Tænker du på dyret bag kødet ?? {{forumTopicSubject}}
Sad lige og så Rabatten hvor de testede de pølser der smagte bedst..
Det blev så en billigpølse fra Coop...
Jeg sad så og tænkte - Hvad med kvaliteten og hvad med "dyrevelfærden" ?
Tester Rabatten aldrig sådan noget oveni eller er det KUN prisen ?!
Her de sidste par år er jeg begyndt at læse lidt om det f.eks pålæg jeg køber. Hvor kommer produktet fra.. Kommer det fra Polen eller Tyskland, køber jeg det ikke. Ikke så meget pga kvaliteten, men mere for at så er det en risiko for at jeg køber kød fra en gris der er blevet fragtet fra Dk til de lande under ulideligt lange og livstruende transporter....
Tænker i nogen sinde på det når i køber pålæg ?
Synes at det er slemt nok at være slagtesvin når man tænker på det massive stress og pres det bliver udsat for når det bliver slagtet på en dansk slagteri. Så hvis det oveni købet skal stå i en stuvende fuld transport i 12 timer- kunne man måske prøve at undgå ?!
jun 2007
Følger: 37 Følgere: 38 Hunde: 5 Emner: 979 Svar: 7.790
( Nøjes med Øko mel, æg og mælkeprodukter )
Et eller andet sted må man jo starte...
maj 2006
Følger: 25 Følgere: 25 Hunde: 3 Emner: 275 Svar: 3.207
det eneste jeg køber økologisk er faktisk gulerødder og æg og nogengange frugt, men man burde nok at være bedre til det..
nov 2005
Følger: 62 Følgere: 79 Hunde: 2 Emner: 534 Svar: 3.723
ellers køber vi oksekød fra en der bor på langeland, hendes kør kan gå ind og ud af stallen som de vil, hu slagter kun når der er nok købere til en hel ko, og så bliver den ene ko hentet til et mindre en odenligt slagteri hvor den ik står og venter i laang kø på at blive slagtet
kødet smager kanon er lidt dyerer end i bilka ja men og hvad så, jeg betaler med glæde hvis dyret har haft det godt.
vi har selv været og udvalgt en ko og kommer tit og ser på dem.
det er lækkert
jun 2007
Følger: 37 Følgere: 38 Hunde: 5 Emner: 979 Svar: 7.790
Tudefjæs - ja man burde blive bedre til det økologiske.. Er heller ikke altid så god til det, men noget jeg ALDRIG køber, er buræg...
apr 2005
Følgere: 123 Hunde: 5 Emner: 736 Svar: 16.822
nov 2005
Følger: 62 Følgere: 79 Hunde: 2 Emner: 534 Svar: 3.723
jun 2007
Følger: 37 Følgere: 38 Hunde: 5 Emner: 979 Svar: 7.790
Men jeg vil som minimum ha' at svinet er slagtet i Dk !
Har ikke noget imod at skinken kommer fra Lidl, sålænge at det er danskproduceret....
( Ikke at dyrene har haft det specielt godt af den grund dog )
feb 2008
Følger: 39 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 3.632
Tænker ikke ret meget over hvor det kommer fra, hverken kød eller pålæg, når det ligger i køledisken.
Jo køber helst frilands eller skrabeæg.
maj 2006
Følger: 2 Følgere: 25 Hunde: 5 Emner: 173 Svar: 2.041
nov 2007
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 26 Svar: 310
Tænker du på dyret bag kødet ??