{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Shelf units need fixing to wall 650 kr.
  • Varme i radiator - stiften virker ikke 800 kr.
  • IKEA PAX garderobeskab 2.500 kr.
  • Samle to pax skabe uden låger 650 kr.
  • Hjælp af fagmand til tilslutning af nyt komfur (rette kabel haves) 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Nogen der ligger inde med en opskrift? (risalamande)
  • #1   15. dec 2012 Evt. gerne opskrift med en vejledning også! smiley

  • #3   15. dec 2012 Risalamande 6 personer

    Risengrød

    130 g grødris

    1 l sødmælk

    1 vanillestang (gå langt uden om vanillesukker)

    75 g sukker

    1 knsp salt

    75-100 g smuttede mandler

    4 dl piskefløde

    1 stor tykbundet gryde med låg der kan gå i ovnen

    Varm ovnen op til 200C

    Skyl risene og kog dem forsigtigt op med mælken i en tykbundet gryde. Rør rundt hele tiden.

    Flæk vanillestangen og skrab kornene ud; og kom vanillekorn og stangen ned i risene sammen med sukker og salt.

    Sæt låg på gryden og sæt den ind i ovnen i ½ time.

    Bliv ikke nervøs over, at den er så flydende, som den er.
    Lad risengrøden køle helt af.
    Fisk vanillestængerne op.

    Hak mandlerne groft.

    Pisk fløden indtil den har til konsistens som en tyk ymer, og vend den forsigtigt rundt i risengrøden sammen med mandlerne.

    Lad risalamanden stå og sætte sig, og server den med en kvalitets kirsebærsauce og opskriften får du her

    300 g kirsebær uden sten (friske, frosne eller syltede)
    200 g sukker
    skallen af en appelsin
    2 dl. portvin (gerne rød)
    1 spsk maizena
    3 spsk vand
    2 spsk citronsaft
    lidt mandellikør

    Kirsebær, sukker, portvin og appelsinskal i en gryde og bring det i kog - lad det simre i ca. 15 minutter. Rør vand og maizena sammen og hæld det i den kogende sauce. Lad saucen simre i endnu. 5 minutter ved svag varme. Smag til med citron og mandellikør. Er den for tyk, så rør lidt ekstra vand eller portvin i.

    Evt. server med en kvalitets kirsebærsauce eksempelvis fra Meyers



Kommentér på:
Nogen der ligger inde med en opskrift? (risalamande)

Annonce