{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.408 visninger | Oprettet:

Alternativ FCI? {{forumTopicSubject}}

Mit spørgsmål er meget simpelt.
Jeg har fundet en polsk klub som hører under en alternativ FCI som har et logo der til forveksling ligner vores:
http://www.pkpr.pl/

Ved at finde organisationens hjemmeside ser jeg at "vores" FCI nævnes flere gange under menuen "Normativa", men idet jeg ikke forstår spansk (ud over at der åbenbart er tale om en klage fra den spanske kennelklub el.lign.) tænkte jeg på om nogen herinde kunne belyse sagen.
http://www.webfci.org/

Jeg bemærkede især at både ACE og DRU er under foreningen, hvilket jeg finder irriterende idet det altid har været en styrke for DKK'ere at kunne bruge fordelen ved en FCI tavle som argument for at vælge netop vores klub frem for DRU, DHL, DDK o.lign.. Det begynder straks at blive mere besværligt når DRU "også" er FCI godkendt smiley

Jeg forestiller mig også at DKK på den baggrund vil opleve flere besværligheder i forhold til importstambøger, så min interesse er lige så meget for administrationens skyld (fordi vi allesammen bliver idioter af at det skal til at blive MERE besværligt) som min egen - idet jeg selv søger hund i udlandet.

Jeg har skrevet mere eller mindre det samme til DKK for det kan kun være en fordel at de er gjort opmærksomme på at der nu er andre der forsøger at bruge mærket "FCI" for at fremme en anden klub.

Så.. Hvis der er nogen der kan spansk her får de et virtuelt kram af mig for at se på "normativa"-delen og sjuske sig frem til en oversættelse smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alternativ FCI?
Kommentér på:
Alternativ FCI?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce