2.480 visninger
|
Oprettet:
Roastbeef {{forumTopicSubject}}
Nogen der ved hvor længe en Roastbeef skal koge,, når det er til pålæg ?
På forhånd tak. Den vejer 1800 gr
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
denne er super god
feb 2010
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 605
maj 2008
Følger: 35 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 70 Svar: 587
feb 2010
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 605
maj 2008
Følger: 35 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 70 Svar: 587
feb 2010
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 605
maj 2008
Følger: 35 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 70 Svar: 587
feb 2010
Følger: 12 Følgere: 17 Hunde: 2 Emner: 38 Svar: 605
maj 2008
Følger: 35 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 70 Svar: 587
nov 2004
Følger: 62 Følgere: 57 Hunde: 2 Emner: 881 Svar: 10.752
Ingredienser:
1500 g. Roastbeef (er snøret som en rullesteg)
vand
smør
salt
peber
Fremgangsmåde:
Kom kødet i en gryde med kogende vand, kog det i 25 minutter. (C-temp. 40 grader stegetermometer).
Tag kødet op, aftør og steg det gyldent i smør i ca. 5 minutter. Krydr med salt og peber.
Lad kødet køle lidt af inden det pakkes ind og lægges i køleskab.
Når kødet er gennemkoldt skæres det i tynde skiver.
Kilde: dk-kogebogen
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.983
Roastbeef