898 visninger
|
Oprettet:
Ænder {{forumTopicSubject}}
Hej.
Sagen er den jeg har skaffet et par billige ænder, men jeg har ingen erfaring overhovedet.
2.3 kg frossen lækker andesteg. Hvordan er det nu lige med optøning og tilberedning?
Kan den egentlig koges og lave and i tartelet?
Jeg ved ikke om der er indvolde med, i så fald bør Ziva få dem frem for skraldespanden?
jun 2017
Følger: 43 Følgere: 260 Hunde: 2 Emner: 67 Svar: 2.879
Havde du givet dem rå?
okt 2010
Følger: 18 Følgere: 1329 Hunde: 1 Emner: 204 Svar: 13.761
jeg ville lade evt. indvolde tø lidt op og så give det
der står måske på posen om det er med eller uden indvolde..
hvis det er med er de somregl pakket i en pose inden i anden.. men tjek lige om dem er ordenlig renset inden du smider "fyld" i
jun 2017
Følger: 43 Følgere: 260 Hunde: 2 Emner: 67 Svar: 2.879
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 101 Hunde: 4 Emner: 964 Svar: 18.356
her bruger vi det meste indmad til at brune godt igennem med løg, og gulerødder, kommer vand ved, lidt rødvin og en bouillonterning, eller andefond købt færdig ... lader det koge gerne mindst et par timer, laver så sovs af det, gerne med lidt fløde i ...
jun 2017
Følger: 43 Følgere: 260 Hunde: 2 Emner: 67 Svar: 2.879
Jeg Google langtidsstegning - det har jeg i hvert fald gode erfaringer med med pulled pork
dec 2010
Følger: 10 Følgere: 26 Hunde: 6 Emner: 278 Svar: 8.703
Foretrækker normalt helstegt and, men det skulle gå lidt stærkt denne gang
Normalt tør jeg anden op i køleskab på 2-3 dage.
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 101 Hunde: 4 Emner: 964 Svar: 18.356
jun 2017
Følger: 43 Følgere: 260 Hunde: 2 Emner: 67 Svar: 2.879
maj 2004
Følger: 5 Følgere: 358 Hunde: 2 Emner: 42 Svar: 1.300
Der var for øvrigt hele 4 kråser med til den and vi købte. Det må have været en mutant-and
jun 2017
Følger: 43 Følgere: 260 Hunde: 2 Emner: 67 Svar: 2.879
dec 2010
Følger: 10 Følgere: 26 Hunde: 6 Emner: 278 Svar: 8.703
Ænder