{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
894 visninger | Oprettet:

Anbefaling af god hundeforsikring {{forumTopicSubject}}

Hvilket selvskab tilbyder en rigtig god og billig hundeforsikring? Altså en forsikring hvor man får noget for pengene samt den ikke er skyhøj ang. Pris.

(Det skal være inc. Hundetræning)

Håber i kender til nogle gode selskaber, da jeg syntes det er en jungel og svært at gennemskue. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Anbefaling af god hundeforsikring
  • #1   19. apr 2019 det kommer helt an på race og hvad træning man går til, hvad du vil have i din police...

  • #2   19. apr 2019 I første omgang ville jeg spørge hos den forsikring i har til alt det andet, hvad de kan tilbyde. Der kan sommetider spares noget ved at have det samlet.

    Jeg har Dyrekassen til Sten. Det er sikkert ikke den billigste, men jeg var glad og tilfreds med den i reiki unge dage, og der var ingen bøvl med udbetaling - den blev så heller ikke brugt ret meget, så ved ikke hvordan der er, hvis man er hyppig gæst ved dyrlægen.

    Maxi zoo har et samarbejde med Og, så man får det lidt billigere, hvis man køber forsikringen gennem dem, det er måske værd at kigge på.

    Der er ret stor forskel på, hvad de forskellige selskaber dækker ved forskellige racer, så det er også værd at kigge på.

    Hos en del forsikringer skal man kun have udvidet ansvar, hvis man træner børnearbejde. De fleste dækker almindelig træning i en standard ansvarsforsikring.


  • #3   19. apr 2019 Kontakt det selskab, hvor du har dine andre forsikringer.
    Der er altid penge at spare når man har samlet alle sine forskikringer et sted.


  • #4   19. apr 2019 Der er hundredevis af tråde om emnet herinde - læs i dem. Du får de sædvanlige svar, hvor folk har lidt godt og skidt om de forskellige selskaber.

  • #5   19. apr 2019 Dyrekassen DK har jeg har haft altid/har jeg nu, til både hunde og katte. Der har aldrig været det mindste bøvl med dem, på trods af en kronisk syg hund igennem 10+ år.
    Man kan også selv sammensætte forsikringen, og prisen bliver så derefter.

    Anni: For fx. mit forsikringsselskab vil en hundeforsikring aldrig nogensinde kunne dække, hvad fx. Dyrekassen dækker. Min forsikring har ikke viden nok på området til, at jeg ville være tryg ved, at lade dem dække mine dyr ... de dækker så heller ikke kat, så det bliver ikke relevant.

    Prisen er for mig ikke så vigtig, i forhold til hvad der dækkes. Men der skal selvf. være en sammenhæng, ingen grund til at overbetale.
    Fx. kan man gennem Agria få en ret billig forsikring, som umiddelbart ser god ud, til man begynder at bruge den. Prisen stiger årligt, og der laves forbehold næsten ud af det blå. Man kan ende med en virkelig skod forsikring, som pga. deres mange pludselige forbehold, kan gøre det meget svært, at flytte til et andet forsikringsselskab.

    Tjek evt. Trustpilot, på de forsikringsselskaber, du overvejer at bruge ... Hvis man ser bort fra dårlige anmeldelser pga. hundeejerne ikke sætter sig ind i deres forsikringer, især når det kommer til karenstid, så synes jeg godt, man kan få et nogenlunde billede af forsikringsselskaberne smiley


  • #6   19. apr 2019 Vi har ikke haft det mindste bøvl med Dyrekassen Danmark i forbindelse med CT-scanning, operation af diskusprolaps og efterfølgende genoptræning.

    De er en kæmpe hjælp. Så anbefaling af Dyrekassen herfra smiley


  • #7   19. apr 2019 Mange alm forsikringsselskaber er billigere end de specialiserede. De dækker så også bare det dårligere samt kræver ofte udvidet ansvar ifm træning, og dermed stiger prisen.
    Agria har klart den bedste og billigste dækning for min race, og de kræver ikke udvidet ansvar ifm træning.

    Bed om tilbud og læs alt med småt.


  • #9   19. apr 2019
    Er det en sygeforsikring du søger eller blot ansvarsforsikring?


  • #11   19. apr 2019 #9 jeg søger ansvarsforsikring med sygeforsikring og dækning under træning. smiley

    #10 tak for råd, det vil jeg helt sikkert tage med i mine overvejelser smiley


  • #12   20. apr 2019 Jeg vil anbefale Agria, Dyrekassen DK eller ETU hundeforsikring. Det er dem vi har bedst erfaring med på klinikken.

  • #13   20. apr 2019 Hvis det kun er ansvarsforsikring, så vil jeg stadig anbefale dig at tale med dit forsikringsselskab, for det er billigst når alle forsikringer er samlet et sted.

Kommentér på:
Anbefaling af god hundeforsikring

Annonce