{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
835 visninger | Oprettet:

kan en hvalp få for meget mælk?? {{forumTopicSubject}}

ja som overskriften lyder, kan en hvalp så spise for meget?? mollys lille pige fik lige ved en af de rigtig gode babser, og spiste og spiste til den mave var helt kule rund.. den havde helt mælke bobler i munden bagefter.. og hvad sker der hvis en hvalp spiser af en hvalp spiser af en pat med brystbetændelse-- kan den blive syg af det??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kan en hvalp få for meget mælk??
  • #1   14. feb 2009 Hmm...ved at en ko med yverbetændelse bliver malket - men mælken bliver kasseret... :o/

  • #2   14. feb 2009 en hvalp kan godt få for meget, maven må godt väre let udspilet, men må ikke väre så spändt at den bliver passiv af mängden af føden.. det kan i sidste ende resultere i kolik og det er dødeligt for små hvalpe..

    de kan godt tåle at die på en betändt pat, men ikke for meget, helst skal man selv få den malket ud, så der kan komme omløb i mälkekirtlerne igen.. hvis din täve får antibiotika, så vär opmärksom på det kan gå ud over hvalpenes maver.. dvs de kan få diarre eller omvendt forstoppelse..



  • #3   14. feb 2009 Hej og tillykke med hvalpen. Du behøver ikke være bekymret for den spiser for meget. Den holder, når den er mæt i den alder. Til gengæld kan det godt give problemer, når der kun er een hvalp til at tømme yveret. Hold meget øje med knuder og farven på mælken.

  • #4   14. feb 2009 nej jeg har ikke hørt noget endnu.. molly har to babser som er godt fyldte. jeg klemte lidt mælk ud af dem og det var lysegult, men babserne føles bløde og hun virker ikke til at have ondt i dem.. Hvalpen afføring var i dag orange og lidt tyndt, og til andre tider er en " normal" pølse.. molly fik jo lidt antibiotika den dag hun havde født fordi hun havde været så længe i fødsel.. kan det godt passe at hvalpens afføring luger rigtig grimt?? når hun slikker den bagi stinker det bare af ko l... troede ikke sådan en lille størrels afføring lugtede..

  • #5   15. feb 2009 ja hun slikker den meget bagi.. dens mave kan godt være lidt udspilet lige når den har spist, men ellers er den rund og blød..

  • #6   15. feb 2009 hej britta. Ja hun er blevet lidt mere rolig.. men er stadig ikke faldet 100% ind i moder rollen.. vi hjælper stadig den lille lidt med at komme ind til patterne.. Og molly er bestemt ikke glad for at være inde i fødekassen, hun piver med det samme vi rejser os, men vi kan jo ikke sidde ved hendes side 24 timer i døgnet.. jeg sover godt nok ved siden af hende om natten og sidder også hos hende det meste af dagen, men engang imellem skal man altså lige ha en pause, så skriger hun helt vildt.. men ved ikke hvordan vi ellers skal få hende vænnet til hun også godt kan ligge lidt alene..

  • #7   15. feb 2009 Da Ruby fik yverbetændelse var der ingen problem med om hvaplene kunne blive dårlige af det, for de ville simpelthen ikke spise af de betændte patter. Havde de forsøgt, ville de ikke få noget ud af de, da de var så spændte at de ikke ville kunne have fået noget ud. Men med den hurtige behandling varede det kun lige 1½-2 døgn - så var den del af mælkebaren åben igen ;0)

Kommentér på:
kan en hvalp få for meget mælk??

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce