2.322 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
14 Svar

Tilmeldt:
4. feb 2008 Følger: 14 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 563 Svar: 3.189
3 min grødris? 3 min grødris?
kan det passe man ikke kan få det nogle steder? jeg har været i de fleste dagligvarebutikker i min by, men har ikke kunnet finde dem?
jeg kan nemlig ikke lave risengrød uden det brænder på, så ville prøve dem her...
0 synes godt om
sep 2005
Følger: 4 Følgere: 46 Hunde: 3 Emner: 468 Svar: 4.482
okt 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 509 Svar: 2.021
Ta en gryde med det ris i du skal bruge, dæk det med vand ...
Bring det i kog og put mælken i ....
Rør nu HELE tiden til det koger, og sluk for kogepladen ...
Vent til det er faldet til ro, og læg låg på ..
Vent 30 min og rør i det engang imellem...
Så har du lavet risengrød der ikke er brændt på .... :--)
sep 2006
Følger: 51 Følgere: 50 Hunde: 4 Emner: 319 Svar: 3.013
sep 2006
Følger: 51 Følgere: 50 Hunde: 4 Emner: 319 Svar: 3.013
sep 2005
Følger: 4 Følgere: 46 Hunde: 3 Emner: 468 Svar: 4.482
feb 2008
Følger: 14 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 563 Svar: 3.189
feb 2008
Følger: 14 Følgere: 20 Hunde: 1 Emner: 563 Svar: 3.189
sep 2006
Følger: 51 Følgere: 50 Hunde: 4 Emner: 319 Svar: 3.013
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
Risotto hvordan laver man det??
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.478
Rådet har jeg fået af en kok:-)
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.825
okt 2004
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 4 Emner: 106 Svar: 1.812
175 g. grødris
lidt salt.
Jeg starter med, at skylle risene under rindende vand i en sigte, og stiller dem til afdrypning.
Mælk bringes i kog. Risene hældes i og de koger ved lav varne( kun så det lige holdes ved kogepunktet.) I ca 25 min. Til risene er nok.
Tilsæt lidt salt, og rør i gryden ca 5 min. til grøden er tilpas tyk.
Så er grøden færdig uden den brænder på.
maj 2008
Følger: 130 Følgere: 128 Hunde: 1 Emner: 1.425 Svar: 17.872
Jeg koger somregel risengrøden op....mens jeg står og rører rundt hele tiden. Det er faktisk nemmest, at bruge en palet til panden til, at røre me, for den er flad i enden, så man bedre kan skrabe bunden og komme over det hele.
Når det koger så meget, at risengrynene danser (bobler op i overfladen), så sætter jeg gryden over på et andet blus, som jeg sætter på det aller laveste trin....og så rørrer jeg bare i det en gang imellem.
Grunden til, at jeg skifter blus, er fordi det tager lang tid, før temperaturen kommer ned, hvis det altså ikke lige er gas, man koger det på.
3 min grødris?