{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.440 visninger | Oprettet:

Din "ven" Fibromyalgi {{forumTopicSubject}}

Finder du én som mig, mit navn er Fibromyalgi. Jeg er en usynlig kronisk sygdom, og jeg er nu din følgesvend for livet.
Andre omkring dig kan ikke se eller høre mig, men din krop føler mig. Jeg kan angribe dig, hvor, hvornår og hvordan jeg ønsker. Jeg kan forårsage svære smerter, eller hvis jeg er i dårligt humør, får du ondt over det hele.

Jeg husker, da du og energi, løb rundt sammen og havde det sjovt. Jeg tog energien fra dig og gav dig konsumption.
Prøv at have det sjovt nu!

Jeg tog også din gode søvn fra dig og gav dig brain fog. Jeg kan ryste dig internt, eller få dig til at føle kulde eller varme, modsat alle andre. Jeg kan gøre dig angst eller depressiv.
Hvis du har planlagt noget, eller ser frem til en spændende dag, så kan jeg også ødelægge det for dig. Du må ikke spørge mig, hvorfor jeg valgte dig, der er forskellige grunde, såsom den virus du aldrig blev kureret for , eller bilulykken, eller måske var det disse år med ydmygelse og traumer ?
Anyway, jeg er her for at blive hos dig.
Jeg hører du søger en læge, der kan kurere dig. Jeg griner, prøv bare, du bliver nødt til at gå til mange, mange læger, intet kan hjælpe dig effektivt. Du vil blive bedt om, at tage smertestillende medicin, sovepiller, lykkepiller, du får at vide du lider af angst eller depression, du anbefales fysioterapi , kiropraktik, og får fortalt, at hvis du motionerer regelmæssigt, vil jeg gå væk. Du skal tænke positivt, du ydmyges, du bliver bedt om at tage dig sammen , og mest af alt, du bliver aldrig taget alvorligt.
Din læge vil ikke være forstående overfor, hvor invaliderende dit liv er hver eneste dag. Din familie, dine venner og dine kolleger vil lytte til dig, indtil de bliver trætte af at høre, hvordan jeg invaliderer dit liv.
Nogle af dem vil sige ting som, ” Åh du har en dårlig dag i dag ”eller ” ihhh hvor ser du godt ud er du ved at være rask ”
Nogle mennesker er begyndt at snakke bag din ryg, mens du langsomt føler du er ved at miste din værdighed, i dit forsøg på, at få dem til at forstå. Især når du er midt i en diskussion med et ” normalt ” menneske og har glemt, hvad det var du ville sige.
Egentlig, havde jeg bestemt, at holde det hemmeligt, men jeg tror, du allerede har regnet ud. Det eneste sted du kan få støtte og forståelse, er hos andre mennesker med fibromyalgi.
Venlig hilsen din usynlige kroniske sygdom
” FIBROMYALGIEN ”


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Din "ven" Fibromyalgi
  • #1   28. sep 2011 Nu må jeg spørge dig her: har du selv skrevet det?
    I hvert fald en "sød" tekst set fra den "onde" side :o)


  • #2   28. sep 2011 Jeg synes egentlig at nedenstående har en fin sammenhæng, Freja - så jeg tillader mig at smide den ind også ;o)




    Forfatteren til Spoon Theory, Christine Miserando, har lupus, som er en anden grim bindevævssygdom og hun har skrevet historien ud fra en samtale hun havde med en veninde;

    De er ude at spise sammen og under middagen tager vores hovedperson, Christine, sin medicin. Veninden kigger på hende og ud af det blå spørger hun: “Hvordan føles det at have Lupus og være syg?” Christine undrer sig lidt, for veninden HAR set hende tage medicin før. Hun har set hende være nede. Græde af smerter. Være træt. Melde afbud til aftaler. Være med til samtaler hos lægen. Osv osv osv. Så hvad mere er der at vide?

    Christine mumler noget om piller, undersøgelser osv, men veninden bliver ved: “hvordan FØLES det – ikke fysisk og sådant, men hvordan føles det for DIG at være syg”.

    Så Christine kigger sig lidt omkring og ved ikke helt hvad hun skal svare. For efter års venskab kender veninden jo udmærket til den MEDICINSKE betegnelse for lupus. Men det er ikke det, hun vil vide noget om.

    Christine kigger sig lidt rundt på bordet for at få hjælp til at svare på spørgsmålet, for hvordan kan man svare på et spørgsmål, som man reelt ikke selv kan svare på? Hvordan forklarer man en anden person om hele dagens aktiviteter og konsekvenser og de følelser som der kommer ud af dem? Ting som er normale kan i sygdomssituationer være som at bestige bjerge.

    I stedet for at give op dér og sige: “Tja, det ved jeg faktisk ikke”, fødes i det øjeblik “ske-teorien”. Christine samler samtlige skeer omkring sig i hænderne, og giver dem til veninden. “Værsgo, du har Lupus”.

    Og så forklarer Christine at forskellen mellem at være syg og rask er det at skulle træffe valg eller hele tiden være sig bevidst om ting, mens den raske person ikke tænker så meget over dagens valg. Den raske person lever sin daglige “luksus” uden at træffe valg for hver enkelt detalje – og det er en gave som de fleste tager for givet. De fleste mennesker har en dag foran sig med masser af muligheder, når de står op. Og de har energi til at gøre lige præcist hvad de har lyst til i lige præcist det øjeblik tanken kommer til dem.

    Skeerne i venindens hænder skal illustrere dagens handlinger. Hun skal holde dem således at Christine kan tage dem fra hende igen, fordi de fleste af os der rammes af sygdom oplever et “tab” af et liv de engang kendte. Så hvis Christine har kontrollen med at tage skeerne fra veninden, vil veninden vide hvordan det føles når noget andet, i dette tilfælde Lupus, har kontrollen over én.

    Veninden forstår ikke helt hvad det går ud på. Det er sikkert bare et sjovt indslag af de mange, som de altid har, når de er sammen. Men Christine er meget alvorlig og beder veninden om at tælle skeerne. Hver ske skal illustrere en handling. Og alle skeerne illustrerer dagens energi-niveau.
    “Jamen jeg skal da bruge flere skeer – her er kun 12?

    “Nej, dét der er hvad du får!”, hvorefter veninden ser lidt skuffet ud, og så ved Christine at hun har fat i noget af det rigtige. “Vær bevidst om hvor mange skeer du har, og tab ikke nogen af dem – husk på at du har Lupus”.
    Så bliver veninden bedt om at opremse alle de ting som hun foretager sig gennem dagen. De sjove ting kommer på bordet. Forfra! Husk på at hver ting koster en ske!

    Den første opgave bliver lavet om til “jeg gør mig klar til at gå på arbejde”, hvorefter Christine flår en ske ud af hånden på veninden. “NEJ! Du kæmper for at få dine øjne op og indser at du allerede er sen på den – du sov ikke særlig godt sidste nat. Du kravler nærmest ud af sengen, og tvinger dig til at spise morgenmad, for hvis du ikke får morgenmad kan du ikke tage din medicin. Og hvis du ikke tager din medicin kan du ligeså godt lægge resten af dagens skeer fra dig, og imorgens med!” Christine tager altså skeen, og det går op for veninden at hun ikke engang har fået tøj på endnu! At gå i bad koster en ske. At komme i tøjet endnu en ske, hvorefter Christine forklarer at det ikke altid er ligetil at komme i tøjet. Måske gør fingrene så ondt den morgen at det at bruge noget med knapper er udelukket. Måske skal udslet på armene skjules af lange trøjer. Måske skal der gøres ekstra ud af håret fordi det falder af. Og så er der hurtigt gået 2 timer. Og et par skeer.

    Allerede før veninden kommer på arbejde er der røget 6 skeer. Christine forklarer hende derfor at nu skal hun nøje overveje hvordan resten af dagen skal gå. For der er kun 6 skeer. Og når de 6 skeer er brugt, er der ikke mere energi tilbage. Nogle gange kan man “låne” af imorgens skeer, men så skal man huske på at man har de skeer færre. Samtidig vil man hele tiden skulle have i baghovedet om imorgen bliver dagen hvor man vågner op forkølet, eller med en anden infektion, hvor leddene går i selvsving eller hvad kroppen nu kan finde på at præsentere én for. Det kan man ALDRIG spå om. Så det er en god ide at passe godt på skeerne.
    Veninderne gennemgår resten af dagen og veninden finder ud af at det at springe frokost over kan koste en ske, at stå op hjem i bussen kan koste en ske, at sidde for længe ved computeren kan koste en ske. Christine tvinger sin veninde til at tænke anderledes over tingene, for det gælder om ikke at løbe for mange ærinder – der er jo også en middag til aften, der skal spises.

    De snakker videre om dagens begivenheder, som de forestiller sig til, og så er veninden sulten. “Ok”, siger Christine, “men du har kun 1 ske tilbage. Hvis du laver mad, har du ikke energi nok til at vaske gryderne op efter dig. Og hvis du tager ud på restaurant kan du være så træt at det ikke er sikkert for dig at køre hjem”. Christine forklarer også at på det tidspunkt er hun sikkert også så træt at hun ikke ORKER at lave mad. Veninden beslutter sig for suppe – det er trods alt ikke vanskeligt. Igen pointerer Christine at hun kun har én ske tilbage – og hvad skal den bruges på? Ud at lave noget sjovt – mødes med veninder på cafe, gøre rent, vaske tøj… men du kan ikke gøre det hele. Du bliver nødt til at prioritere.

    Og nu forstår veninden hvordan det er for Christine, og hun sidder med tårer i øjnene og siger: “Christine, hvordan kan du gøre det? Hvordan kan du gøre det her hver evig eneste dag?” Christine forklarer at nogle dage er værre end andre dage, nogle dage har hun flere skeer end andre. Men hun ved at hun kan aldrig få det til at gå væk, hun kan aldrig glemme det, og hun er tvunget til altid at tænke over det.

    Roligt tager Christine en ske op af lommen og giver den til veninden mens hun siger: ” Jeg har lært at leve mit liv med en ekstra ske i lommen, du er nødt til at være forberedt”.

    Og Christine fortsætter: “Det er hårdt og den hårdeste ting jeg skal lære er at geare ned. Selv den dag idag kæmper jeg mod det. Jeg hader at føle mig udenfor, hader at måtte vælge at blive hjemme eller undlade at lave ting som jeg gerne ville lave”. Alt hvad der er let for andre vil for en med diagnosen være 100 jobs i ét. Man skal holde øje med hvordan vejret er, holde sig varm, sætte en strategi som om man var på vej i krig. Og her er forskellen ml. syg og rask. Der skal planlægges ned til mindste detalje. “Det er den smukke mulighed bare at kunne GØRE uden at TÆNKE. Jeg savner den frihed. Jeg savner det ikke at skulle tælle skeer”, siger Christine.

    Da de går ud fra restauranten og giver hinanden et knus siger Christine mens hun holder den ene ske i hånden: “Det er ok. Jeg betragter det egentlig som en form for velsignelse, fordi jeg er tvunget til at tænke over alt jeg foretager mig. Er du klar over, hvor mange skeer der går til spilde blandt mennesker? Jeg har ikke plads til spildt tid eller en tabt ske, og jeg har valgt at bruge min ske sammen med dig!”


  • #3   28. sep 2011 Uuuuh CH den er helt perfekt i den her sammenhæng ! Super "indslag" smiley :)

    Nej denne har jeg ikke selv skrevet Irene smiley Selvom det havde været sejt smiley


  • #4   28. sep 2011 Hvor var det en smuk historie CH

  • #5   28. sep 2011 Frejamusen & Rullepølsen !
    uh hvor er det bare sandt.

    hvor længe har du kæmpet med at få en diagnose?
    jeg har kæmpet siden jeg var 12 år gammel.. er idag 30..


  • #6   28. sep 2011 Jamen jeg har fakker talt ikke fået den direkte dianogse - med undskyldningen "du er for ung til at have fibromyalgi" - så jeg nøjes med udtalelsen "Fibromyalgi LIGENE" :S

    Men ja, siden jeg var 12 også - og til nu.

    Men min "sikre" dianogse er hypersensitivt nervesystem smiley


  • #7   28. sep 2011 freja.. det er bare ikke rigtigt at du har fået det at vide. de ved ikke nok om det til at de kan sige at du er for ung til at ha det..

    bliver så gal på dem når de snakker om noget de ikke ved noget om.. send os dog videre til en der kan finde ud af at snakke om det de ved noget om.. gr.. ja jeg har så lidt andet oven i også.. ud over fibromyalgien. det er skide irreterende... hvor gammel er du?


  • #8   28. sep 2011 Jeg ved det godt smiley kender alt til sygdommen så ved godt det er helt forkert - men gider ikke kæmpe for det mere smiley hehe

    Jeg er 22 nu smiley


  • #9   28. sep 2011 Den må jeg altså lige låne..

  • #10   28. sep 2011 Freja.. kan jeg godt forstå. jeg har så kæmpet i 18 år.. så kan godt forstå dig..

  • #11   28. sep 2011 Var ellers sikker på at det var skrevet af dig..

    Kan ikke rigtig sige andet end at det beskriver meget godt, hvordan jeg oplever at det påvirker dig..

    men det er så ufattelig svært at forstå, når man står ude på sidelinien..


  • #12   28. sep 2011 Og du har om nogen prøvet at forstå hvordan det er Anja smiley Har meget respekt for hvor meget du egentlig prøver smiley

    Det er ikke tit folk der ikke lever med det / i det , gider sætte sig ind i det smiley


  • #13   28. sep 2011 freja,
    jeg tror mere jeg bare accepterer det..? altså, at sollyset gør ondt, og at kaffekoppen er tung..
    i stedet for at forsøge at forstå det på mig selv, hvilket jo aldrig kan lade sig gøre..


  • #14   28. sep 2011 Du har nok ret smiley

    Men det er du så rigtig rigtig god til smiley
    Og det er ikke gået hen over mit hoved - så ved du det smiley



  • #15   28. sep 2011 F,
    yay - det er jeg glad for smiley For det er så stort i dit liv (selvom du helst var fri) at det er rimelig vigtigt at du ikke føler jeg negligerer det, eller tror du overdriver eller noget i den stil smiley


  • #16   28. sep 2011 iiiihhh... er så glad for at have så fantastiske venner smiley yay !

    Det føler jeg heller ikke på nogen måde - Det er til gengæld rart at du ikke "passer på" mht til ting, men stoler på at jeg nok skal sige fra smiley
    Så er det nemmerlig min beslutning smiley hehe


  • #17   28. sep 2011 hehe.. jeg kommer aldrig til at åbne din cola, før du spørger smiley (og så kan jeg sikkert ikke alligevel, fordi jeg er stærk som en mormor!) smiley

  • #18   28. sep 2011 hahahah nej okay *G* men jeg kan også snart selv med mit nye job smiley DAMN jeg fik brugt mine mommearme idag - men det var dejligt !! smiley

  • #19   28. sep 2011 Hvor fedt!...

    Jeg er ved at være nogenlunde rask igen, så skal vi snart finde på noget?.. Jeg vil gerne høre alt om det! smiley


  • #20   28. sep 2011 Yay - kan vi sagtens, Vi kan evt gå en tur dernede og se det ?
    Man kan gå igennem på en lille sti - bare en kort lille en smiley hehe



  • #21   28. sep 2011 Jaaa! Det lyder hyggeligt!..

    Så kan jeg tage barnevognen med smiley


  • #22   28. sep 2011 Sejt ! Det er en deal - jeg har fri hver tirsdag og torsdag, men tirsdag er bedst tror jeg smiley

  • #23   28. sep 2011 niceness smiley så har vi også tid til at planlægge.. Laver K mad?

    smiley :D smiley


  • #24   28. sep 2011 Deeeet tror jeg ikke bliver noget problem at overtale ham til smiley hihihih *G* åh jeg er ond...

  • #25   28. sep 2011 Looool Godt så! smiley

    er hos de gamle, men kører snart hjem, kan evt. komme på msn?..
    ved ikke hvad H fordriver tiden med pt?..

    Har du set min sms?


  • #26   28. sep 2011 Nææææ men fik en besked på FB sm jeg har svaret på ? *G*

    Ohh så længe er jeg ikke på - Det er filmaften i sengen med lade og sodavand og en tyk pølse til at varme smiley


  • #27   28. sep 2011 H havde besøg af H *G*

  • #28   28. sep 2011 Håber i hyggede smiley :) hehe

    Hvordan ahr skulderen det her til aften ?


  • #29   28. sep 2011 Nåårh ja, har skrevet på FB smiley men har ik fået noget svar..?

    Aaarh, derfor H ikke var her. Det var H's skyld smiley


  • #30   28. sep 2011 Jooo du har *G* altså smiley

    jeg skrev bare at ja det havde vi , men det er helt okay - vi kan saaagtens finde ngoet der er ligeså fantastisk hvis det er smiley


  • #31   28. sep 2011 Det gjorde vi bestemt smiley :D smiley
    Den har det AV!!! *Gg* Fatter slet ikke at det kan være så hårdt og gøre så ondt når man stort set ingen vægt har på under øvelserne ..
    Føler mig som en oldemor! *G*

    Jep altsammen H's skyld smiley


  • #32   28. sep 2011 Hahahaha *ae ae* - det er for dit eget bedste jo smiley

    Det er bare ØV at det skal gøre SÅ avs smiley


  • #33   28. sep 2011 Jeg købte en bog om fibromyreallergi glæder mig til at læse den.....men ja det lyder meget godt som alt det jeg har utrolig skønno!

  • #34   28. sep 2011 Nu fik jeg svaret!..

    Det var ikke synligt i mi chat eller mine beskeder derinde smiley

    H,
    du er en oldemor?


  • #35   28. sep 2011 F..
    Ja ved jeg godt, men kæft det ydmygende at stå og være så ynkelig når den anden kvinde på holdet er måske 65 og har over 3x så meget vægt på og mange flere gentagelser *G*

    A..
    Altså nu skal du være sød!
    Husk lige på at du skal bruge mig om lidt over en uge *G*


  • #36   28. sep 2011 Hahahha ååååh jeg glæder mig til dåben *G* haha

    Okay H - så ER du momme smiley


  • #37   28. sep 2011 Jeg synes slet ikke I er søde lige nu!! *G*
    Jeg er sur og fornærmet !


  • #38   28. sep 2011 Nej du er ej - Du eeeelsker os *G*

  • #39   28. sep 2011 Baaaah H, du kan alligevel ikke holde dig væk smiley

  • #40   28. sep 2011 F..
    Gør ej *Pfffft* *GG*

    A..
    Jo jo da..
    *HOST*


  • #41   28. sep 2011 Klaaart.... vi kan godt lave et vædemål hvis det er ?*G*


  • #42   28. sep 2011 Kommer an på hvad præmien er, og hvad væddemålet i basis er *G*

  • #43   28. sep 2011 jamen du skal jo bare holde dig væk fra os ? *G*

    Så når du taber, for det gør du , skal du give is smiley


  • #44   28. sep 2011 Jamen kan vi vente til efter dåben? For er RET sikker på at jeg får direkte TÆSK hvis jeg ikke dukker op der *GG*

  • #45   28. sep 2011 det tror jeg også godt du kan være sikker på smiley

  • #46   28. sep 2011 Tænkte nok du ikke ville ha den der
    "Man må ikke slå på kvinder og slet ikke gravide kvinder" i tankerne i den situation *GG*


  • #47   28. sep 2011 har aldrig hørt om den smiley

    dig, freja, baby, fadderne og præsten er riiiimelig vigtige!..


  • #48   28. sep 2011 Måske en lille smule smiley

  • #49   29. sep 2011 min læge kan ikke finde ud af om jeg har Fibromyalgi eller Gigt i hele kroppen..
    Har haft problemer siden jeg var 10 og er 22 lige om snart.. smiley
    Tager dagligt en cocktail af 1stk Dolol 50mg, 2stk Ibumetin 600mg og 2stk Pamol eller Panodil på 500mg..
    Og det er KUN for at komme igennem dagen for bare smerter, desværre er det ikke altid nok og tager kun toppen når det er rigtig slemt.. smiley
    Lider samtidig også af Depression og Social angst + søvnproblemer, så der får jeg Imozop på 7,5mg for at sove og Citalopram på 20mg mod depression og angst..
    Og ja så er der lige p-pillerne oveni..

    Så tror i lige at jeg er træt af piller og føler mig som et pillevrag/en misbruger.. smiley


  • #50   29. sep 2011 Carina. du ved godt at du ikke må tage mere end 600mg ibumetin samtidig ik? din krop kan ikke klare det..
    jeg tog nemlig lige akurat samme dosis dog dobbelt op af dolol..
    og min mave er gået i tu.. idag tager jeg pilller mod maven istedet for.. lidt noget øv.. jeg tager ikke smertestillende mere andet end 600 mg ipren hvilket er det samme som ibumetin..

    skal så også lge sige at dolol gør en meget sløv også dagen efter.. så hvis jeg var dig ville jeg stoppe med dem også selv om det gør ondt. de er vanedannende..

    jeg har aldrig haft det bedre siden jeg stoppede med dem. jeg får så også ziprelex 60 mg og 10 mg ekvasym oven i..

    det med søvn problemerne kan stamme både fra dolol og fra fibromyalgien..

    dolol kan desværre ha den modsatte effekt ang både søvn og smerter..

    jeg er idag 30 år og har været igennem det hele..

    ud ove det så skal din læge sende dig til en læge der har forstand på nervebanerne.. din egen læge er ikke god nok til at diagnosticere fibromyalgi. det skal der er specialist til.. plus at hvis han ikke kan finde ud af om det er gigt i hele kroppen så må han da se at tage alle de prøver han kan for det.. da det er den eneste måde man kan udelukke alt andet.. det er også det de starter med at gøre hos en nourolog.. udeluk alt andet inden man kigger på fibromyalgi..

    hvis det ikke er en professionel der diagnosticere dig så kan du ikke få pension hvis det er det du stiler efter. hvilket jeg ikke gjorde i den alder du har nu..

    jeg håbede på at jeg kunne komme ud at arbejde igen.. men nej det bliver det nok ikke til.. desværre..

    jeg har fibromyalgi, depresion, stress relateret angst, social angst og add..

    ud over dem så har jeg en del af følge virkningerne fra fibromyalgien.. feks kraftig menstrationssmerter/ uregel mæssig blødning. hovedpine. kronisk træthed/søvn problemer, hukommelses problemer, hjertebanken, duft, lys og lyd følsomhed, balance problemer, tale problemer.. så det er en pæn sjat..

    jeg er oppe på de 16 punkter nu.. jeg startede på 12 punkter..

    jeg har fået taget alverdens scanninger og blodprøver røngen og jeg ved ikke hvad jeg har prøvet..

    idag går jeg on /off med krykker.. idag med.. pga vejret..

    Jeg går heldigvis lidt endnu hjemme.. og på den måde kan jeg kontrolere mine smerter..

    lige så snart jeg kommer ud bliver jeg forvirret og så kan jeg ikke kontrollere mine smerter..


    Jeg vil kraftigt anbefale jer at melde jer ind i fibromyalgi foreningen med det samme. så i på den måde kan få den hjælp i har brug for..

    jeg kæmper stadig. og gir ikke op..

    jeg har så også 2 børn og en mand at kæmpe for smiley



    Undskyld det blev lidt rodet.. men sådan er det med fibromyalgi smiley


  • #51   29. sep 2011 (link fjernet)

    specielt til jer unge;-)


  • #52   29. sep 2011 Hippentossen - Kanon link smiley Tusind tak, lige hvad jeg manglede...

    Mht. gigten, så har jeg fået taget gud ved hvor mange blodprøver osv, men de har aldrig påvist noget så min læge har ikke villet sende mig videre til nærmere undersøgelser.. smiley

    Problemer med at sove har jeg haft længe og syntes ikke Dololen har givet mig flere problemer med det.. Heldigvis smiley
    Men ja, vil meget gerne skære ned på pillerne, men med de smerter i bl.a knæ, hofter, lysk, fingre, ryg osv osv osv så er det svært når man af den cocktail føler sig smertedækket..

    Jeg går selv med krykke en gang i mellem når knæene driller meget og gør for ondt..

    Vil ikke sige at jeg sigter mod pension, for jeg vil vildt gerne ud og arbejde igen, men psykisk føler jeg det er en umulighed.. :S

    Så må indrømme at jeg er meget forvirret i forhold til hvad min krop siger til mig og hvad mit hovede siger til mig, for det er modsætninger hele tiden..
    Og det er enormt træls i en alder af kun 21... smiley


  • #53   29. sep 2011 det er en skam at være 30 år, og ikke se sig selv som en af de unge :S

    grim sygdom..


  • #54   29. sep 2011 anja - Mht mine led osv, så ser jeg heller ikke min krop som værende ung og når har jeg ondt så er der intet ved mig der er ungt.. Og jeg bliver kun 22 til november.. smiley

  • #55   29. sep 2011 carina,
    kender jeg godt.. har meget dårlige led..


  • #56   29. sep 2011 Ja du er også plaget Anja så du er ikke helt tabt med forståelsen alligevel smiley

  • #57   29. sep 2011 det er vist i en liiiidt anden grad smiley

  • #58   29. sep 2011 Still ! der er en betydelig forskel på folk der aldrig har oplevet et "ondti knæet" og på folk der har det ...

    Som f.eks. min gamle svigerfar "Ud og arbejd" - attituden, som vi kender den.

    Så blev han skisme syg også var tonen en anden, og jeg fik et kææææmpe kram og øjne der sagde "undskyld" - Også var der aldrig mere der.


  • #59   29. sep 2011 Freja - Jeps sådan er min far også.. Men han er også ualmindelig rask..
    Hvor imod min mor som har været der hele vejen igennem sagtens kan forstå mine smerter.. Det er også hende der har hjulpet mig når mine led har sat sig godt og grundigt fast..


Kommentér på:
Din "ven" Fibromyalgi

Annonce