Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Brændekløvning 4.000 kr.
  • Hjælp til installation af LG smart tv og tv-streamer 800 kr.
  • Diverse opgaver 4.060 kr.
  • Anthony Bok spisebord 1.275 kr.
  • Handyman 1.000 kr.
  • Reparation af Weber gasgrill 1.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Dampet spinat
  • #1   17. jul 2009 Damp spinaten i en gryde med smør og den smule vand, der hænger ved.

  • #2   17. jul 2009 Denne opskrift ser da ikke helt tosset ud *S*

    600 g kalkunbryst skåret i 4 skiver
    3 spsk soyasauce
    1 spsk citronsaft
    1 spsk revet ingefær
    1 grøn chile
    1 spsk olivenolie
    600 g frisk spinat
    Evt. 1 spsk sesemfrø

    Tilbehør:
    3 dl jasminris
    4 skiver hvedebrød

    En marinade blandes af soyasauce, citronsauce, ingefær og hakket chili.
    Kalkunschnitzlerne overhældes med marinaden og trækker ca. 30 minutter, mens de vendes 1 gang under vejs.

    Olien opvarmes på en pande og schnitzlerne steges ved jævn varme ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
    Kødet tages af panden og holdes varmt.

    Spinaten skylles i flere hold koldt vand og dryppes af.
    Spinaten kommes på panden - evt. af 2 omgange - sammen med resten af marinaden.
    Svitses ved høj varme til spinaten er faldet sammen og væden dampet væk.
    Evt. ristes sesamfrø på en pande, til de er gyldne, og drysses over spinaten.
    Serveres med jasminris og hvedebrød til.


  • #3   17. jul 2009 Mange tak
    Nej det lyder da ikke dårligt smiley
    Er det muligt at dampe det uden smør, altså kun med vand?


  • #4   17. jul 2009 ja da det mistede blot den lækre smagskombination

Kommentér på:
Dampet spinat

Annonce