3.214 visninger
|
Oprettet:
Stegt flæsk {{forumTopicSubject}}
De siste gange, jeg har stegt flæsk, er det slet ikke blevet sprødt. Hvordan gør I?
Jeg har ikke tænkt mig at panere
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Det skal kunne stege i egen fedt, om jeg så må sige *GG*
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.177
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
Tak for hjælpen
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Lidt fedstof til at få gang i de første stykker er også en god ide - allerbedst hvis du har lidt af det heeelt rigtige svinefedt, men det betyder i sidste ende mindre. Der kommer hurtigt afsmeltet fedt fra kødet og så kommer den helt rette temperatur.
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.092
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.279
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
Det lignede simpelthen det, min far plejer at lave
Og nu er jeg bare helt utrolig mæt
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Min oplevelse er, at sværen bliver sprød når den bare ligger ned - men den må bare ikke mangle fedtstof, for det skal være meget varmt.
jul 2009
Følger: 12 Følgere: 8 Hunde: 1 Emner: 134 Svar: 2.174
hvad gør i helt prasis
jeg har brøvet det en gang i ovnen og det blev ikke vildt sprødt så tror ikke jeg gør det rigtig
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
Tanken var, at sværen på den måde kunne få fedtstof helt fra start, men det kan da være, jeg skal prøve bare at lade dem ligge næste gang. Jeg brugte også noget margerine så efter lidt tid blev de nærmest "kogt" i fedtstof. Det tror jeg helt sikkert var med til, at resten blev meget bedre end det plejer
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.092
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.092
okt 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 9 Svar: 653
nov 2007
Følger: 14 Følgere: 12 Hunde: 1 Emner: 82 Svar: 1.936
Til jer der laver det i ovnen - hvor længe giver i det sådan cirka? Og skal det vendes?
Hvordan laver i persillesovsen?
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Tid i ovnen? Hmmmmm, omkring 20-30 minutter og jeg vender det ikke.
Sovsen laver jeg med skummetmælk, mel og Milda 4%......... Så kan JEG nemlig også bare "spise løs"........*GG*
dec 2009
Følger: 23 Følgere: 21 Hunde: 3 Emner: 47 Svar: 852
Så får de 160 grader ( måske 170 ) og så "bager" jeg det i lidt over 1 time, hvor jeg vender kødet efter ca 30 min, og drysser salt på den anden siden.
Jeg bruger groft salt, og jeg spare ikke på det.
Når det har fået 1 time laver jeg sovs og grøntsager så vender manden kødet 2-3x indtil sovs og grøntsager er klar..
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.092
Persillesovs laver jeg sådan:
1 dl mælk rystes sammen med 2 spsk. mel og hældes i gryden. Dette varmes op. Når det begynder at blive tykt, tilsættes 2 dl mælk eller mere. Så tilsættes persille, salt og peber efter smag.
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Jeps, det gør jeg også....... Bare uden mål.......*GG*
mar 2010
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 91 Svar: 3.092
Jeg plejer jo bare at bruge Maizena til sovs
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Og så måske 5-6 gange de sidste 7 år..........*GGGGG*
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Sovsen opbager jeg. Nu spiser jeg ikke persillesovs, vi får altid løgsovs til, men sovsen laver jeg på helt samme måde.
Stegt flæsk
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside