{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samle seng 500 kr.
  • Opsætning af lamper, el og opvaskemaskine 3.000 kr.
  • Samle møbler sofa/seng efter vejledning 1.000 kr.
  • Nedtagning af eternitplader 3.000 kr.
  • Handyman 1.100 kr.
  • Rengøring 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  NOMA verdens bedste igen :)
  • #1   30. apr 2012 Det er så flot!! Og geranium ind på en 49. Plads:D

  • #2   30. apr 2012 Ja, det er sgu flot!! Håber jeg bliver ligeså dygtig kok når jeg en dag bliver udlært ;o)

  • #3   1. maj 2012 Jo bevares, det er da flot - helt sikkert.
    Men aldrig i livet om jeg vil give 1000 kr for et måltid mad som end ikke svarer til en stykke rugbrød.
    Never, det er simpelthen snobberi i min verden.
    Jeg er jyde og vant til ca 10 kartofler til 2 stk kød - på noma får du 1/10 del kartoffel og 1/100 del kød og det koster spidsen af en jetjager... Og det der gør det værre - i mine øjne - er at enhver kan lave det lige så godt til væsentligt færre penge.
    Ergo snobberi

    Men bevares - det er da flot at DK har verdens bedste kok og verdens bedste resturant - sjovt nok ikke samme sted.

    Sætter man disse 2 oplysninger overfor hinanden, så er det vel lidt tyndt at NOMA er verdens bedste resturant.

    Nej, det er prisen, som anmelderne er imponeret af. Jo højere pris, jo bedre bør maden være - og med forkullede smagsløg smager alt vel ens.

    Nå, det var bare mit sure opstød til madens snobberi


  • #4   1. maj 2012 Jeg har ikke spist der, og har heller ikke behov for det. Det virker simpelthen alt for prætentiøst til mig. "Kom nu flyver vi indlandsis fra Grønland til NOMA, for at vi kan servere en reje på den". Jow jow....

  • #5   1. maj 2012 (og så kan jeg godt få øje på ironien i at verdens bedste resturant har samme navn som en rætti skrækkelig sygdom der rammer fejlernærede børn i Afrika...)

  • #6   1. maj 2012 Ja det er da bestemt flot, men vist de færreste der kommer til at spise der....ihvert tilfælle ikke almindelig dødelige :o)
    Manden og jeg snakkede om, at vi ville bestille bord derinde og når det så blev vores tur om 1- 1½ år, så ville vi sælge vores pladser som "last minut"....he he...


  • #8   1. maj 2012 Maj-britt..ja og jeg kan hente tang nede i fjorden ;o)

  • #9   1. maj 2012 Jeg synes det er flot, specielt i betragtning af at der ellers har været præcedens for at der har været lande som Frankrig, Spanien og Italien der har haft Monopol" på at kunne levere eksklusive fødevarer.

    Det kan godt virke sært for os, at man der skal betale dyre penge for noget du kan finde i din baghave, men så meget mere imponerende er det at kunne sætte fokus på de råvarer - og få folk i andre lande til at interessere sig for dem.

    Det er da fint med x antal kartofler og x antal kød, men jeg tilhører dem der er så nysgerrige at jeg ar glad for at der er nogen der vil være med til at udfordre os til at prøve nye smags kombinationer.


  • #11   1. maj 2012 jeg ville rigtig gerne prøve at spise på NOMA!!

    vil gerne smage de sammensætninger og få mad på et højt gastronomisk niveau- det vil jeg gerne betale for- man skal betragte det som en oplevelse og ikke bare aftensmad smiley


  • #12   1. maj 2012 Jeg har ikke selv været der - ville ekstremt gerne.

    Specielt efter nogle venner besøgte stedet sidste år og i DEN grad fik en oplevelse for deres penge.

    Og jo, man går mæt derfra. Meget mæt!



  • #13   1. maj 2012 Kan da godt være det virker fjollet med at flyve is ind osv, men de gør jo alt 120 % og helt sikkert det de også bliver præmieret for.

    Har ikke selv været der, men synes i den grad det er imponerende at de kan få den titel 3 år i træk, hvis det er så nemt, som nogen får det til at lyde i tråden her *G*


  • #14   1. maj 2012 Jeg har også en veninde der har været der - hun fik det i 18 års gave af sin storbror. Og det var en kæmpe oplevelse! Maden, stemningen, hele oplevelsen af mærkelige ting, som udgjorde en lækker helhed. Hun snakkede ikke om andet i flere uger efter de havde været derover! Og de var bestemt ikke sulten da de kom ud derfra! smiley

    Synes det er SÅ sejt at en dansk resturant har tagetprisen for næsen af de franske. Og jeg ville utrolig gerne have den oplevelse! Ja, gu er det dyrt - men det er oplevelser da smiley Ligesom at springe i faldskærm - det koster lidt.
    Det er jo ikke bare mad, som skal sørger for du er mæt. Det er at gå og vente og glæder sig, at komme hen og have en fantastisk aften,og gå derfra med en oplevelse du aldrig glemmer! Dét betaler jeg gerne for!



  • #15   1. maj 2012 Jeg ville rigtig gerne prøve at spise der, men det får jeg vist aldrig råd til smiley

  • #16   1. maj 2012 Tjah, jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve det, men jeg er nok en anelse for fornæret til at betale det det koster.

    Hvis jeg en dag vinder en million, eller synes jeg virkelig skal forkæle mig selv og manden, så kunne jeg godt finde på det.

    Jeg synes det er skønt en gang imellem at gå ud at spise, men det skal netop være en oplevelse, gider ikke betale en masse penge for noget som bare er OK til prisen.

    Skal jeg ud at spise er det enten eller, det skal være GODT, eller også er det bare for at blive mæt og så skal det være billigt.


  • #17   1. maj 2012 MH: Det ville også være mit største problem - gad vide, om man ville føle sig tilpas derinde? Men jeg behøver ikke bruge så meget energi på at tænke over det, for jeg kommer aldrig derind ;o)

  • #18   1. maj 2012 DET er jeg virkelig ligeglad med! Jeg er så langt fra fin som man kan komme - total Mette Medium - men det skal dælme da ikke afholde mig fra at få en given oplevelse, hvis jeg vil have den.

    Det rager mig langsomt.


  • #19   1. maj 2012 Ja, ja...det er jo lidt lige som det med hundene - der er nogen der synes det er ok at lave dem selv - men der er også dem der mener at det skal være noget særligt og så koster det penge. Det er jo alt sammen et spørgsmål om prioritering *GG*

    Jeg er helt med på at det koster lidt mere end hverdags mad - og jeg har heller ikke være der selv, men det kunne jeg da godt tænke mig at prøv. Vi har være på Van Kock i Århus - det var nu også en lækker oplevelse, og det fine var at alle gæster (uanset at vi ikke var dem der var finest påklædt den aften) blev behandlet som længe ventede gæster - se det er et fint sted når de kan den slags! Det samme har jeg hørt fra NOMA - min søster har været der, og det var også den der ånd med at gæsterne skal føle sig velkomne - uanset om de er "fine" eller ej smiley


  • #20   1. maj 2012 fint at de reklamerer for danske råvarer. men i min verden er det snob. herregud, det er jo bare mad.
    Club Lorry mad, som jeg kalder det. en lille dusk græs og lidt farvet snask i kruseduller rundt om.


Kommentér på:
NOMA verdens bedste igen :)

Annonce