefter ind til PL (som dyrlægen har sagt er et alt for almindeligt JRT problem) hvor de svarede at det var noget de ikke dækkede når hvalpen er over 6 mdr, og det var desuden ikke særlig sansynligt at en JRT fik det.
  Jeg siger ikke at de gør noget forkert, jeg siger bare at man skal kende sin race og læse godt igennem hvad de enkelte dækker og ikke dækker, samt betingelserne herfor


 • #54   15. feb 2018 "Sjovt" at fraråde et forsikringsselskab, som man ikke har personlig erfaring med

  Nå, jeg har Agria, og har haft det i 7 år. Jeg har pt to hunde forsikret der, og har aldrig (som i ALDRIG) oplevet problemer med dem. Aldrig!

  Den ældste af hundene har fejlet stort set alt. Mange gange lungeorm, med både test og lange behandlingesforløb. Hjerteorm med et virkelig langt forløb med mange tests, blodprøver, flere typer behandling, hjertescanninger og hvad ved jeg. Hun har været halt, og fået lavet både røntgen og ledvæskeprøver, bøjeprøver, waterwalk og smertebehandling. Hun har punkteret et øje, og skulle efterfølgende tjekkes flere gange. Hun har gigt i et knæ, og både de mange undersøgelser op til, behandling (blokade, 2x kiropraktor, cartrophen og smertestillende) har de dækket, helt uden bøvl.

  De har sagt nej til at dække en sterilisering, som var begrundet i tilbagevendende skedekatar, og derved forhøjet risiko for livmoderbetændelse. Det var et helt fair afslag.

  Jeg har aldrig oplevet andet end søde og venlige mennesker, når jeg har snakket eller skrevet med dem, og har aldrig haft problemer med hverken dækning eller udbetaling. De har i øvrigt (som flere andre) direkte skadesrefusion, så man ikke selv skal lægge ud for de større regninger.

  Jeg får rabat for flere hunde, rabat for medlemsskab af DcH og rabat for medlemsskab af DB. Samlet set giver jeg omkring 3.000 kr/år for syge- og ansvarsforsikring, inkl. dækning af medicin og genoptræning.

  Købstædernes har jeg haft andre forsikringer hos. Det kommer så aldrig til at ske igen. Nu har jeg Codan på alt andet end hund, og betaler gerne lidt ekstra for tilgengæld at vide mig sikker på hvad jeg kan få dækket når uheldet er ude.


 • #55   15. feb 2018 Er vel ikk så mærkeligt når dem jeg kender der har dem ikk ligefrem er tilfredse og derudover så er det vel ikk så mærkeligt at fraråde det når man læser alle deres Mange forbehold - De har dælme mange.. desuden så må man da tillægge alle de negative erfaringer på trustpilot.com en eller anden betydning... Sys da ikk det er spor underligt når man ligger de ting sammen - Det er da om noget vigtigt at TS (hvis TS vælger agria) går ind i det med åbne øjne og ved at der desværre også er en del kunder der ikk er tilfredse til trods for at nogle af agria kunder er

 • #56   15. feb 2018 Vi påtænker at vælge Topdanmark, da vi i forvejen har fler forsikringer samlet der og dermed kan få rabat på forsikringen - foruden at de dækker alt det, som vi havde i tankerne med en overkommelig selvrisiko

Kommentér på:
Forsikring af hvalp - hvor?