{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.056 visninger | Oprettet:

Er blevet bange efter ulykke {{forumTopicSubject}}

Ja, som nogle af jer sikkert ved, brækkede min hund Cody benet som 4½ måned gammel, da hans gode ven Max hoppede op, og landede på Codys venstre bagben. Det går godt med Cody, og hans ben bliver stærkere og stærkere. Vi har dog lige et problem, der er træls for både hund og os, men mest for hunden.

Da vi er en dyreglad familie, har vi også andre dyr end en hund. Vi har tre katte og tre heste. Med kattene er det fint, så intet der. Vores heste står opstaldet ca. 2 km fra hvor vi bor, og da Cody er så glad for at være udenfor, plejer vi at tage ham med i stalden, hvilket vi self. vil fortsætte med.
Det var ude i stalden, at Cody brækkede benet, og nu er han blevet bange for at være derude. Han er ikke bange for Max der landede på ham, men for at være inde i stalden, hvor han brækkede benet. Han trykker sig ned på gulvet, halen er inde mellem benene, og han nærmest 'sniger' sig frem, med et virkeligt sørgeligt udtryk i hovedet.

Hvordan kan vi vende ham til, at det er sjovt at være i stalden igen? Før han brækkede benet, kunne han slet ikke vente med at komme ud i stalden, og nu tør han slet ikke være derude.

Jeg håber virkeligt der er nogen der kan hjælpe, da det er synd for ham, hvis han skal være lukket inde i sit bur, mens vi er ude i stalden.

<b>OBS! Lad nu venligst være med at foreslå alle mulige dyre muligheder, som en terapeut, da vi pt. ikke ligefrem har penge til en dyr terapeut, så meget gerne noget man selv kan gøre. </b>


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er blevet bange efter ulykke
Kommentér på:
Er blevet bange efter ulykke

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce