433 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
3 Svar

Tilmeldt:
8. aug 2007 Følger: 106 Følgere: 101 Hunde: 1 Emner: 354 Svar: 2.543
lidt hjælp til rodfrugtmos :) lidt hjælp til rodfrugtmos :)
Hvis nu jeg vil lave mig en god rodfrugtmos, så vil lige hører om jeg kan gøre det sådan;
Jeg har nogle persillerødder, pastinakker, kartofler og gulerødder.. Jeg tænkte om ikke jeg kunne koge hele skidtet til det er mørt, mose det hele og servere??
Eller skal jeg have lidt hvidløg eller hvordan laver I det?
0 synes godt om
aug 2007
Følger: 106 Følgere: 101 Hunde: 1 Emner: 354 Svar: 2.543
Tåler desværre ikke fløde så det må undværes
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.170
Gem kogevandet som en velsmagende grøntsagsbouillon/suppe.
maj 2008
Følger: 130 Følgere: 128 Hunde: 1 Emner: 1.425 Svar: 17.866
ja Jeg bruger også persille, lidt smør og mælk, salt og peber i
Hvis du koger persillen i lidt vand først, så dør eventuelle jordbakterier, og så kan du uden risiko opvarme mosen, hvis der er rester tilbage til i morgen. Har min mor fortalt mig
Mos er jo ikke oppe at koge, når den er moset færdig, og så bliver persille ikke varm nok.
lidt hjælp til rodfrugtmos :)