opskrift på tærte opskrift på tærte
hej alle som oerskriften lyder er jeg nysgerrig om nogen har en god ide til en tærte det eneste jeg meget gerne vil have i er porre det elsker jeg sempelthen..
så tærteopskrifter må i meget gerne skrive på her hvis har nogen..
på forhånd tak fra en der er meget lækkersulten
jun 2005
Følger: 15 Følgere: 14 Hunde: 1 Emner: 85 Svar: 436
blev bare med porrer og skinke men god det er den ihvertfald hehe
jun 2005
Følger: 15 Følgere: 14 Hunde: 1 Emner: 85 Svar: 436
det stodnemlig på pakken..maizena tærtedej hed den
skar 3 porre i ringe og puttede dempå panden sammen med skinke.. og revet ost kom der ogsåi..
æggemassen var 3 æg og 2dl mælk eller fløde jeg brugte mælk..
dejen var i pakken den skulle bare puttets lidt vand i og røres ud..
er ikk så god til at skrive sådannoget men numå du se om du kan bruge den
jun 2005
Følger: 15 Følgere: 14 Hunde: 1 Emner: 85 Svar: 436
Så her kommer der lige to...
250 g Mel.
125 g smør
1 dl. vand
1 løg
4 porrer
2 dl. fløde
2 æg
1 hakket Merian
70 g mozzarella
Ælt mel, smør og vand sammen. Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform. Prik dejen med en gaffel og forbag i en 200 grader varm ovn i 10 min. Svits hakkede løg og porrer i en lille smule olie, Afkøl det lidt og rør fløde, æg og merian i. Smag til med salt og peber. Kom blandingen i tærtebunden og fordel reven ost henover.
Bag tærten ved 200 grader i ca. 25 min, til den er gylden.
Dej :
100 g. smør
100 g. grahamsmel
100 g. hvedemel
½ tsk salt
1 æg
1-2 spsk. koldt vand
Fyld:
3-4 porrer
vand, salt
1 lille bæger cremefraiche (18%)
3 æg
1 tsk. salt
lidt hvid peber
2-3 spsk. reven parmesanost.
Dej : Smørret smuldres i melet. Salt, æg og vand tilsættes og dejen samles med let hånd, Hviler i køleskabet i ½-1 time, gerne længere så er den nemmere at arbejde med.
Fyld : Skær de rensede porrer i tynde skiver og kog disse i lidt letsaltet vand i 5 min. Pisk cremefraiche, æg, salt, peber og reven ost sammen.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform med den, prik bunden med en gaffel og forbag den evt. 10 min. ved 220 grader.
Fordel de godt afdryppede porrer over bunden, bred cremefraicheblandingen over og bag tærten endnu 10-15 min ved 200 grader. Server med en skål grøn salat.
Håber i kan bruge dem til noget :o)
jun 2005
Følger: 15 Følgere: 14 Hunde: 1 Emner: 85 Svar: 436
opskrift på tærte
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside