{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.274 visninger | Oprettet:

SÅ GAL!! {{forumTopicSubject}}

.. Ja, jeg er virkelig gal lige nu.
Jeg blev for over 2 år siden kørt ned af en flugtbillist, og er siden hen blevet opereret 2 gange i mit knæ, jeg har nu kørt erstatningsag i over to år da jeg stadig har mén, tager smertestillende hver eneste dag, kan ikke cykle og mange mange andre ting, kan ikke engang klare en fuldtidsstilling, og idag faldt dommen, det længe ventede brev kom endelig.
Deres læge vurdere mig til under 5% mén!! Og jeg føler mig bare så handicappet af det!!! Jeg er så gal, frustreret og ked af det. Ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv lige nu.
Årh ha', lorte forsikringsselskab!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  SÅ GAL!!
  • #1   5. feb 2010 Det vil jeg lige gøre når jeg har lidt overskud, for lige nu er jeg simpelthen bare så frustreret.
    Mange tak for link.


  • #2   5. feb 2010 Bed om en undersøgelse hos en uvildig læge, i form af en specialist. Det gjorde jeg for mange år siden, da jeg fik samme besked efter et trafikuheld. Min mengrad blev på baggrund af specialisten rapport ændre til 12.

  • #3   5. feb 2010 du skal anke så hurtigt som muligt, jeg fik samme behandling da jeg kom ud for en arbejdsskade for knap 8 år siden. 15% i mén og ingen erhvervsevnetab.

    til sidst måtte jeg sætte advokat på, og pludselig steg mén graden til 50 og erhvervsevnetabet til 65%.

    held og lykke med kampen, du skal regne med den bliver sej, men vær stædig som ind i helvede, og lad dig ikke slå ud af modstand!!


  • #4   5. feb 2010 Ville til hver en tid, få flere uafhængige lægers udsagn omkring dine skader. I realiteten og i værste tilfælde kunne lægen der har tilset dig være købt af forsikrings selskabet.
    Min far kørte arbejds skade sag for et par år tilbage, sjovt nok så sagde "firmaets" læge at han var under 5% men 2 andre uafhængige læger erklærede ham over 15 %.


  • #5   5. feb 2010 Jeg kender den situation. Min mand kom ud for en arbejdsulykke, og fik kappet lillefingeren og et stykke af venstre hånd, af. Det blev syet på igen, ulykken skete i Canada, var det sket herhjemme var fingeren blevet amputeret. Han døjer også stadig meget, især med kulde, og har selvfølgelig ikke det samme greb som før. Han fik først afslag, det ankede vi, og fik afslag igen! Så betalte vi selv for en anden læges vurdering, de tog sagen op igen, og han fik igen afslag!!! Og det er ikke forsikringen der ikke vil betale, men det skal de jo ikke når arbejdsmarkedsstyrelsen vurdere skaden til under 5 % i men grad. Øv...

  • #6   5. feb 2010 Der skal nu meget til at få en høj % i erhvervsevnetab, som danner grundlag for om man kan få erstatning på den "konto". Et knæ ville jeg vurdere aldrig når en procentssats så der kan være tale om erhvervsevnetab.

  • #7   5. feb 2010 Nu kender jeg ikke til alle detaljerne i din sag.
    Men jeg vil sige at hvis du selv mener at du burde få en erstatning, så skal du ikke give op efter et nederlag.Prøv igen!

    Hold hovedet oppe og held&lykke med det.. smiley




  • #8   5. feb 2010 Læs nu lige hvad Mette skriver:

    "Deres læge vurdere mig til under 5% mén"

    DERES læge = forsikringsselskabets læge.

    Jeg mener man har krav på at blive undersøgt af en uvildig speciallæge.

    Det blev jeg, og fik 12 % i méngrad for et brækket ben.


  • #9   5. feb 2010 Hvis det "kun" er dit knæ så prøv at kigge lidt på denne side http://www.ask.dk/sw24832.asp

  • #10   5. feb 2010 Gitte: Min kæreste har nu fået erstatning for hans knæ 2 gange pga. 2 forskellige skader, så jo bestemt det kan betyde meget....en knæskade kan være meget slemt..

  • #11   5. feb 2010 Ann-Sofie
    En Knæskade kan nemlig være meget slem. Jeg døjer med smerter hver dag!

    Tak for alle jeres indlæg. Jeg vil snakke med mine forældre om det imorgen, og tager til læge på mandag. Derudover skal jeg i forvejen til ham de kalder den førende kirurg i ortopæd på næste fredag..


  • #12   5. feb 2010 Det er jeg godt klar over, er selv knæopereret og fik den 8% for en menisk og bruskskade. Men der er stadigvæk forskel på mengrader i forhold til skaden. Mengradstabellen kan man selv finde på nettet, og få et nogenlunde indtryk af hvor meget man kan forvente at få, hvis skaden ellers bliver anerkendt. Jeg ramte meget tæt på hvad jeg har fået i mengrad efter min trafikulykke med efterfølgende whiplash, diskusprolaps operation og permanente nerveskader.

    Mengraden kan først ansættes efter en periode, oftest efter 1 år påbegyndes menskade opgørelsen og kan tage lang tid. Efter 1 år siger man at man (der kan være undtagelser) er inde i en stationær tilstand, og det er ud fra denne tilstand procenten fastsættes

    En privat fritids/ulykkesforsikring har 2 dækningsprocenter alt efter hvad man betaler i præmie. En starter fra 5% og en anden starter (tror nok) ved 8%.

    Arbejdsskader er en helt anden sag og mere langsommeligt at blive afsluttet.


Kommentér på:
SÅ GAL!!

Annonce