{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
665 visninger | Oprettet:

Pålægshjælp {{forumTopicSubject}}

Jeg er jo begyndt at arbejde i en kantine, som jer er superglad for, men men vi mangler til tider ny inspiration til vores pålæg og så var det jo at jeg tænkte på om I kunne hjælpe

Vi har hverdag en pålægsplan der består af:
2 x fisk
1 x sild
1x spegepølse
1 x svinekød
1 x oksekød
1 x fjerkræ/lam
1 x pølse/postej.

Vores største problem at varrier er oksekød, de spiser ikk ret gerne oksebryst, men får det da ind i mellem. Derud over får de bresola, røget oksekød, oksefarsbrød, capaccio osv.

Sild vil jeg osse gerne ha forslag til, vi bruger røde, hvide, karry og stegte som basale sild :O)

Har I osse forslag til vegetarretter, både nemme til salatbaren men osse til det varme mad

Uha en opgave I sættes på :O)


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • El løbehjul - skift af bremseklodser - kugoo g2 600 kr.
  • Flytterengøring 2.500 kr.
  • Samling af 2 garderober fra jysk 2.000 kr.
  • Manglende strøm i en væg og en toløbet kontakt, der ikke kan slukke i kolonihaven 880 kr.
  • Skift af bruse armatur 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Pålægshjælp
  • #1   26. nov 2008 Hehe det får de skam indimellem, vel ca en gang om ugen, men det er faktisk temmelig sværet at finde meget varrieret oksekød, svinekød derimod er rimelig nemt :O)

  • #2   26. nov 2008 Vi bruger rigtig mange rester fra det varme f.eks. farsbrød, kalkunbryst osv.

    Men røget råfyr og struds vil jeg da foreslå, lyder spændende


  • #3   26. nov 2008 roastbeef synes jeg da ikke lige jeg så....
    og så Fisk og vildt Hjørnet i Albanigade laver noget der hedder Bedstefar-sild...det er en form for stegt sild, men bare anderledes....men de vil nok ikke dele opskriften ud...

    Ellers er der jo Islandske sild...de smager af lidt mere


  • #4   26. nov 2008 jamen af oksekød er der: tunge - hakkebøf - pizzabøf - oksespegepølse - saltkød - oksesteg - oksebryst - roastbeef .

    vegatabilsk: Risdeller - risrand - gulerodsrand - rissalat - bulgursalat - pastasalat - rusisk salat - karrysalat - rød salat - italiensk salat - spansk salat - rødbedesalat

    Fisk: fiskefrikadeller - fiskekrebinetter - fiskefilet - tunmouse - makrelssalat - tunsalat - fiskesalat m karry og/eller kapers

    sild: sildesalater har jeg jo sent til dig på pb;O)
    men ud over det kan man få madeirasild!


  • #5   1. dec 2008 Åhhh tak tøser hvor er i søde, så er der lidt ny inspiration, det er dejligt

    Roastbeef får de osse, ca. en gang om ugen og elsker det, havde bare glemt at skrive det på :O)


Kommentér på:
Pålægshjælp

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce