{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
756 visninger | Oprettet:

Frysning/Reglerne {{forumTopicSubject}}

Lave denne tråd til jer folk som ikke er klar over dette, som jeg ikke var for 1 time siden:

Retningslinjerne:

Man må ikke skrive en markeds annonce hvis man ikke er interesseret i handle..
Markeds annoncerne er forbeholdt folk der vil handle og er ikke til kommentarer af nogen andet art..
man opretter jo ikke en markeds annonce fordi man gerne vil have kommentare, men fordi man har en intention om at handle..
Sådan er reglerne, og overholder man dem ikke vil man blive frosset..
Har man brug for at kommentere nogle evt. søde hvalpe eller et lækkert halsbånd m.m. kan man gøre det i folks GB eller over PM..



På dansk betyder det, at folk ikke må skrive noget som helst i en annonce, som intet har med salget at gøre...hvis du ikke er interesseret i hunden, cyklen eller what ever så lad være...man kommer i fryseren for dette. Det har jeg selv forstået nu, men så kommer dette spørgsmål som mange af os er forvirret over, hvorfor er det ikke alle der fryses? Der har lige været en masse frysning af folk, som roste en hvalp eller noget andet...for nogle dage siden og stod frem om det. De blev omgående slettet, men som nogle af os lige har gjort skimtet nogle af de første annoncer igennem er der folk der kommentere annoncer som de ikke må, hvorfor bliver de så ikke frosset? Dette er ikke for at skabe splid, men nogle af os har stadig ikke fået svar længere nede i en anden tråd..

Skriver kun dette for at fortælle dem som ikke ved det, at man IKKE må kommentere en annonce, hvis man ikke vil købe. Og negative kommentar frabedes.

Tak.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Frysning/Reglerne
Kommentér på:
Frysning/Reglerne

Annonce