{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.725 visninger | Oprettet:

Knopper på barn {{forumTopicSubject}}

Min datter på 7 er blevet fyldt med små knopper over hele kroppen som klør som en i H på hende så meget at hun ikke kan sove om natten.

Tager hende til lægen første gang i forrige uge og hun får antihistamin og skal smøres med en god fed creme, hvilket jeg så gør.

Det bliver ved med de knopper, så forsvinder de i en dag og det klør ikke så meget, men så kommer de igen med orkan storm.
Igen til lægen i torsdags og så siger han at så må vi prøve Nix mod Fnat for at se om det hjælper, ( der er udbrud af fnat i børnehaverne og skolerne.) Hun bliver behandlet og fredag ser det lyst ud om formiddagen, men lige over middag kan jeg se hun igen får flere knopper, men hvad ved jeg.
Hun er så hjemme ved hendes far i denne weekend, og han ringer så her til morgen at hun igen ikke har sovet ret meget i nat pga kløe.

Nu vil jeg have hun skal testes for alt og viser den ikke noget så må de dælmene sende hende til hudspecialist.

Men fatter bare ikke HVORFOR giver man bare en medicin og så må vi så se om det hjælper, HVORFOR udsætte en lille pige for en masse som ikke virker alligevel...????

Er så gal og ked af det på hendes vegne.
Kan så heller ikke sende hende i skole for lægen kunne ikke sige om det er noget der smitter....

Ved ikke hvad jeg lige vil med det her andet end at få luft... smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Knopper på barn
  • #1   27. okt 2012 Hvad bruger du af shampoo, vaskepulver, skyllemiddel ? Tit skal man tænke i de baner ved kløe og knopper..

  • #2   27. okt 2012 de væsker ikke de er mellem hårde og nemme at kradse i stykker ja de er røde.
    Nej hun er ikke et astma bronkitis barn.

    Der er IKKE skiftet hverken shampoo eller andet ud, og jeg bruger ikke skyllemiddel....
    Det eneste der er lavet om herhjemme er at der er kommet en ny vaps, for snart 3 måneder siden og det er startet for små 2 en halv uge siden.


  • #3   27. okt 2012 Hvis du ikke bruger neutral eller et andet produkt af samme slags, tror jeg alligevel at jeg ville prøve at skifte..

  • #4   27. okt 2012 Nu får jeg den priktest lavet på hende og se om den viser noget og lige meget hvad den viser tager jeg den derfra.


  • #5   27. okt 2012 Skal lige siges at det primært sidder på ryggen og maven og armene, næsten ingen på benene...

  • #6   27. okt 2012 Man prøver sig frem til en starte fordi lægen må have vurderet at sandsynligheden for, at det var fnat var høj, også er det bare MEGET hurtigere hvis man rammer rigtigt end at tage prøver det tager uger om at få svar på smiley Også hvis de er negative skal man tage flere prøver ex. Så det var skam for at gøre det hurtigst muligt og smerte frit for jer - at det så nok ikke lige var et rigtig gæt, det er jo bare rigtig træls.

  • #7   27. okt 2012 Ja men hvorfor er det han giver medicin mod noget han faktisk er ret sikker på hun ikke har... Som han sagde det ligner bare ikke fnat... Ingen af knopperne har nogen små gange som er normalt ved fnat..
    Fatter bare ikke at man smider rundt med div medicamenter bare fordi...


  • #8   27. okt 2012 Da min allergi for vaskepulver slog ud startede det på samme måde, og umiddelbart efter slog jeg også ud pga den bodyshampoo jeg brugte.... Mine arme og bryst og ryg blev fyldt med knopper der kløede som ind i helvede... Skiftede til Neutral vaskepulver og parfumefri bodyshampoo, og siden har jeg ikke haft problemet... Og det kom bare fra den ene dag til den anden.. Så måske skal du prøve at skifte vaskepulver og sæbe ud..

  • #9   27. okt 2012 Hun har været på antihistamin uden virkning...

    Men må se hvad den kære doktor siger mandag....


  • #10   27. okt 2012 har lægen ikke skrabet hende for at teste for fnat?

  • #11   27. okt 2012 Åh, jeg havde ikke forstået at han ikke troede det var fnat smiley
    Men anyway, håber de finder ud af hvad hun har smiley


  • #12   27. okt 2012 Nej lægen har ikke taget et skrab eller en blodprøve eller noget andet end at kigge på hende og først ordinere antihistamin og creme og derefter Nix mod Fnat som han ikke engang selv mente det lignede... smiley

  • #14   27. okt 2012 Jeg håber ikke det er hundeallergi...
    Vil skifte alt ud for hende...


  • #16   28. okt 2012 Bruger ikke selv parfume da jeg ikke tåler det på huden, men har aldrig selv døjet med vaskemiddel eller skyllemiddel.
    Men jeg vil gøre alt for at hun ikke skal have det sådan her mere...


  • #17   28. okt 2012 Hvis det er noget allergi vil jeg lige gøre opmærksom på at bare fordi vaskepulveret hedder Neutral og hvad de "allergivenlige" ellers hedder, kan det godt være man er allergisk overfor det alligevel. Min kæreste kan ikke tåle andet end Persil, det er ikke allergi overfor parfume men overfor et eller andet de putter i de andre produkter.
    Han får knopper over hele kroppen som klør voldsomt.
    Det er selvfølgelig ikke sikkert at din datters tilfælde er det samme, men så ved du i hvert fald at "Neutral" ikke altid er allergivenligt smiley


  • #18   28. okt 2012 Når vores børn har klaget over kløe eller udslæt, har vi altid kikket på vaskemidler, sæber , creme og shampoo.. Altid har dette været synderen

  • #19   28. okt 2012 Har aldrig oplevet nogen af mine 5 børn har døjet med sådan noget før...
    Og vaskemidlet er det samme som altid. smiley


  • #20   28. okt 2012 Hos os er det kommet lige pludselig og ikke i forbindelse med noget skift af " mærke "... Synes virkelig bare at du skal prøve istedet for at afvente en priktest.. Kan fortælle at jeg selv har været igennem en priktest og reelt var der mange ting jeg ikke burde bruge , men sagtens kan og andet som jeg ikke har reageret på som jeg ihvertfald ikke kan bruge... Vi er da de nærmeste til at sige at der er noget galt..
    Vi er f.eks blevet obs på nogle fødevarer vores 18 årig datter ikke kan tåle.. Hvad nu hvis priktesten sagde at det kunne hun godt ? Er hun så bare hypokonder smiley


  • #22   28. okt 2012 Ja og nej lægen mente det kunne være en reaktion på et eller andet, men jeg har en formodning om at det kan være allergi...
    Jeg bruger Omo eller Ariel alt efter hvad der er billigst eller på tilbud.
    Jeg kræver ihvertfald nu at hun skal gennemtjekkes, for det er udholdeligt for hende at det klør hele tiden, og så meget at hun ikke sover ordentligt og tit ender med at se tv midt om natten fordi hun ikke kan sove... smiley


  • #24   28. okt 2012 det ligner slet ikke eksem...

  • Majbrit D
    Majbrit D Tilmeldt:
    mar 2021

    Følger: 10 Svar: 1
    #25   10. jul 2021 Jeg læser lige med, selv om det er en gammel tråd.. Jeg står nemlig i samme problem med tilbagevendende fnat. Vores mindste Stella har fået fnat i børnehaven, og hun har haft det af flere omgange, selv om vi har brugt Nix Creme flere gange. Nu er jeg kommet til at læse på hjemmesiden https://fnatfri.dk/ , at man faktisk skal lave meget grundig rengøring af sit hjem, da fnatmiderne også kan sætte sig i tøj osv. Er der noget der har erfaring med det??

Kommentér på:
Knopper på barn

Annonce