{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
506 visninger | Oprettet:

Hører ikke efter, mere? {{forumTopicSubject}}

Hej. Mig og min kæreste er ved at blive sindssyge. Vores mops hører overhovedet ikke efter.
Når hun får skæld ud eller sætter hende på plads, så får hun et flip og render rundt i lejligheden, og er slet ikke til at styre.
Er der nogen der kan fortælle os, hvordan vi får hende til at hører efter? - Vi kan ikke lige regne det ud.
Eller er det hendes alder? ( 6 mdr)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hører ikke efter, mere?
  • #1   12. aug 2009 Ja det er da pisse sjovt at få den opmærksomhed. Går i til lydighedstræning?

  • #2   12. aug 2009 har i lært hende hvad nej betyder.................og hvad er det lige hun gør, siden hun skal skældes ud

  • #3   12. aug 2009 Nej det gør vi ikke. Men hvis det er den eneste mulighed der er, er det selvfølgelig noget vi skal. Men mere om der er noget man kan gøre hjemme fra?

  • #4   12. aug 2009 hehe... ja det er klart alderen der spiller ind der smiley

    ku det tænkes at I i situationen har siddet og set fjernsyn , eller lavet andet hvor hun ikke lige får jeres opmærksomhed?

    Jeg tror at hun "laver ballade" bevidst, for at I skal skælde hende ud, (for dårlig opmærksomhed er bedre end ingen), og derefter synes hun det er vildt sjov at I råbte højt, og SÅ vil hun altså bare lave gang i gaden??

    hun har opdaget at hun på den måde får jeres opmærksomhed, ved at flippe ud, når i skælder ud.
    prøv at begrænse jeres udskæld til at bremse hende i det hun er igang med som er uønsket, for derefter HELT at ignorere hende, når hun flipper. det kan være svært, hvis hun både gør og snapper i tæer mm. I samme secund hun stopper op og tænker "øv, de gider ikke lege?!", så roser i hende stille og roligt, i et roligt tonefald. blir hun da vild igen, må i atter ignorere hende.

    hun skal opdage, at hun kun får opmærksomhed fra jer, når hun er rolig og afdæmpet. at vilde flip kun resulterer i at i ignorerer hende smiley

    god kamp.


  • #5   12. aug 2009 Ja i kan lære om hundens sprog og hvad de forskellige faser i hundens liv gør ved hunden. Det er vigtigt at alle, ligegyldigt race og størrelse kommer til hundetræning da 75% af det der trænes ved hundetræning er mennesket så man undgår misforståelser.

  • #6   12. aug 2009 Hundesind - Ja det har hun lært, og det har aldrig før været et problem. Hun har lige indtil nu, "hørt godt efter". Jamen når hun gør noget hun ikke må, bliver hun ophidset når man siger fy, eller nej. hvilket hun aldrig har gjort før.

  • #7   12. aug 2009 Marie-Louise - Tak for dit råd. Det er helt sikkert noget jeg vil gøre brug af. Og det er lige netop når hun ikke får opmærksomhed.

    Vivi - det er noget vi helt sikkert vil undersøge, da dette begynder at blive et stort problem.


  • #9   14. aug 2009 Ja hundetræning er nok den ideelle løsning, men problemet er også her, at vi ikke har nogen bil. Men hvad angår andre hunde, får hun også lov tit at lege med andre hunde. Vi møder ofte nogen på et stort grønt område vi har lige bag os, hvor mange lufter deres hunde.

Kommentér på:
Hører ikke efter, mere?

Annonce