Koteletter i fad? Koteletter i fad?
Nu har jeg været 30 opskrifter igennem inde på alletiders kogebog, men kan ikk finde det jeg skal bruge. Når jeg laver det plejer jeg ikke og brune dem på panden først, men smider dem direkte i fadet sammen med alt de andre gode sager
Men nu kommer mit spørgsmål. Hvor længe skal det være i ovnen for at være mørt? Kan ikk finde den opskrift jeg plejer bruge og kan ikk huske det : (
nov 2008
Følger: 38 Følgere: 39 Hunde: 4 Emner: 25 Svar: 639
jul 2009
Følger: 11 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.275
feb 2009
Følger: 12 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 102 Svar: 1.729
apr 2009
Følger: 9 Følgere: 8 Hunde: 1 Emner: 34 Svar: 183
Jamen vil da prøve med en times tid så, det burde også være go tid til at de andre sager i fadet kan blive rigtig lækre : )
nov 2008
Følger: 38 Følgere: 39 Hunde: 4 Emner: 25 Svar: 639
men ja en god times tid... så går du ikke fejl i byen....
Held og lykke...
jul 2009
Følger: 11 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.275
apr 2009
Følger: 9 Følgere: 8 Hunde: 1 Emner: 34 Svar: 183
jul 2007
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 2 Emner: 13 Svar: 246
apr 2005
Følger: 64 Følgere: 61 Hunde: 12 Emner: 85 Svar: 4.029
Brændvarm pande
Put salt på
Porrene lukkes... Går sjælent galt bliver super mørt;o)
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
okt 2008
Følger: 33 Følgere: 34 Emner: 122 Svar: 4.456
så steget kartofler på panden til revet i strimler med løg og gulerødder i strimler
Hvordan laver du ind bagte koteletter
jul 2009
Følger: 11 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.275
Er det mig du spørger?
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Koteletter (helst nakkekoteletter) brunes - det for at give mere smag, det forandrer ikke konsistensen på den færdige mad - gerne med lidt paprika/karry på.
Bagefter svitser jeg bacon på panden, tilsætter løg så de bliver lidt tilberedt uden at blive mørke. Eventuelt kan tilsættes pølser.
Det overhældes med flåede tomater, fløde og smages til med hvidløg, oregano og basilikum.
Jeg hælder det hele over koteletterne, som er lagt i et fad.
Det sættes i ovnen på 200 grader med staniol over, og står der i en times tid.
Serveres med ris. - og måske nogle ærter.
MUMS.
okt 2008
Følger: 33 Følgere: 34 Emner: 122 Svar: 4.456
jul 2009
Følger: 11 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.275
Det er meget enkelt faktisk, men nok ik for alle smagsløg...
Men jeg bruner koteletterne let på panden. Kommer derefter en klat hvidløgsost oven på koteletten. Pakker den ind i butterdej og så en time i øvnen eller til dejen er gylden.
Plejer gerne at lave bagekartoffler og grøntsager efter smag til
okt 2008
Følger: 33 Følgere: 34 Emner: 122 Svar: 4.456
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
jul 2009
Følger: 11 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.275
Det smager super godt
jul 2009
Følger: 11 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.275
Svinekød
okt 2008
Følger: 33 Følgere: 34 Emner: 122 Svar: 4.456
laura min mand elsker hvidløg ,,han er rejsemontør og kun hjemme i weekenden så han elsker at få god mad når han er hjemme...så jeg prøver at lave det i weekenden
jul 2009
Følger: 11 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.275
apr 2009
Følger: 9 Følgere: 8 Hunde: 1 Emner: 34 Svar: 183
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
De er ikke tørre og kedelige som fad-koteletter er.
jul 2007
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 2 Emner: 13 Svar: 246
Ved os bruner vi koteletterne, kommer dem i fad med 2 dåser flåede tomater (blender dem faktisk), så kommer der vaske fra glas champignon, rister lige lidt friske champignon, cocktailpølser og stegt bacon (og fedtet derfra :-D), og så 1/2 liter fløde og i ovnen med en smule karry på :o) Alle der prøver dette i min familie, eeelsker det
Koteletter i fad?