{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
893 visninger | Oprettet:

Facebook'ere {{forumTopicSubject}}

Faldt lige over dette.... Måske det kan hjælpe nogen:

Her er forklaringen på at (det nye) Facebook ikke viser alt, hvad der sker i dit netværk!
.

Bør læses af alle, der bruger Facebook og som gerne vil se deres venner/ ses af vennerne i deres netværk



Har du bemærket, at du kun se opdateringer fra de samme mennesker og sider i dine "Nyheder" på Facebook? Har du også bemærket, at når du selv deler statusmeddelelser, billeder og links, så er det altid de samme mennesker som kommenterer og "synes god om" hver gang, mens alle andre synes at ignorere dig?



Så kan du roligt slappe af - for alle dem, der elsker dig er stadig i dit netværk på Facebook og de har ikke blokeret dig med vilje. </span><span>Problemet er, at en stor procentdel af dine venner slet ikke kan se dine statusopdateringer! Her er hvorfor:



Det "nye Facebook" har et nyheds-feed som default, fra starten, er indstillet til kun at vise indhold såsom fotos og statusbeskeder fra dem, du kommunikerer mest med - eller dem som du for nylig har interageret med! (i realiteten kan det betyde at hvis du ikke har kommunikeret med dem de sidste par uger - inden de fik den nye Facebook profil, så kan dine venner muligvis ikke se dine opslag) Ergo - hvis dine venner eller fans på en side ikke har kommenteret en af dine seneste opdateringer eller ikke har syntes godt om et billede eller en status for nylig, så er du usynlig for dem, og de kan på samme måde være usynlige for dig!



Her er løsningen: Klik på den blå pil (trekant der peger ned) bag "Seneste" på www.facebook.com eller rul ned til bunden af "Nyheder" (på den nye væg) og klik på " Rediger indstillinger".Derfra kan du vælge "Vis opslag fra: Alle dine venner og Sider" på Facebook. Og vupti - så kan du se alle dine venner igen!



Kilde: Norwegian version by illusion.no: http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150100577909330



.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Facebook'ere
Kommentér på:
Facebook'ere

Annonce