{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
973 visninger | Oprettet:

Hjælp til aftensmad - sauce (sovs) {{forumTopicSubject}}

Hej HG

Ja jeg har jo vi anledning af at min mor kommer og passer vores ene hund i weekenden mens vi er væk med den anden, lavet en af hendes livretter på forhånd, så hun ikke skal tænke på noget mens hun er her.

Hvidkålsrouletter... (mit hus har en.. speciel aroma nu)

I aften skal vi så alle 3 spise sammen og have stegt andebryst.
Der bliver jo ikke rigtig noget at lave sauce af når de er stegt på panden - så jeg har lige brug for hjælp.

Jeg har madlavningsfløde og andefond - kan jeg lave sauce af det alene?
Jeg har jo en masse suppe stående fra hvidkålsrouletterne og kunne man evt. putte bare en smule af det i?
Der er jo masser af saft og kraft gemt der.

Gode råd modtages med kyshånd!


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Vi mangler og sætte lys i huset 700 kr.
  • Hjælp til ophængning af 5-7 billeder 500 kr.
  • Opvaskemaskine fejl 900 kr.
  • Boret huller i køkkenlåge og isat hængsler 1.250 kr.
  • Dissemble and assemble cage 525 kr.
  • problem med vandtilførsel til opvaskemaskine 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hjælp til aftensmad - sauce (sovs)
  • #1   14. jan 2011 jeg ville ikke blande hvidkål ind i andesovsen smiley du kan sagtens lave den på fond og madlavningsfløde, hvis det mangler lidt smag, kan du evt. slupplere med lidt svesker og æbler i smiley

  • #2   14. jan 2011 Jeg tænkte også at det måske ville komme til at smage lidt... anderledes? hehe

    Jeg har ikke æbler og heller ingen sveske... må improvisere!


  • #3   14. jan 2011 Jeg laver en nasty og slem sauce til andebryst, som udelukkende er andefond, lidt stegesky fra anden og fløden..

    Jeg plejer at bruge piskefløde og lade den koge ind med lidt af smagstofferne i - der skal mindre til en man regner med.

    Mon ikke man kan gøre det samme med madlavningsfløde, hvor den så bare bliver lidt tyndere.

    Bland ikke væsken fra hvidkålen, det vil være synd for begge dele ;o)


Kommentér på:
Hjælp til aftensmad - sauce (sovs)

Annonce