{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
635 visninger | Oprettet:

er så træt at alle de idioter...... {{forumTopicSubject}}

Sidder lige og kigger markedet igennem som jeg gør hver dag i håb om at finde en af Silver søskende som måske kunne være tilslag og så falder jeg over en Belgisk hyrdehund på snart 2 år som er tilslag. Fordi den er NERVØS jamen læser folk ikke om hunden inden de køber den? Belgier er nervøse hunde men man kan sagtens lære dem at der ikke er noget at være bange for. Og så siger de også at den ikke kan bo i byen. Jeg har sgu da boet midt inde i århus med Ra og Beni (belgier og hønsehund) og ja de var da nervøse, men jeg retter sgu da bare ryggen, viser mig som en leder og så lære de at der ikke er noget at være bange for.
Og så skriver de også at den kan være dominerende, åh ja det er en belgier for helvede da også. Hvis man ikke viser dem hvad der er op og ned så finder de selv ud af det. Belgier har brug for en fast rang og vide hvor de står.

Hvorfor køber folk en hund uden at læse om racen inden? Jeg har over 10 hundebøger om racer. Jeg vil da vide hvad jeg går ind til.


Kommentarer på:  er så træt at alle de idioter......
 • #2   7. dec 2007 Jamen det er da fordi at..... Ej jeg mangler ord... smiley

 • #3   7. dec 2007 Jeg må da nok sige at fo0lk kan blive overasket. Hvis jeg havede den viden som jeg har i dag ville jeg aldrig have købt Julius. Han kræver alt for meget. Og til tider har jeg også været ved at opgive. Men når han sætter hovedet på skrå og kigger med sine store øjne på mig så kæmper jeg videre. Og prøvet at aktiver ham alt det jeg kan.
  Men det er sidste gang jeg skal have en shæfer eller en blanding af det. Simpelt hen fordi jeg ikke har tiden til at træne med ham nok. Det er blevet bedre, og han falder mere til ro jo ældre han bliver.
  Jeg tor man skal passe på med ikke at dømme folk.
  Jeg har haft hund hele mit liv så ved godt hvad det kræver. Men man kan nogen gange tage munden for fuld.


 • #4   7. dec 2007 Ja hund sælger en hund og søger en ny, allerede inden hun er af med den. Og ja gu fanden er hvalpe søde, men man må da godt lige tænke sig om.
  bliver så gal over det når man ikke tager sig tid til at læse og finde ud af hvad man går ind til ... Nu hvor er jeg er en person som elsker lange gåture, tons af træning og agility går jeg sgu da heller ikke ud og køber en mastiff.


 • #5   7. dec 2007
  Anja F havde du sat dig ind i hvad en schæfer er burde du jo nok ikke have købt ham hvis du ikke gider træne. Det er jo en meget aktiv hund.


 • #6   7. dec 2007 Jeg gider skam godt at træne. og jeg bruger også en del tid på det hver dag.
  Nu er Julius jo en blandingshund. Han er en blanding af shæfer, labrador og bernee sennen. Hans mor var halvt shæfer og labrador og faren en berner sennen. Jeg havede nok ikke helt forventet at shæferen ville slå så meget igennem som den gør.
  Men nu har jeg købt ham og så må jeg bare bruge en masse tid på ham(hvilket jeg også gør). Og få det bedste ud af det. For sælges bliver han aldrig.
  Jeg har selv taget valget om at købe ham og så må jeg få det bedste ud af det.


 • #7   7. dec 2007 Tue og Signe

  "Belgier er nervøse hunde.................."


  Det var da en mærkværdig påstand at komme med.


 • #8   7. dec 2007 Hvis du læser om race beskrivelse står der at det er en nervøs hund. Det er den sikker også hvis den ikke bliver ordenligt opdraget, men det ville alle hunde vil blive ^^

 • #9   7. dec 2007 eller nervøs er måske også et forkert ordvalg, men meget vågen og opmærksom som tit kan læse som nervøs. Beni er da heller ikke tryg ved nye ting, men kan tager det da som det kommer. Men han ligger mærke til meget mere end vores ruhåret gør, hvilket gør at han har flere ting at blive "bange" for.

 • #10   7. dec 2007 Jeg er da ligeglad med hvad der står i mere eller mindre fantasifulde racebeskrivelser. Jeg kender belgieren gennem mange år, og min erfaring sigermig, at hvis en belgier er nervøs, så er det lorteopdræt eller mangel på socialisering.....eller begge dele.

 • #12   7. dec 2007 Da jeg fik min første schæfer havde jeg ikke læst tre ord om racen....

  Men den har så været i min familie hele mit liv.

  Det er ikke altid bøger er saliggørende i denne forbindelse..


Kommentér på:
er så træt at alle de idioter......

Annonce