2.280 visninger
|
Oprettet:
gryderet med oksesmåkød {{forumTopicSubject}}
Jeg elsker denne ret men syntes altid at oksekødet bliver så sejt - nogle forslag til hvordan man forhindre det?
mar 2008
Følger: 20 Følgere: 20 Hunde: 4 Emner: 90 Svar: 1.451
tit når man bruger det lader man ikke kødet stå og simre længe nok og derfor bliver kødet sejt.
En anden mulighed er at købe et langt bedre stykke kød og selv skære det ud i tern. det giver et meget bedre resultat
mar 2008
Følger: 77 Følgere: 75 Hunde: 9 Emner: 1.503 Svar: 10.017
okt 2006
Følger: 45 Følgere: 40 Hunde: 5 Emner: 237 Svar: 1.651
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
okt 2008
Følger: 33 Følgere: 34 Emner: 122 Svar: 4.432
gryderet med oksesmåkød