And og tilberedning af indmad And og tilberedning af indmad
Ja nu er det jo mortens aften og knægten og jeg er igang med at tilberede anden. Nu vil jeg så tilberede indmaden for sig selv så vi kan smage på det men jeg har ingen anelse om hvordan man tilbereder hals og 2 ting der ligner levere og 3 ting der ligner hjerte eller hjerne???
Er der nogen der kan nogle tips?
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.984
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.199
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.984
feb 2008
Følger: 26 Følgere: 33 Hunde: 1 Emner: 136 Svar: 816
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.199
Af indmad er der Lever, hjerte og kråse med.. Hjernen er for lille til at kunne blive brugt ; )
feb 2008
Følger: 26 Følgere: 33 Hunde: 1 Emner: 136 Svar: 816
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.984
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.199
Kråsen er fuglens tygge-pung.. Altså de har ingen tænder, så kornet kommer i kråsen hvor det bliver "tygget" ..
Du kan se hvad den har spise hvis du åbner =)
feb 2008
Følger: 26 Følgere: 33 Hunde: 1 Emner: 136 Svar: 816
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.199
maj 2006
Følger: 105 Følgere: 99 Hunde: 6 Emner: 704 Svar: 8.219
Når der så laves sovs, så skummer jeg fedtet, så sovsen ikke bliver så fed, og bruger vandet som indmad og hals har simret i. Det bliver verdens bedste sovs. Ønsker man ikke sovsen alt for fed kan man komme alm. postevand i for at det ikke bliver for fedt.
Velbekomme.
Vi springer over i år, men det kan da være jeg får lyst til at lave and i en weekend. Jeg gider i hvert fald ikke i dagligdagen.
feb 2008
Følger: 26 Følgere: 33 Hunde: 1 Emner: 136 Svar: 816
And og tilberedning af indmad