Pålægshjælp {{forumTopicSubject}}
Jeg er jo begyndt at arbejde i en kantine, som jer er superglad for, men men vi mangler til tider ny inspiration til vores pålæg og så var det jo at jeg tænkte på om I kunne hjælpe
Vi har hverdag en pålægsplan der består af:
2 x fisk
1 x sild
1x spegepølse
1 x svinekød
1 x oksekød
1 x fjerkræ/lam
1 x pølse/postej.
Vores største problem at varrier er oksekød, de spiser ikk ret gerne oksebryst, men får det da ind i mellem. Derud over får de bresola, røget oksekød, oksefarsbrød, capaccio osv.
Sild vil jeg osse gerne ha forslag til, vi bruger røde, hvide, karry og stegte som basale sild :O)
Har I osse forslag til vegetarretter, både nemme til salatbaren men osse til det varme mad
Uha en opgave I sættes på :O)
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Oksehakkebøf (evt. lavet som pandebøf og skåret i skiver)
Dildsild, stegte sild i eddike, alm stegte sild ( serveret som sol over Gudhjem m. lø-g og æggeblomme - Bornholmsk nationalret)
vegetar: Humus, auberginebøffer, tofu, fallaffel, fyldte courgetter (squash m. f.eks. feta, hvidløg og tomat m. krydderier))
Det var sådan lidt hvad jeg kunne komme i tanker om til pålæg.
Varme retter er jo næsten uendeligt....
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.179
Pålægshjælp
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside