{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.086 visninger | Oprettet:

Allergi - HJÆLP. {{forumTopicSubject}}

vi har en luna som er en tysk ruhåret, ppå 5,5 år, hun fik i juni månede konstateret allergi.
hun kan bl.a. ikke tåle husstøvs mider, bord mider, lager mider, lopper, m.m. og så regner dyrlæger også med hun har mad allergi !
vi fik lave Heska testen/blodprøverne som vidste dette og vi vacc hende nu hver månede og dryppet i ørene 2 gange i ugen, samt renses. men vi syndes ikke det hjælper, Luna døjer stadigvæk utrolig meget med ørebetændelse, ( det har på et tidspunkt, været så slemt, at hun sprang begge tromhinder) og vi ved snart ikke hvad vi skal gør. Hun er så meget ude og hundenes Kurv er skiftet ud med en pude hvor husstøvsmider ikke kan leve, vi støvsuger hver tl hver anden dag og hun får kun hils foder.
Nogen som kan komme på gode råd.



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Allergi - HJÆLP.
  • #1   30. okt 2010 Vores hund Bertil har også allergi. Han er allergisk over for husstøvmider, lagermider og lopper.
    Det vi gør er at han får hans allergi vaccine hver 5 uge. Han får en loppekur ca. hver 1 til 2 måneder alt efter om han har været i nærheden af andre hunde og katte. Han får dryppet ører med otoclean ørerens, det får han hver gang jeg synes de er ved at være lidt "beskidte" eller hvad man siger eller hvis jeg observere at han klør sig flere gange ved ørene. Han er i bad ca. 1 gang om måneden hvor han bliver badet i noget shampo vi får ved dyrlægen som er receptpligtigt, det hedder maleseb og er rigtig godt. Derudover får han allergi foder fra dyrlægen det er fra royal canin og hedder hypoallergi. Dertil får han noget olie fra dyrlægen som er rigtig godt, det hedder livets olie og han får 1. spsk. i hans morgenmad. Han får en !/2 medrol pille om dagen, før fik han prednisolon men dem må dyrlægen ikke sælge mere, så derfor er det medrol han får nu.
    Vi støvsuger herhjemme mindst 1 gang om dagen og vi har ikke gulvtæppe på da det gør hans allergi værre, dette kan jeg se når vi har ham med hos mine forældre som har gulvtæppe på, der klør han sig rigtig meget og nyser også en del der.
    Det er hårdt og dyrt at have en allergi hund men med de ting vi gør, så har Bertil det rigtig godt. Men det er jo selvfølgelig meget forskelligt fra hund til hund, selvom det virker på Bertil er det jo ikke sikkert at det er det rette for din hund :o)
    Men jeg håber da i finder en løsning som kan hjælpe hende..
    Mvh.
    Christine


  • #2   30. okt 2010 vi har kun klinker her på gulvet og hun får special foder fra dyrlægen. bliver vac 1 gang i måneden og får den mod lopper hver 4 uge. vi hat ikke prøvet plie, men det var da klart noget vi vil høre dyrlægen efter. Medrol har hun fået og får det stadigvæk i perioder, men der er binyrbark homon i, så jeg er ikke alt for vild med det.

  • #3   30. okt 2010 Olien gør et eller andet ved huden jeg kan ikke helt huske hvordan det er. Men det gør på en eller anden måde huden bedre og beskytter den. Som dyrlægen sagde når man giver hunden prednisolon det gør huden tynd og det er jo ikke så godt for så bliver den mere sart over for allergien, men med olien så udligner den det lidt og det er også super godt for pelsen osv.
    Det får huden til at hele hurtigere og sådan noget. Det hedder oil og life og det bliver forhandlet ved vores dyrlæge, han har faktisk været med til at få det i produktion. Men man kan også købe det andre steder fx. her:

    http://www.naturoghelse.dk/shop/oil-of-life-2715p.html


  • #4   31. okt 2010 Fjern Hills foder, der er ting i som ikke er godt for allergi
    Min hund havde har det på samme måde, efter jeg er gået over til at barfe, har jeg næsten ingen problemmer med hends øre.
    Vi køber barf hos barf på sydsjælland


  • #6   31. okt 2010 Alice: jeg ved ikke rigtig noget om barf, men må da heller læse noget om det.
    Palle; hvor har du fundet en hud Sp henne?


  • #8   1. nov 2010 Jeg ved ikke hvor i landet du bor, men jeg mener at både Ålborg og Århus har specialister i allergi

  • #9   1. nov 2010 Er nu meget uenig i at hills foder er dårligt til allergi hunde. Specielt hvis det er allergifoder den kører på nu her fra hills, z/d er specielt godt til foderallergi, fordi at foderet er hydroliseret ned til 3000 dalton. Deres d/d foder er specielt godt til hudlidelser. Min allergi hund kører kanon på hills, så det er vist smag og behag.
    Hvis i skal være sikre på om det er foder allergi skal der jo en decideret udredning til. Da jeg udredte min kørte vi på hest/kartoffel (i samråd med min dyrlæge) i 8 uger, og INTET andet. Ikke engang vitamintilskud eller medicin med smagsforstærker (nogle piller til dyr er tilsat kødsmag). Han har "heldigvis" ikke foderallergi, men allergi for husstøvmider og lagermider.

    Der kan gå ret lang tid fra man starter op på allergivaccinerne indtil de virker... Der gik et halvt år inden jeg kunne mærke effekt af dem, og det siges der kan gå op til et år inden man kan mærke effekt af dem. Der er selvfølgelig også hunde som desværre ingen effekt får af dem. Det lyder til at i gør hvad i skal, så lidt mere tålmodighed tror jeg i må væbne jer med... Selvom det er svært, allergihunde er bare noget møg, meget arbejde, og mange tanker og overvejelser som hundeejer smiley


  • #10   4. nov 2010 vi er nu gået over til Barf, og håber det hjælper, for jeg ved nu at der er lagermider i alt slags tørfoder, og det er hun allergisk over for...

Kommentér på:
Allergi - HJÆLP.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce