633 visninger
|
Oprettet:
Mad til nytårsaften.. {{forumTopicSubject}}
Ja ved godt at der er noget tid til men blev lige på hvad jeg ska lave til dessert så det måske passer lidt..
Vi har lidt planer om at lave noget rejecocktail eller stjerneskud til forret og sushi til hovedret..
Hva ville i lave til dessert.. Og jeg nægter noget med fisk
(fisk og frugt med is *mums*)
Ej jeg ka ik rigtig li fisk og laver nogle sushi ruller uden fisk også..
mar 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 171 Svar: 4.186
eller creme brûle (staveplade tak!)
ikke noget for tungt og sødt når I har fået "lette retter" men måske en hvid chokoladekage? med hvid chokolade og marcipanpund?
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
mar 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 171 Svar: 4.186
feb 2006
Følger: 61 Følgere: 60 Hunde: 3 Emner: 775 Svar: 6.115
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
Synes ik at jeg bliver mæt af sushi hehe
anna: deler du opskrift?
mar 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 171 Svar: 4.186
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
jul 2007
Følger: 1 Følgere: 22 Hunde: 3 Emner: 96 Svar: 11.000
På en lagkagebund lægges 1 liter is......
æggehvider piskes HELT stive.. og smøres ud over isen...( husk isen skal dækks helt )......
sættes i ovnen v 180-200 grader . til æggehviden er lysebrun..... pyntes med revet mørk chokolade og cocktailbær..... mums...
*LOOOOOOOOOOL*....... her kommer den igen... men MED bund......*LOOOOOL*
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
Louise: sikkert fordi at jeg spiser det uden fisk hehe
mar 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 171 Svar: 4.186
Bund: 250 gram mandelmasse eller marcipan.
Fyld:
125 gram smør
3 dl piskefløde
500 gram hvid chokolade
2 spsk rom (kan udelades)
Rul marcipanen ud mellem to lag plastocfilm, til den er stor nok til at dække bunden i en springform med en dia på 21 cm. pres marcipanen fast mod bunden, den behøver ikke at dække siderne.
Smelt smøret ved svag varme og tilsæt fløden, når smørret er næsten smeltet.
Lad blandingen koge op og tag kasserollen væk fra blusset.
Knæk chokoladen i smørblandingen og lad den smelte helt. Rør rundt til det bliver en jævn masse og tilsæt så rommen (der kan udelades).
Hæld chokolademassen over marcipanbunden og stil formen i køleskabet i minimum 4 timer inden du serverer kagen (kan sagtens laves dagen før).
Voila, det var så den let og rigtig mumse og heldigvis starter slankekuren ikke før den 1. januar SS
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
jul 2007
Følger: 1 Følgere: 22 Hunde: 3 Emner: 96 Svar: 11.000
Ja da...... det er da en dessert , der kan bruges til ALT....*LOOOOL*..... både fødselsdag og nytår
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
jul 2007
Følger: 1 Følgere: 22 Hunde: 3 Emner: 96 Svar: 11.000
Er alle de steder hvor der diskuteres lækre desserter ... hi hi......
mar 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 171 Svar: 4.186
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
Nit: ja det gælder om at være de rigtige steder
mar 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 171 Svar: 4.186
mar 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Hunde: 2 Emner: 171 Svar: 4.186
maj 2007
Følger: 73 Følgere: 72 Hunde: 3 Emner: 356 Svar: 4.429
vend dem i vaniljecreme eller flødeskum (smagsag).
put fyldet i en udhulet halv appelsinskal og pynt med choholadestykker...
muuuums med vaniljecreme ;o)
nov 2005
Følger: 4 Følgere: 36 Hunde: 4 Emner: 26 Svar: 1.776
Mad til nytårsaften..