{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
868 visninger | Oprettet:

Skræmt af adfærd,men endte godt!! {{forumTopicSubject}}

Jeg var på skole i denne weekend, og havde Diva med.. vi skulle lave lidt socialisering i snor med Diva og mine underviseres gamle shchæfertæve på 10år.. en rigtig lækker tøs, som er helt fantastisk i hendes sprog..
til at starte med troed vi ikke at vi kunne slippe dem løs sammen, men Diva er(åbenbart) ekstremt tydelig og god til sit sprog så de endte med at gå løs sammen, rigtig dejligt..

Senere på dagen efter vi havde undervist et hold ville jeg lige tage Diva ud at tisse.. Self i snor.. Vi kommer ind på banen og der er stadig nogle hunde(i snor) fra holdet.. på vej lidt væk med diva rykker hun snoren ud af min hånd og farer efter en Jack russel terrier på 6mdr..
jeg registrere intet og begynder derfor at stortude over hendes opførsel.. der skete intet med den anden hund, den blev nappet i øret men der var intet at se...
Men jeg er som sagt rigtig ulykkelig og vores underviser giver mig et knus og siger "tillykke for at du og din hund begge er normale".. jeg er her et stort spørgsmålstegn.. det viser sig så at den lille hund har et socialt problem og at det er sket flere gange at en voksen hund er faret efter den fordi den ikke kan kommunikere...

det er her det faktisk går op for mig hvor vigtigt det er at hunde kan deres sprog..
Diva kunne gå med en gammel efaren knag og hun nød det,men den hund som ikke kunne begå sig blandt andre kunne hun ikke med..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skræmt af adfærd,men endte godt!!
Kommentér på:
Skræmt af adfærd,men endte godt!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce