{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
470 visninger | Oprettet:

Ihh, kryds fingre for os i dag.. {{forumTopicSubject}}

Vi har ledt efter vores eget hus i næsten 2 år nu, men har bare ikke fundet det helt rigtige...

Vi fandt et hus, som bare var rigtig fin til os, og det lå lige der hvor det skulle.. Og da vi havde set det 3 gang, besluttede vi os for det var godt til os.. Men men men, vi havde en aftale med mægler og sælger en tirsdag, om vi skulle underskrive papire og diverse.. (det skal lige siges at vi bød 50000 kr under salgsprisen, og det var sælger med på)

Men mandag, dagen før vi skulle underskrive, ringede mægler, at det var solgt til anden side, og papirene var underskrevet.. Jeg var jo meget uforstående, men så længe vi ikke have skrevet under på noget, var der ikke en skid og gøre ved det..

Vi har nu set rigtig rigtig mange huse og landejendomme, men enten ligger det ikke der vi vil have det, eller også er det i for ringe stand.. Vi har derfor besluttet at vente med at købe hus, indtil huspriserne falder, så vi kan få mere for vores penge..

Men vi vil stadigvæk gerne flytte herfra, og i et lejet hus eller lejlighed, med have.. Og vi skal ud og se en lejlighed på 90 kvm, og med stor have.. Det hele skal eftersigende være nyrenoveret..

Her vi bor, skal vi dele haven med 3 andre lejligheder.. før i tiden var haven hegnet ind, så de kunne godt rende og lege lidt alene, hvis man holdte øje med dem fra vinduerne.. Men fordi den ene lejlighed ikke har hund, og ikke vil have hegnet haven ind, er det blevet fjernet.. Og derfor er det nødvendig at være sammen med hundéne der ude konstant, og det er træls.. De kan ikke bare lege mens jeg laver noget andet, og det er et absolut must..

Men krydser fingre for det er noget i dag smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ihh, kryds fingre for os i dag..
Kommentér på:
Ihh, kryds fingre for os i dag..

Annonce