{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
932 visninger | Oprettet:

Nye hunde på HG {{forumTopicSubject}}

Ja jeg tænkte sådan hvad for nogle krav stiller i til 'de nye hunde' som man kan afvise eller byde velkommen?

Jeg tænker lidt sådan:
- Er billederne ordentlige?
- Er der mere end 5 billeder?
- Er der nok tekst, som altså ikke er fx. Temprament: Kan lide frikadeller Beskrivelse: Sort med pletter = For lidt tekst
- Har personen tilknytning til hunden?

(Faktisk bare de ting man normalt ville stille som krav inde på hestegalleri...)

Jeg synes måske bare at man byder hunde velkommen hvor de måske ikke skulle ha kommet ind? :s

Og nu kan det være i synes jeg er en idiot fordi jeg sir det her og er totalt tarvelig men jeg siger bare min mening! d:


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nye hunde på HG
  • #1   19. dec 2009 Jeg går meget op i at billederne er ok. Det er et galleri man skal vide nogle billeder som også skla kunne ses.
    Men jeg vil give dig ret i at det er minimumskrav det du beskriver


  • #2   19. dec 2009 jeg syntes da at alle hunde er velkomne her på HG. ikke alle er jo profesionelle fotografer, og ja det er da dejligt med billeder osse

  • #3   19. dec 2009 Ja men ligefør så jeg en der kom ind der måske lige havde beskrevet hvornår den var født og hvilket køn den var - og det synes jeg er for dårligt..
    og jeg tror bare det er fordi der er så lidt der opretter deres hunde herinde, at man næsten er heldig hvis man kan byde en hund velkommen, og så derfor skynder folk sig bare og byder hunden velkommen, men jeg synes bare at folk der bare byder hundene velkomne burde ta og læse det her indlæg!


  • #4   19. dec 2009 (Var til Heidi)

  • #5   19. dec 2009 Evi N: Men folk gør jo ikke sit bedste, og jeg synes at hvis man skriver så lidt tekst har man nok ikke nogen tilknytning til hunden for alle kan de skrive mindst 1 side i word om sin egen hund - ellers kender man den ikke for godt! Og det er en af de sidste meget vigtige regler man krydser af i oprettelsen af hunde, så derfor synes jeg ikke at man skal byde hunde velkomne med lidt tekst og som heidi siger er det hundeGALLERI så derfor bør billederne også være i orden hvilket også er et krav når brugerne (det vil sige os) skal byde hunde velkommen.

  • #6   19. dec 2009 Jeg syntes alle generalt skal være velkommen. 5 billered og en kort beskrivelse. Så er jeg tilfreds. Hellere 5 forskellige billeder end 20 stort set ens billeder.

  • #7   19. dec 2009 Jeg gør ikke. Jeg er næsten aldrig herinde (i forums). Jeg tror det er meget forskelligt... men det hedder hundegalleri så derfor er det nok ikke debatten folk skal tænke mest på.

  • #8   19. dec 2009 Brug hjernen, før du køber hund. S:
    Ja det har du ret i men selvom hunden har 20 ens billeder er det jo stadig billeder (: (men de skal selvfølgelig også være gode)


  • #9   19. dec 2009 Ja, men hvis der er 20 billeder der kun er den forskel at hunden sidder på nogle og ligger på resten ligger de. Så heller 5 gode med hunden på strand,, i hus i have osv
    Jeg har lige set en af førstnævnte Og det er da kedeligt og se på.


  • #10   19. dec 2009 Jeg plejer at kigge på, om billederne er varierede og om der står noget tekst. Der behøver såmænd ikke stå særligt meget, men bare så man får et indtryk af hunden.

  • #11   19. dec 2009 Danni J:

    1. Ja folk bestemmer selv men der står at min. de krav skal opfyldes
    2. Er helt enig og jeg synes det er i orden hvis man afviser hunden af den grund, sådan kan man bl.a. se at personen ikke har tilknytning til hunden da man har haft chancen for at tage billeder af sin hund istedet for at tage nogle hurtige og smække ind på computeren og så er profilen klar. (Kan godt være jeg ikke lige forklarede det så godt men wtf håber du forstod hvad jeg mente)
    3. Det er hundegalleri derfor bør man gå op i hunden før man tænker på mennesket(Men kan ikke rigtig se hvad det har med det at oprette hunde at gøre)


  • #12   19. dec 2009 Jeg er lige blevet budt velkommen idag... tak iøvrigt.
    Ikke at jeg ikke kendte siden i forvejen... men hva ville der ske hvis jeg ikke blev budt velkommen? var mine penge så bare gået til? eller?

    Og til det med billeder opdagede jeg at der var et problem med opløsningen med de fleste af billederne der var taget indendørs også var der altså ikke så mange at vælge mellem smiley

    Personligt syns jeg teksten er vigtigst! men den kan jo blive for lang! smiley


  • #13   19. dec 2009 hvis men nu lige har fået hunde så kan man da ikke skrive ret meget om den for så godt kender man den jo ikke så kan men jo løbene opdatere dens profil så der kommer til at stå mere i den :o)

  • #14   19. dec 2009 britta C:
    Hvis du ikke var blevet budt velkommen kunne du bare lave profilen om, og der ville nok også være nogle kommentarer fra andre brugere om hvad du kunne gøre bedre, og så oprette hunden igen.

    Jeg synes ikke der kan være for meget tekst, så kan man da bare se at personen kender sin hund godt (:


  • #15   19. dec 2009 For mig er 4-5 billeder fint. Dog helst forskellige.
    Hvilket år hunden er født
    Kort beskrivelse af hunden
    Har den stambog eller ej
    Han tæve
    Er der tale om helt små hvalpe er det svært og skrive ret meget.


  • #16   19. dec 2009 Tyksakkerne: jeg har vist heller ikke den spinkleste beskrivelse smiley men jeg tænkte meget på ikke at gå i selsving over hvor fantastisk hun er.

  • #18   19. dec 2009 et eller andet sted er dette et åbent forum så jeg skal bare være sikker på hunden er ejeres hund billeder ja man kan ikke forlange at alle har et ordenligt kamara så bare der er billeder.

  • #19   19. dec 2009 Danni J:
    Det er da ligegyldigt hvad der ellers er med på billedet bare hunden er der, og jeg synes ikke at man skal byde hunde velkommen hvis de bare ser lidt intressante ud, selvom ens hund måske ikke ser intressant ud så skal den da alligevel ind hvis den har en god profil.
    Og jeg synes ikke rigtig det er okay at hvis der er mange forskellige ting der sker på billederne at den så kan komme ind. Der skal ligesom også være tekst - men ja det er rigtig godt med varijerede*staves* billeder.

    Michelle S:
    Jeg kunne altså skrive en hel side om en hund jeg kun havde haft én dag, så jeg synes ikke rigtig det er en god undskyldning.


  • #20   19. dec 2009 Nu er jeg selv et dårligt eksempel, men jeg synes faktisk osse det er rart hvis man kan se hvor en hund er fra. Så kan man bedre regne på om det kunne være den hund naboen solgte, eller lign. skal vist lige selv rette på det smiley

  • #21   19. dec 2009 britta C:
    Hvad mener du helt med det? (:

    frank K: Ja det er rigtigt men hundene skal jo ikke bare ind de skal ligesom ind af den rigtige grund.

    Dutte & Morten S:
    Det var heller ikke helt det jeg mente. Men kan jo sagtens tage billeder bare med en kameramobil men det jeg mente var at der faktisk er ret mange der har billeder der er så sløret at den liger en eller anden brunklat måske? Så det behøver jo ikke være et totalt super kamera man har men det ville da være dejligt (:


  • #22   19. dec 2009 britta C:
    Mener du fx. med hvilken kennel den kom fra?


  • #23   19. dec 2009 Syntes man skal feje for egen dør før man forlanger af andre.

  • #24   19. dec 2009 Brug hjernen, før du køber hund. S:
    Helt enig. Håber jeg squ da ogs man gør d:


    Danni J:
    Jeg kan i det mindste finde ud af at byde hunde velkommen af de rigtige grunde så jeg synes det er ret plat du sir det der d:


  • #25   19. dec 2009 Tyksakkerne: åhh kunne skam skrive side op og side ned om både gode og mindre gode sider af damen *s* men jeg kan personligt selv blive helt forpustet når folk har skrevet 3 A4 sider om hunden.

    - nå ja Thyras oprindelse er nu blevet tilføjet smiley


  • #26   19. dec 2009 Tyksakkerne: ja hvis den er fra en kennel eller som min fra en privat. Jeg tænker bare at hvis jeg så en hund der lignede min kunne det være sjov om man i teksten kunne tyde om de måske er søskende smiley

    Selvfølgelig meget nemmere med tavle hunde smiley


  • #27   19. dec 2009 Danni J: hvorfor må der ikke være unge mennesker herinde, efter din mening?

  • #29   19. dec 2009 britta C:
    Jeg tror nu heller ikke der er så mange der skriver så meget smiley

    Danni J:
    Jeg har haft hund siden den dag jeg blev født så jeg tror nok ikke du skal sige alt for meget om du vil ha der skal være en aldersgrænse fordi det har jo intet med alderen at gøre om man ved noget om hunde så klap lige hesten og ta det der tilbage, det er jo ikke fordi i sidder og snakker om porno dagen lang - håber jeg da ikk! (;



  • #30   19. dec 2009 britta C:
    Enig smiley Det er der også nogen der gør men der er jo fx stamtavle hos nogen og så kan det jo være man kan se det der smiley

    allan A:
    Hvad mener du med 'mener at vi er voksne mennesker og mener osse at man godt må skrive og gøre mere ud af sin profil med tiden' at jeg siger det eller ?


  • #31   19. dec 2009 allan A:
    Og du må meget undskylde, var ikke meningen men som jeg har sagt siger jeg bare min mening som jeg synes man skal ha lov til.


  • #33   19. dec 2009 ja kenzo havde jeg helt klart budt velkommen der er fik tekst for mog og billederne ligner en hund og endda en dejlig en

  • #34   19. dec 2009 Danni J:

    1. Jeg blander mig faktisk IKKE i alt, JEG har oprettet det her indlæg fordi jeg synes at dét her skulle snakkes om.
    2. Du ved jo ikke hvad jeg ved og ikke ved så du skal ikke udtale dig.
    3. Hvorfor er det så lige at vi debatterer? Og faktisk er jeg ikke et barn d: jeg er teenager 8]


  • #35   19. dec 2009 må nok sige at jeg også syntes man på hestegalleri stiller urimlig høje krav til alt billeder og tekst hvis jeg nogen sinde får en hest tror jeg ikke jeg gad bruge min tid på overhovedet at prøve at få den på hestegalleri. jeg har set heste afvist med ca 12 kanobilleder og med god tekst som alligevel er blevet afvist

  • #36   19. dec 2009 Dutte & Morten S:
    Jeg fik min ind på under en halv time så det er ikke umuligt og jeg havde kun været oppe hos den 2 dage og jeg havde skrevet pænt meget tekst og taget okay billeder med min mobil (:


  • #37   19. dec 2009 Danni (har iøvrigt lige givet dig en høj for din flotte ridgeback *hihi*): Selvfølgelig har man som hjemmeboende ikke følt det fulde ansvar, men derfor kan man jo sagtens have gode ideer mv. ud fra de erfaringer man har hjemmefra. Jeg mener sagtens man kan debatterer med unge mennesker, man skal bare være klar over at meningerne ofte er ret stærke og muligvis ikke med så meget baggrundsviden, men derfor kan man da sagtens blive klogere alligevel, bare ved at reflekterer over argumenterne. Iøvrigt findes der masser af vokse der ikke kan finde ud af at debatterer, muligvis fordi de aldrig har lært det?

  • #38   19. dec 2009 tyksakkerne ja nu har jeg så lige været på hestegalleri og kigge på nogen af dem på vej ind og af dem jeg så var der en der ikke havde afvisningspoint.

    men tilbage til hundene. så syntes jeg bare man er klar over hunden har den ejer som ligger billederne ind (så sikker som man nu kan være) så vil jeg ikke gøre mig til herre over om folk skal ind eller ej tror jeg på personen kommer den ind så kan jeg bare håbe på bedre billeder og tekst.


  • #39   19. dec 2009 Det undrer mig faktisk slet ikke da jeg er så klog at jeg nok har opdaget at to af mine gode veninder også er herinde!
    Og´bare fordi jeg er 13 betyder det da ikke at jeg ikke har noget ansvar, tro mig jeg ved meget!
    Og endnu en gang kan du ikke udtale dig for du ved ik' en skid om mit liv! (; Og du har selv sagt det var en debat 'Og så er det jo nok igen det med at jeg er her for debattens skyld ' og et barn er dem der er sådan ca. er 4 - 12 år - og det er jeg ikke (: Så derfor må jeg desværre skuffe dig jeg er 13 også kaldet TEENAGER og jeg er ligeglad med om du må sprede benene eller køre knallert - for jeg har ikke brug for det (;


  • #41   19. dec 2009 Dutte & Morten S:
    Jeg havde 0 afvisningpoint hehe xD

    Billeder og tekst skal jo være i orden fra starten af (:
    Så kan man sikkert også få flere gode bedømmelser og vinde flere udfordringer. Man kan ikke bare sige jamen velkommen bare husk at skrive mer tekst og tag nogle fler billeder fordi man kan jo ikke være sikker på at personen gør det? Og så har man lige budt dem velkommen O:


  • #42   19. dec 2009 og tygsakkerne søde ven dit log er ikke rigtigt heller du lyder ikke voksenagtig du lyder som enhver anden pige på 13 min genbo på 13 lyder nøagtig som dig desværre. og at sige din mening er ikke at give voksne bank det er bare at være uenig og det kan man sagtens være uden at give os bank.
    men det er fint du siger din mening dog er dette ikke heste galleri og det er synd at sammenligne de to


  • #43   19. dec 2009 Danni: ok det er jo dit valg, men debatterede du ikke selv som ung/barn? for det gjorde jeg da, og blev altid skidesur når folk sagde jeg ikke vidste noget om det jeg talte om smiley man skal jo lære det, det er en kunst i sig selv.
    Nogle gange bliver der herinde stillet div. praktiske spørgsmål og der kan en ung vel sagtens have noget brugbar viden, jeg ville ikke forkaste en ide bare fordi den kom fra en 13 årig.


  • #44   19. dec 2009 Danni J:
    Jeg har PISSE meget baggrundsviden d:+ jeg er ikke et lille barn, så seriøst ta lige og snak ordentligt (;


  • #45   19. dec 2009 Dutte & Morten S
    Helt ærligt så er det faktisk ikke meningen at du skal læse min log. men whatever - jeg synes ikke det er spor synd at sammenligne de to fordi hestegalleri kan i det mindste finde ud af det!

    Men ses alle sammen d:


  • #46   19. dec 2009 tygsakker nej det skal det da bestemt ikke.
    alle er velkommen hvis de har en hund. jeg syntes slet ikke man kan tillade sig at gøre sig til herre over andre mennesker
    men det er nok sådan livet som teenagter
    men selvom jeg vil elske at hyggesludre vi jeg også iseng da jeg har en dreng på 3 som nok ikke mener vi skal sove længe i mogegen
    kram ditte som lige sidder og tænker godt babygalleri ikke afviser bare fordi man kun har haft sit barn i et halvt år og det eneste man ved er navn fødselsår fødselsforløb søvnrytmer og madvaner hihi


  • #47   20. dec 2009 Til trådstarter..

    Jeg er 20 år gammel og er opvokset med hund siden jeg kom til denne verden.
    -Jeg intresser mig RIGTIG meget for hunde...

    MEEEN der er meget jeg ikke ved endnu selvom jeg læser om dem hver dag og jo mere jeg læser jo mere for jeg ting afvide jeg ikke vidste før.
    -Så det med du har meget erfarning på hunde , den tror jeg ikke helt på....


  • #48   20. dec 2009 jeg syntes alle har ret til at være på hg uanset alder, men rigtig at når man er 13 år er man altså stadig et barn og kan ikke have meget erfaring i hunde osv det jo begrænset af din alder , det siger sig selv men du kan så lære en masse af de erfarne her på hg det jo en go ting og det hjælper ikke du blir så nemt sur fordi folk siger deres mening til dig , opretter man et emne her så må man tage imod kritik/ros sådan er det, men det lærer man jo ældre man blir, men selvom du kun er 13 år så kan vi andre jo osse bruge råd fra dig så tag kritik som en go ting...

  • #49   20. dec 2009 Tyksakkerne. Inden du gå helt i selvsving, så kik lige på din egen hund Bimmer. Dens profil er da jævnt kedelig. Masser af næsten ens billeder.
    Så kik lige ind på dig selv før du fortæller andre hvad de skal.


  • #50   20. dec 2009 Jeg stemmer stort set alle ind, medmindre der kun er et billede og det er meget utydeligt.
    Jeg er sikker på, at flere billeder og tekst kommer hen ad vejen og hvis ikke.......hvad så?!?
    Giv dog folk en chance for, at komme i gang. Inspirationen kommer jo fra brugerne af HG.


  • #51   20. dec 2009 Danni J:
    Jeg synes ikke mine argumenter er som små børn d:
    Jeg synes faktisk de er pænt gode. Jeg tror ikke mine forældre mener jeg er et lille barn da et lillebarn er en som leger med dukker og ikke kan stave d: - jeg leger ikke med dukker og kan godt stave.
    Jeg er snart 14 x]


    Henrik S:
    Til de 6 betingelser:
    Hvis man ikke skriver tekst kan man ikke vide om man har tilknytningen til hunden? Ellers kender man den jo ikke ordentligt hvis man ikke kan skrive noget om den.

    Sisse*Savner min prinsesse over alle prinsesser<3 .:
    Der er jo nok en grund til at jeg siger jeg har erfarning med hunde ikk? Og man behøver jo ikke sidde og læser bøger for at blive klog på hunde.

    elsker mine hunde :O) I:
    Hallo Mozart skrev da noget da han var 5 år gammel så jeg tror da nok også godt sagtens jeg kan have en masse viden om hunde.
    Og jeg er altså ikke sur ligesom jer siger jeg bare min mening (:
    Brug hjernen, før du køber hund. S:
    Det er jeg godt klar over og det gør jeg skam også. Bimmer er min papfars hund så derfor kan det af og til være svært.

    Astrid A:
    Hvis folk ikke kan skrive tekst om sin hund, har de tydeligvis ikke nok tilknytning til hunden efter min mening.

    Danni J:
    Jeg synes faktisk også det er ret svagt af dig at begynde med at du synes jeg ikke kan ha' baggrundsviden bare fordi jeg er 13 år.



  • #52   20. dec 2009 En 13 årig kan ikke have meget baggrundsviden.
    og man bliver ikke klog af LÆSE om hunde,man klog af at have med hunde at gøre dag ud og dag ind
    Man kan læse sig til noget viden ...ja..men det skal også udføres til praktis....og der bliver man klog...
    Mvh MIchael

    og god jul


  • #53   20. dec 2009 Tyksakkerne 8) .

    Man lære ikke kun om hunden ved at havde dem.
    Du er 13 år gammel, helt ærligt. Du har ikke meget baggrundsviden..
    Men hvis du synes du har det så det jo fint, men du bliver klogere ..

    God jul alle sammen


  • #54   20. dec 2009 Manglende tekst er da ikke et tydeligt bevis for manglende tilknytning til hunden.

  • #55   20. dec 2009 -T & M Hysted -:
    Du kan jo ikke rigtig vide hvad jeg ved og hvad jeg ikke ved. Og ja som du siger mener jeg også at man bliver mest klog på at have hund istedet for at læse om dem d:

    Henrik S:
    Der står at man ikke skal byde velkommen hvis man kan se at brugeren ikke har tilknytning til hunden.

    Sisse*Savner min prinsesse over alle prinsesser<3 .:
    Selvfølgelig bliver jeg klogere, jeg siger bare jeg har meget baggrundsviden og jeg synes ikke at i skal sige jeg ikke har det fordi i kender mig ikke så i kan ikke vide det.

    Astrid A:
    Jo på den måde kan man se at man kender hunden ved at man fx. kender til dens temprament.


  • #56   20. dec 2009 Jeg synes selv at jeg har gjort det fint men selvfølgelig er det en smule tid siden jeg har opdateret den så kigger lige når du jo lige nævner det d:

  • #57   21. dec 2009 Når man melder søger om medlemskab på HG, er man ikke klar over hvor fyldestgørende profilen skal være, før visse personer finder rimelighed i optagelse. Det var da kun fordi jeg havde en ven herinde, der fortalte mig, at jeg skulle uploade mere end to billeder, hvis jeg skulle sikre mig optagelse, samt en god beskrivelse.
    Desuden kan jeg da sagtens oprette en hund, som jeg ingen tilknytning har til, hvis det var det jeg ville. Der er ingen, der kan tjekke om min beskrivelse af hundens temperament er korrekt - jeg kan i princippet skrive hvad som helst, der generelt passer på en hund.
    Så det beviser absolut ingenting.


  • #58   21. dec 2009 Man kan jo være så smart at gå ind og kigge på andre hunde før man opretter hunden ? d:

    Det er rigtigt at man bare kan oprette en hund og så skrive noget men man tænker nok lidt mer at man har tilknytning til hunden hvis man skriver noget end hvis man ikke skriver noget.


  • #59   21. dec 2009 Tyksakkerne 8) .

    Sorry to say men fej lige foran egen dør..


  • #60   22. dec 2009 Sisse*Savner min prinsesse over alle prinsesser<3 .
    Det synes jeg også jeg gør!


  • #61   22. dec 2009 I simply rest my case...................................

Kommentér på:
Nye hunde på HG

Annonce