{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Shelf units need fixing to wall 650 kr.
  • Varme i radiator - stiften virker ikke 800 kr.
  • IKEA PAX garderobeskab 2.500 kr.
  • Samle to pax skabe uden låger 650 kr.
  • Hjælp af fagmand til tilslutning af nyt komfur (rette kabel haves) 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Opskrift æbleskiver
  • #1   25. nov 2010 75 g smør
    3 3/4 dl mælk
    25 g gær
    5 æg ( hviderne stives)
    250 g mel
    1 tsk sukker
    1/2 tsk salt
    1 tsk kardemomme
    revet skal af 1/2 citron

    smør smeltes med mælken, gæren opløses heri. tilsæt blommerne så mel salt sukker og kardemomme. lad det hæve i 30 min og vend så hviderne i.
    DE ER RIGTIG GODE smiley

    der er til ca 30 stk


  • #2   25. nov 2010 De lyder også gode!! Mange tak..

    Hvor mange skal man beregne til hver?? En 5-6 stykker??


  • #3   25. nov 2010 eller mer lol !!!!! min erfraring er at der bliver spist flere hjemmelavede end når man laver butikskøbte.

  • #4   25. nov 2010 de tager lang id at lave dem og ingen tid at spise dem smiley
    husk kun at fylde hullerne halvt!!


  • #5   25. nov 2010 Jeg er glad for denne:

    ca. 24 stk æbleskiver

    2,5 dl kærnemælk
    3 dl mel
    1 tsk natron
    1/2 tsk stødt kardemomme
    1 tsk vanillesukker
    2 æg
    æbler skåret i små tern
    smør til stegning

    Pisk alle ingredienser undtagen æbleternene til en tyk jævning. Lad den hvile i 30 minutter.

    Varm æbleskivepanden godt op og kom smeltet fedtstof i, fyld halvt op med dej og kom en æbleterning i.

    Bag dem ved jævn varme og vendes første gang, når de er faste i bunden. Vend flere gange (nemmest med en spids gaffel eller lign).

    De skal bages i alt ca. 5-6 min. Test en af de første æbleskiver og se om den er gennembagt. Server med flormelis og marmelade.

    NB: Æbleternene er ikke nødvendige og kan udelades, men i de gamle opskrifter var der æble, deraf navnet æbleskiver.


Kommentér på:
Opskrift æbleskiver

Annonce