3.252 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
24 Svar
Koge risengrød... Koge risengrød...
Jeg skal stå for risalamanden i år, og det er sååååå længe siden jeg har kogt grød....Mener jeg plejer lige at lade den koge op, og så ind under dynen for resten af tiden.
Husker jeg forkert, skal den koge i længere tid??
0 synes godt om
jul 2011
Følger: 6 Følgere: 6 Hunde: 3 Emner: 10 Svar: 361
aug 2006
Følger: 17 Følgere: 17 Emner: 416 Svar: 5.181
jan 2011
Følger: 39 Følgere: 31 Hunde: 3 Emner: 166 Svar: 5.314
Jeg putter osse salt og vanillie i fra starten...
aug 2006
Følger: 17 Følgere: 17 Emner: 416 Svar: 5.181
jul 2006
Følger: 34 Følgere: 963 Hunde: 8 Emner: 241 Svar: 9.474
jan 2011
Følger: 39 Følgere: 31 Hunde: 3 Emner: 166 Svar: 5.314
Har prøvet at lade den være men så syntes jeg den bliver for splattet...
Rør i den mindst 3 gange og mit værelse er osse en fryser og syntes nu ikke den mangler varme...
feb 2012
Følger: 10 Følgere: 9 Hunde: 3 Emner: 113 Svar: 5.582
Og så er det en opskrift der er brugt i familien i generationer
jan 2011
Følger: 39 Følgere: 31 Hunde: 3 Emner: 166 Svar: 5.314
Det hele af kornene... Og ingen sukker....
Jeg lod en stå under dynene i ca 2 timer så bliver den godt nok meget stiv i det...
jan 2011
Følger: 39 Følgere: 31 Hunde: 3 Emner: 166 Svar: 5.314
maj 2008
Følger: 39 Følgere: 40 Hunde: 6 Emner: 11 Svar: 696
bliver den for stiv ..kommer du bare lidt mælk / piskefløde i igen og rør rundt til den har den tyggels som du vil have ....der efter kommer jeg først vanilje og sukker i samt flødeskum .....og mange mandler ....her i huset kan vi godt li den store så man virklig skal lede efter den helt rigtig ...lige som man tror den er der ..nex der mangle lige en mini bitte hjørne
det har vi det meget sjovt med:)
koger den dagen før og laden den stå i køleskabet til næste dag ....
så om formidagn laver selve risalamanden .....der laver jeg også jordbærsovsen ...så den bare er lige til og varme op....nemt og hurtig ...
jan 2011
Følger: 39 Følgere: 31 Hunde: 3 Emner: 166 Svar: 5.314
aug 2006
Følger: 17 Følgere: 17 Emner: 416 Svar: 5.181
jul 2010
Følger: 17 Følgere: 15 Hunde: 4 Emner: 74 Svar: 2.007
jan 2011
Følger: 39 Følgere: 31 Hunde: 3 Emner: 166 Svar: 5.314
jul 2010
Følger: 17 Følgere: 15 Hunde: 4 Emner: 74 Svar: 2.007
jan 2011
Følger: 39 Følgere: 31 Hunde: 3 Emner: 166 Svar: 5.314
jul 2010
Følger: 17 Følgere: 15 Hunde: 4 Emner: 74 Svar: 2.007
aug 2006
Følger: 17 Følgere: 17 Emner: 416 Svar: 5.181
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
aug 2006
Følger: 17 Følgere: 17 Emner: 416 Svar: 5.181
sep 2008
Følger: 12 Følgere: 33 Hunde: 4 Emner: 573 Svar: 10.530
Det gør vi aldrig i min familie..
aug 2006
Følger: 17 Følgere: 17 Emner: 416 Svar: 5.181
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Jeg putter ganske lidt salt i, simpelthen fordi det fremhæver den gode vanillesmag
Jeg putter så også vanillestang i grøden, når den koger.
sep 2008
Følger: 12 Følgere: 33 Hunde: 4 Emner: 573 Svar: 10.530
Ja der kan man bare se...
Koge risengrød...