354 visninger
|
Oprettet:
Hjælp til bagning {{forumTopicSubject}}
Jeg er ved at bage boller til min datters fødselsdag og putter normalt havregryn i dem..
Nå men efter at have hældt, hvad jeg tror er havre gryn i, syntes jeg de ser lidt sjove ud og kigger på posen og ser at det er ruggryn.
Er der nogen der ved om det bliver godt? Eller skal jeg Hente rigtige havregryn og så starte forfra?
okt 2011
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 21 Svar: 354
sep 2005
Følger: 4 Følgere: 46 Hunde: 3 Emner: 468 Svar: 4.476
okt 2011
Følger: 5 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 21 Svar: 354
jun 2008
Følger: 16 Følgere: 14 Hunde: 3 Emner: 57 Svar: 381
sep 2005
Følger: 4 Følgere: 46 Hunde: 3 Emner: 468 Svar: 4.476
Jeg prøvede at Google det men er en klovn til det så kunne ikke finde noget.
nov 2009
Følger: 19 Følgere: 20 Hunde: 6 Emner: 49 Svar: 1.787
Hjælp til bagning