{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nyt amatur 900 kr.
  • Hjælp til opsætning af en svævehylde og 3 små svævehylder, samt et klapbord i køkken 1.250 kr.
  • Reparation ag opvaskemaskine 1.500 kr.
  • Ophæng af køkkenskab fra Ikea, spejl og håndtag til skuffer 1.500 kr.
  • Opsætning af 3 lamper + rep. af tændknap på lampe 900 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Chokoladekage!
  • #1   3. okt 2009 Chokoladekagen med den der lækre glasur!


    Ingredienser: NEM!
    6 dl. Sukker
    6 æg
    6 dl. Mel
    6 tsk. Bagepulver
    6 tsk. Vanillesukker
    6 spsk. Kakao
    375 g. smeltet smør/margarine
    2 ¾ dl. Mælk

    Æg og sukker piskes sammen til en luftig masse. Mel, bagepulver, vanillesukker og kakao blandes og hældes skiftevis i sammen med mælken. Til sidst tilsættes det lettere afkølet smør/margarine.
    Kagen bages på næstnederste rille ved 175 grader i ca. 35-40 minutter.

    Glasuren hældes over når kagen er færdig. Kagen skal prikkes godt igennem inden glasuren hældes på.

    Glasur:

    120 g. smør/margarine
    1 ¼ dl. Mælk
    5 ¼ dl. flormelis
    4 ½ spsk. Kakao
    2 ¼ tsk. Vanillesukker
    3 dl. Kokosmel

    Det hele hældes sammen og smeltes ved svag varme.
    Det hele hældes på kagen, når den er blevet kold ;o)…


  • #2   3. okt 2009 Opskriften passer til en bradepande:-)

  • #3   3. okt 2009 Husk, at jo bedre æg og sukker piskes, jo luftigere bliver kagen, så ikke noget med 15 sekunder med håndmixeren smiley Læg lidt kærlighed i *ss*

  • #4   3. okt 2009 En pulverchokoladekage med chokoladeglasur smager altså også bare uhmmm, min mand har serveret en for mig her til eftermiddagskaffen, og den var ikke bare go', den var rigtig go'.

  • #5   3. okt 2009 Nam nam nam

    Så er kagen ude af ovnen, og sikke den dufter og smager!


  • #6   3. okt 2009 Hvilken en har du bagt?

  • #7   3. okt 2009  Chokoladekage 12
    Dette er den helt rigtige chokoladekage til børnenes fødselsdag eller til familiens søndagskaffe. Fugtig og velsmagende og dog overkommelig i pris.
    • 125 g smør eller margarine
    • 300 g sukker
    • 3 æg
    • 300 g hvedemel
    • 1 tsk bagepulver
    • 2 tsk vanillesukker
    • 3-4 spsk kakao
    • 2 dl mælk
    • Glasur:
    • 100 g smør eller margarine
    • 2 spsk kakao
    • 200 g flormelis
    • 2 spsk kaffe eller mælk
    • 1 tsk vanillesukker
    1. Smør og sukker røres hvidt og skummende. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, bagepulver, kakao og vanillesukker. Og tilsæt dette skiftevis med mælk.
    2.  Hæld dejen i en smurt bradepande, ca. 20 x 30 cm. og bag kagen ved 180° C i ca. 35 min., til den er gennembagt. Afkøl den på en bagerist dækket med et klæde.
    3. Smørret til glasuren smeltes halvvejs og irøres kakao, flormelis og kaffe. Rør det godt sammen og smag til med vanille.
    4. Smør glasuren over den lunkne kage, så bliver den blank. Lav et mønster i glasuren med en gaffel.
    Servering: Husk at dele kagen i portionsstykker, hvis den skal fryses. Så kan du tage et passende stykke frem ad gangen.
    Kilde: Birthe Larson Thomsen
     
     
    Birthe's Madside

    Pasted from <(link fjernet)


    Bare uden glasur, da kæresten ikke spiser det.

    Den er rigtig lækker, men der kunne godt have været lidt mere kakao eller evt chokolade i


Kommentér på:
Chokoladekage!

Annonce