5.919 visninger
|
Oprettet:
Kødsaft-snask ??? {{forumTopicSubject}}
Altså - lige nu står jeg og steger krebinetter - vendt i æg og rasp/mel - helt som jeg så ofte har gjort. Og endnu en gang står jeg og undrer mig over, hvad er det dog for noget snask gelé hvidlig/grå masse der siver ud af kødet i siderne ????
Jeg har fået at vide, at det er urenheder etc. men tanken er SÅ klam, så når jg steger kød og det kommer frem (hvilket jeg synes sker mere og mere), så står jeg og samler det sammen og smider det ud, så vi ikke får det på tallerkenen.
Er jeg totalt hysterisk eller er der nogen, der har en god forklaring på hvad det er der sker under stegningen ???
mar 2007
Følger: 18 Følgere: 8 Hunde: 3 Emner: 83 Svar: 230
Fedt og kødsaft måske?
Vil også gerne vide det.....
okt 2004
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 4 Emner: 106 Svar: 1.817
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.328
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Annoncer: 1 Emner: 248 Svar: 7.839
Tusind tak for svar :o)
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.328
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.328
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Annoncer: 1 Emner: 248 Svar: 7.839
Jeg starter altid op med en meget varm pande og lukker porerne, hvis det skal være varmere, så ved jeg ikke helt hvordan næsten :o)
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.328
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Annoncer: 1 Emner: 248 Svar: 7.839
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.328
F.eks skrumper en flæskesteg fra frilandsgrise næsten ikke, hvorimod supermarkedernes tilbudsstege næsten kryber til det halve under tilberedning. Det er så både vand og fedt, der drypper fra.
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Annoncer: 1 Emner: 248 Svar: 7.839
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 72 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.340
Det er i øvrigt det samme der sker, når man koger kylling eller koger suppe - protein koagulerer, og så skummer vi for at få klar suppe ;o)
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.328
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Annoncer: 1 Emner: 248 Svar: 7.839
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.328
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Annoncer: 1 Emner: 248 Svar: 7.839
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.428
Der er enormt meget kød, der er pumpet med vand, salt og tilsætningsstoffer. Ofte er det det billige kød. -Synes næsten det værste er, at man næsten ingen steder kan købe kyllingebryst, der ikke er "naturalmarineret" - dvs stiksaltet, så strukturen og konsistensen mest af alt minder om en gummiagtig sej, slimet svamp.
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Annoncer: 1 Emner: 248 Svar: 7.839
Kødsaft-snask ???
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside