{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
609 visninger | Oprettet:

Gastro 112 {{forumTopicSubject}}

Hej alle,

Sad og ledte i nat efter et godt bud på et kosttilskud til mave/tarm og faldt over det her jeg sys virker meget spændende.. Har også bestilt en omgang så vi kan få det afprøvet...

https://hestenshelse.dk/gastro112-pur/3586-gastro-112-hest-hund-med-los-og-irriteret-afforing.html

I den forbindelse havde jeg nogle spørgsmål til produktet og skrev derfor en mail, fik deri oplyst at produktet lige er blevet koncentreret og at det pt afprøves på tarm afdelingen på silkeborg sygehus...

Er VIIIIIRKELIG spændt på at få afprøvet det.. tænkte jeg lige ville dele eftersom jeg ved der sidder en del bag skærmen der har ibd hunde, hunde med skader efter giardia og alle mulige andre mave tarm sygdomme/problemer..

Hvad tænker I om produktet? smiley


Kommentarer på:  Gastro 112
 • #1   14. sep 2018 Har du slettet den anden tråd?

  Jeg vil nok prøve det til Anton, tror jeg. Det kan vel ikke skade noget, og måske gøre en forskel i en periode. smiley


 • #2   14. sep 2018 Ja, havde ikke brug for erfaringer eftersom jeg bestilte det alligevel og vil afprøve det selv, plus det er en ny forbedret udgave dvs erfaringerne ville alligevel ikke være særligt aktuelle..

 • #4   14. sep 2018 Det var da så lidt smiley Tænkte det nok havde interesse smiley Håber det virker..

 • #5   14. sep 2018 Det er sjovt med de kosttilskud/tarmpasta. Anton skifter imellem 3 forskellige, Pro-Kolin, Canikur og Zoolac - efter noget tid reagerer hans tarm ikke længere på det, og så er det tid til at skifte - måske er det det samme, der sker med Mille?

  Så det ville da være dejligt med endnu et produkt i skuffen, hvis det virker. smiley


 • #6   14. sep 2018 Milles virker såmænd enten eller, men problemet har været at feks morgenpøllen og Nr.2 pølle som regel er fine også eftermiddags og aften pøllen er blød eller tynd.. som om det kommer for hurtigt igennem eller at Kosttilskudet kun virker på x antal pøller efter det er indtaget og er i tarmen eller hvad man skal sige.. Men jeg ser en generel bedring trods alt og har nu fundet et foder der virker lovende på alle fronter og som jeg er ret sikker på vil komme til at fungere når hendes mave vænner sig til det (tager som regel ca 1-2mdr før det sker efter foderskifte) hvor jeg så kan se den egentlige effekt på bla maven.. Problemet har været at så har ikke alle aspekter fungeret mht foder og har derfor måttet prøve lidt forskelligt.. Men det her er MEGET lovende på alle fronter, ser allerede en bedring - så er virkelig glad for at jeg ikke bare accepterede at det ikk fungerede fuldstændigt..

  Er iøvrigt også længe siden Mille har haft mave tarm betændelse - 7,9,13!!


 • #7   14. sep 2018 hm... må tilstå at jeg er skeptisk. Der er pokker til forskel på hundes og hestes tarmsystem, fordøjelse og bakterieflora. Det lyder lidt som noget lavet til heste, som man så lige score lidt ekstra på at sælge til hundefolket også smiley I deres markedsføring lover de lidt vel rigeligt og den forekommer mig at at det nok er på kanten af hvad der er tilladt.
  Fermenteret (gæret) raps og tang har vel strengt taget ikke så meget at gøre i en hundemave.
  Forøvrigt læste jeg fornyligt (tror det var på videnskab.dk) at nogle nye undersøgelser pegede i retning af at det faktisk ikke var specielt sundt at spise mælkesyrebakterier da de fortrængte den naturlige tarmflora og det så tog endnu længere tid for den naturlige tarmflora at komme til hægterne efter en antibiotikakur end det ellers ville tage.


 • #8   14. sep 2018 Man må da næsten tænke det kan et eller andet siden det afprøves på silkeborg sygehus tarm afdelingen.. Og der er da også forskel på mennesker og heste..

 • #9   14. sep 2018 Men jeg er selvfølgelig ikk specialist smiley

 • #10   14. sep 2018 Jeg ville stadig være skeptisk smiley Jeg har før hørt en god historie om et andet mirakelprodukt, der blev afprøvet på et sygehus. Det viste sig ikke at være andet end en god historie smiley Det er på ingen måde let af få lov til at 'prøve noget af' på et sygehus. Det er et ret stort maskineri man som producent skal sætte op, hvis man vil have lov at teste noget som helst på syge mennesker og man skal have en ret god dokumentation for hvad det er man giver dem og hvordan man formoder at det virker.

 • #11   14. sep 2018 Det betyder jo ikke samtidigt at det ikke sker - og selvfølgelig skal man da heller ikk bare kaste sig over det uforbeholdent - sådan er det med alting..

  Men har svært ved at se hvad det skal kunne skade at prøve - tænk nu hvis det rent faktisk virker, der er jo kun en måde at finde ud af det på..

  Og netop fordi det afprøves/testes på mennesker må der da netop være dokumentation som du selv skriver..

  Men det er jo også helt fair med hver sin tilgang til det smiley Jeg skal ihvertfald afprøve det og se om det rent faktisk virker smiley Selv hvis det ikk skulle virke (fordi den risiko er der jo altid), så har jeg da forsøgt noget og den som intet våger, intet vinder smiley


 • #12   14. sep 2018 Jeg tror prroblemet med resistens kan opstå, hvis det gives 24/7/365, det er der forhbentlig ingen, der gør - ikke engang jeg med Antons skodtarmsystem. Men der er ikke tvivl om, at Anton på et eller andet plan alligevel bliver resistent efter bare få ganges indtagelse, og så skal der gå nogle uger/måneder før vi prøver igen. Men OK, han er også resistent over for det meste antibiotika, eller det vil sige, at det jo er hans sygdom, der er det, hvilket gør det mega svært at behandle akutte tilfælde. De er heldigvis efterhånden sjældne.

  Jeg vil da prøve det, måske kan det hjælpe, måske ikke - det værste der kan ske er vel så, at de penge er mistet på ingenting, og det er (for mig) i det her spil ligegyldigt, så længe chancen for bedring er der... smiley


 • #13   14. sep 2018 Får mit mandag - fik lige en mail (fordi jeg skrev jeg godt kunne undvære at få label på smiley Skal se om ikk jeg kan huske at opdatere..

 • #14   17. apr 2019 Lige en update herfra - det samler desværre ikk afføringen for Mille (hvilket intet udover husk ser ud til at gøre desværre) men tilgengæld har hun siden vi begyndte på det ikk haft mave tarm betændelse og sådan VIRKELIG slemme anfald af dårlig mave som hun ellers døjede med regelmæssigt... Så det har alligevel en effekt smiley

Kommentér på:
Gastro 112

x