{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Rengøring 750 kr.
  • Ophængning af 3 lamper 600 kr.
  • Rengøring 450 kr.
  • Elektriker 1.500 kr.
  • Fastgørelse håndvask m.v 2.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  opskrift på tærte
  • #1   20. feb 2007 uhm sidder lige og spiser lidt af minn ller første tærte
    blev bare med porrer og skinke men god det er den ihvertfald hehe


  • #2   20. feb 2007 åhh gud nu skal jeg tænke..
    det stodnemlig på pakken..maizena tærtedej hed den

    skar 3 porre i ringe og puttede dempå panden sammen med skinke.. og revet ost kom der ogsåi..

    æggemassen var 3 æg og 2dl mælk eller fløde jeg brugte mælk..

    dejen var i pakken den skulle bare puttets lidt vand i og røres ud..


    er ikk så god til at skrive sådannoget men numå du se om du kan bruge den


  • #3   20. feb 2007 jeg fik tilsendt to opskrifter herinde fra påmail dem kan i da lige få..

    Så her kommer der lige to...

    250 g Mel.
    125 g smør
    1 dl. vand
    1 løg
    4 porrer
    2 dl. fløde
    2 æg
    1 hakket Merian
    70 g mozzarella

    Ælt mel, smør og vand sammen. Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform. Prik dejen med en gaffel og forbag i en 200 grader varm ovn i 10 min. Svits hakkede løg og porrer i en lille smule olie, Afkøl det lidt og rør fløde, æg og merian i. Smag til med salt og peber. Kom blandingen i tærtebunden og fordel reven ost henover.
    Bag tærten ved 200 grader i ca. 25 min, til den er gylden.

    Dej :
    100 g. smør
    100 g. grahamsmel
    100 g. hvedemel
    ½ tsk salt
    1 æg
    1-2 spsk. koldt vand

    Fyld:
    3-4 porrer
    vand, salt
    1 lille bæger cremefraiche (18%)
    3 æg
    1 tsk. salt
    lidt hvid peber
    2-3 spsk. reven parmesanost.

    Dej : Smørret smuldres i melet. Salt, æg og vand tilsættes og dejen samles med let hånd, Hviler i køleskabet i ½-1 time, gerne længere så er den nemmere at arbejde med.
    Fyld : Skær de rensede porrer i tynde skiver og kog disse i lidt letsaltet vand i 5 min. Pisk cremefraiche, æg, salt, peber og reven ost sammen.
    Rul dejen ud og beklæd en tærteform med den, prik bunden med en gaffel og forbag den evt. 10 min. ved 220 grader.
    Fordel de godt afdryppede porrer over bunden, bred cremefraicheblandingen over og bag tærten endnu 10-15 min ved 200 grader. Server med en skål grøn salat.

    Håber i kan bruge dem til noget :o)



  • #4   20. feb 2007 var så lidt.. er der en som også er blevet lækker sulten nu da hehe

Kommentér på:
opskrift på tærte

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce