Brune kartofler. HJÆLP. Brune kartofler. HJÆLP.
Hej Alle.
Da den står på flæskesteg i aften skal jeg endnu engang lave brune kartofler. Jeg plejer aldrig at ku få det til at virke ordentligt. Det er som om sukkermassen ikke vil hænge fast på kartoflerne. Min svigermor sagde så til jul at jeg sku komme noget palmin i massen. Men er i tvivl om hvor meget. Jeg bruger ikke nogen opskrift til brune kartofler så hvor meget sukker og smør jeg bruger ved jeg ikke. Men skal jeg bruge mere, mindre eller samme mængde palmin som smør?
Håber der er nogen der kan hjælpe da brune kartofler bare ikke er rigtig brune kartofler når al den gode sukkermasse ikke hænger ved.
jul 2004
Følger: 20 Følgere: 23 Hunde: 3 Emner: 94 Svar: 1.811
dec 2005
Følger: 317 Følgere: 307 Hunde: 4 Emner: 558 Svar: 9.117
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.199
magarine på panden - smeltes under lav varme. Sukker hældes over - i rigelige mængder, du skal jo lave karamel..
Så bruner du kartoflerne over stadig svag varme... Det tager ca 20 min at lave brunede kartofler herhjemme =)
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
feb 2006
Følger: 14 Følgere: 15 Hunde: 2 Emner: 5 Svar: 36
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 118 Svar: 8.166
Jennifer N
Der gav du mig lige en ide. jeg har kartofler i glas fra jul, og vi skal have ribbensteg i aften. Nu skal de da bruges.
jul 2009
Følger: 1 Hunde: 1 Emner: 18 Svar: 57
brug mørk sirup varm det op så det bobler og så en meget lille klat margarine i , det er nemt også til glas kartofler de kan sagtens ligge længe i så kartoflerne bliver rigtige varme indeni og det nemt at få rengjort pande og redskaber begefter
mvh jena
Brune kartofler. HJÆLP.