{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.288 visninger | Oprettet:

Til alle shar pei ejere :-) {{forumTopicSubject}}

Hej alle..

Vi går med tanken om at anskaffe os en lækker lille rullepølse af en shar pei. Vi har læst og googlet racen til hudsløshed og umiddelbart lyder det hele som en hund der lige passer ind i vores liv og temperament. Er der nogle ulemper ved dem overhovedet..? Hvad vi kan læse så er det nærmest en perfekt hund jo smiley

Vi er begge erfarne hunde ejere. Har haft hund hele vores liv, og jeg går meget op i lydigheds træning, min mand elsker at lege med hunden og vi er begge meget kærlige og betragter vores hund som vores baby.

Vores elskede Grand Danois er pludselig revet fra os i mandags..Han døde af hjertestop under opvågningen efter en tandrensning og fjernelse af en tand vorte :,( Det er et stort slag og den største sorg vi er igennem lige nu. Men her er så forfærdelig tomt og vi er simpelthen så deprimerede over der er så tomt :,( Så vi er begyndt at undersøge markedet lidt og faldt pladask for denne dejlige race.

Er der nogen på sydsjælland eller øerne som kunne være interesseret i et lille besøg af os så vi kan se denne dejlige race i det virkelige liv..? Er der ellers nogen gode forslag..? Noget vi bare skal vide med den race eller andet godt? Er der gode kenneler i nærheden af nykøbing f. ?

Håber nogen vil hjælpe med svar smiley

Mvh. Rikke


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Til alle shar pei ejere :-)
  • #1   19. nov 2012 Desværre bor jeg ikke i området, men `go for it`. Hvis du elsker GD vil du ÆÆÆÆÆlllskeee en SP.
    Jeg vil godt opfordre til MASSIV socialisering i hundens liv, særligt i starten smiley
    Desværre bor jeg ikke i området, men har slået det op på vores side på facebook, så mon ikke der melder sig en opdrætter eller noget :-)?
    Held og lykke, Mvh Maja


  • #2   19. nov 2012 Mette Krog Andersen fra Kennel hafferlaffen på Fyn byder dig hjerteligt velkommen til et visit og en god snak, det samme gør formanden for klubben Maria Hjort frå Dragør.
    Måske det kan hjælpe. Marias hjemmeside hedder pure pei.
    Held og lykke smiley
    Mvh Maja


  • #3   19. nov 2012 Hej Rikke
    Du kan også gå ind på: sharpeiklub.dk, her kan du se nuværende og kommende kuld, lige nu er der 2 kuld på Fyn og et kommende på Sjælland, Maria som er formand for Shar Pei klubben og bor på Sjælland, har sagt at du gerne må komme forbi til en snak hvis du skulle ha tid og lyst.
    Mvh Frank


  • Andrea R
    Andrea R Tilmeldt:
    nov 2012

    Følger: 1 Svar: 1
    #4   19. nov 2012 Hej Rikke....
    Vi kommer jævnligt til Nykøbing F, og hvis du er interesseret kunne vi mødes smiley
    Beebob er super dejlig, men oss meget reseveret....men får hun lige 5 min er hun til at tale med smiley Du skal være hjertelig velkommen til at skrive.....Mvh Andrea smiley


  • #5   19. nov 2012 Tusind tak for alle jeres gode indlæg smiley

    Super..! Jeg taler lige med manden min når han kommer hjem..så hører i fra mig smiley


  • #6   19. nov 2012 Kære Rikke.

    I er velkommen til at mødes med mig og min Shar Pei tæve til træning; så kan I hilse og se hende i aktion.

    I kan bare sende en pb - jeg står gerne til rådighed


  • #7   22. nov 2012 I er også yderst velkommen her for at hilse på min Shar Pei...

    Og derud over kan jeg helt som Frank og Lilli skriver, anbefale at i tager kontakt til klubben, for den er fyldt med rigtig super søde og erfarne Shar Pei ejere, der ihvertfald har stået klar til at tage imod mig, og svare på mine spørgsmål undervejs..

    Racen er så skøn at have som familiemedlem, min Nemo er en glad dreng der gerne lader sig hilse på.. Så hvis det skulle have interesse, så er i velkommen til at skrive en pb, så finder vi ud af det.. Jeg bor dog ved Frederikssund, så det er et stykke vej..


Kommentér på:
Til alle shar pei ejere :-)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce