{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
890 visninger | Oprettet:

Mit livs værste dag hos dyrlægen {{forumTopicSubject}}

Men alligevel den bedste..

Min dejlige kat arcki, har jo fået en cyste oppe ved øret, vi var så til dyrlægen for to uger tids siden hvor han fik tjekket den og den er heldigvis godartet men skal fjernes... dyrlægen lyttede til hjertet som man nu skal når de skal i narkose og der syntes hun at hun kunne høre en mislyd på hjertet..

Min kat er maine coon så det ligger til dem at få forstørret hjerte.

Så min frygt har jo været dette..

vi bestilte tid hos en hjertespecialist og det var jo så idag..

Vi kom for tidligt så ventede en lille time på han skulle komme og i al den tid havde jeg jo opbygget en hær af tanker om at nu skulle jeg ikke se min lille mullerdreng mere.. så mit hjerte slog 1000 slag i sekundet og maven vred sig og jeg var da lige ved at gå til da hjertespecialisten kom..

Hans klinik var så i en lastbil hvor min kat skulle undersøges og han sagde ikke rigtig noget da han skannede så jeg frygtede bare alt.. indtil han vendte sig om jeg har faktisk en lidt sjov historie til det vi ser her..

og jeg vidste ikke helt hvad han ville med det.. så jeg tænkte nåh nu får han dommen min lille kat.


men det viste sig at være en god historie..

Min kat har ikke forstørret hjerte men han har en streng inde i hjertet der gør når blodet skal pumbes rundt så danner der en form for cirkulation der gør at han får denne mislyd på hjertet ......Der var jeg ved at besvime for der tænkte jeg at nu skal han aflives og jeg blev bedt om at sidde ned og tage hovedet mellem benene, hold da op hvor fik jeg det dårligt..

Men det var ikke noget farligt fordi han er faktisk født med denne misdannelse og hjertet har vænnet sig til at den streng hænger derinde ..

tror i lige jeg var ved at segne engang til...

Fyha mit hjerte er lettet og min dreng er ikke så syg som jeg gik rundt og frygtede..

og nu til min dårlig samvittighed .. jeg har jo faktisk glemt helt min anden kat fordi jeg kun har tænkt på at jeg skulle være hos ham hele tiden for tænk nu hvis jeg ikke havde ham længere idag..

SÅ nu står den på kærlighed til begge mine katte idag..


Ja undskyld det blev så langt men er simpelthen så lettet og håber i vil komme med input til hvis i også har et dyr der har denne form for lidelse så modtager jeg med kyshånd gode råd og så videre:O)


Kommentarer på:  Mit livs værste dag hos dyrlægen
Kommentér på:
Mit livs værste dag hos dyrlægen

x