{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
906 visninger | Oprettet:

Kiara bliver sur {{forumTopicSubject}}

Vores dejlige rottweiler bliver rigtigt sur hvis der går en hest uden for haven, hun gør meget højt og hopper rundt og det er helt tydeligt at hun ikke kan lide hesten..
men hende vi har fået hend af (da hun var 1½år) sagde at hun aldrig havde set en hest før. det var først efter hun kom ud til os hun så en og lige fra starten var hun meget sur på den.

Vi bor på landet, hvor der er mange der har heste omkring os så det er også i vejen når vi går forbi en mark med heste...

dette er et ret stort problem for os, da der også kommer mange heste forbi på vejen og alle snakker om den farlige hund som gør af hestene..

Er der nogle der kan komme med nogle rod til os om hvad vi kan gøre for at få hende til at acceptere hestene..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kiara bliver sur
  • #1   11. apr 2007 okay.. har du måske et godt forslag til hvordan det kan gøres..


  • #2   11. apr 2007 kan godt se det er et problem for jer og har kun de råd at i skal rose hunden når hun forholder sig roligt i nærheden af andre dyr. Tal roligt til hende, og sæt jer ned ved siden af hende og stop det strakt med et bestemt "Nej" når hun farer gøende frem mod hesten. Som regl plejer heste og køer fakstisk ikke at være noget problem for hunden opfatter dem ikke som et bytte fordi de er så store. Det er mere de små dyr der er et bytte for dem,

Kommentér på:
Kiara bliver sur

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce