Bodil Jørgensen får et kuld hvalpe
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Kløvning af brænde 1.500 kr.
  • Hækkeklip 300 kr.
  • Ordnet have 1.500 kr.
  • Havemand til havearbejde 2.000 kr.
  • Fjerne ukrudt mellem fliser 1.250 kr.
  • Stikkontakt med løs forbindelse 638 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Dampet spinat
  • #1   17. jul 2009 Damp spinaten i en gryde med smør og den smule vand, der hænger ved.

  • #2   17. jul 2009 Denne opskrift ser da ikke helt tosset ud *S*

    600 g kalkunbryst skåret i 4 skiver
    3 spsk soyasauce
    1 spsk citronsaft
    1 spsk revet ingefær
    1 grøn chile
    1 spsk olivenolie
    600 g frisk spinat
    Evt. 1 spsk sesemfrø

    Tilbehør:
    3 dl jasminris
    4 skiver hvedebrød

    En marinade blandes af soyasauce, citronsauce, ingefær og hakket chili.
    Kalkunschnitzlerne overhældes med marinaden og trækker ca. 30 minutter, mens de vendes 1 gang under vejs.

    Olien opvarmes på en pande og schnitzlerne steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
    Kødet tages af panden og holdes varmt.

    Spinaten skylles i flere hold koldt vand og dryppes af.
    Spinaten kommes på panden - evt. af 2 omgange - sammen med resten af marinaden.
    Svitses ved høj varme til spinaten er faldet sammen og væden dampet væk.
    Evt. ristes sesamfrø på en pande, til de er gyldne, og drysses over spinaten.
    Serveres med jasminris og hvedebrød til.


  • #3   17. jul 2009 Mange tak
    Nej det lyder da ikke dårligt smiley
    Er det muligt at dampe det uden smør, altså kun med vand?


  • #4   17. jul 2009 ja da det mistede blot den lækre smagskombination

Kommentér på:
Dampet spinat

Annonce