
Tilmeldt:
4. maj 2007 Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Kammerkoteletter. Kammerkoteletter.
Jeg VED godt at opskriften lyder spøjs, men HOLD da op, hvor det smager godt:
Kammerkoteletter:
Hermed opskriften på de gode kammerkoteletter.
Der bruges alm. koteletter eller fadkoteletter 1-2 afhængig af størrelse finhakkede løg, 1 ds. hakkede tomater, sennep, ketchup, jordbær el. solbær syltetøj, engelsk sovs, karry, paprika, 1/4 l piskefløde (13%) kan også bruges, salt og peber.
Koteletterne brunes på panden, løgene tilsættes og svitses med så tilsættes de flåede tomater, koteletterne vendes flere gange.
Så kommer man en klat sennep på hver af koteletterne og vender dem, på samme vis med ketchup, syltetøj, engelsk sovs, karry og paprika. Når det hele har småsimret lidt tid hældes piskefløden ved og smager til med salt og peber og lader det koge op til fløden er gennemvarm.
Der serveres ris og evt. flute til sammen med en grøn salat efter egen smag.
maj 2007
Følger: 73 Følgere: 72 Hunde: 3 Emner: 356 Svar: 4.429
Gad vide hvem der har eksperimenteret sig frem til den opskrift ;o)
Men der er faktisk mange mærkelige ting blandet sammen, som smager godt ;o)
Kammerkoteletter.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside