{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
678 visninger | Oprettet:

charmen ve kat og hund :D {{forumTopicSubject}}

Ved godt den er lidt ond, men jeg grinte bare så meget ^^


Charmen ved at have kat...

Sådan giver du din kat en pille:


Tag katten op og hold den i din venstre arm som man gør med en baby. Placer højre pegefinger og tommeltot på hver side af kattens mund og tryk forsigtigt på kinderne, mens du holder pillen i højre hånd. Når katten åbner munden, stikkes pillen ind i munden. Lad katten lukke munden og synke.
Saml pillen op fra gulvet og find katten bag sofaen. Hold katten i venstre arm og gentag processen.
Hent katten fra soveværelset og smid den opblødte pille ud.
Tag en ny pille ud af foliepakken, hold katten i venstre arm, mens du holder bagpoterne fast med venstre hånd. Tving kæberne fra hinanden og skub pillen helt ned i halsen med højre pegefinger. Hold kattens mund lukket og tæl til ti.
Saml pillen op af guldfiskeakvariet og tag katten ned fra klædeskabet. Kald ægtefællen ind fra haven.
Knæl på gulvet med katten klemt fast mellem knæene, mens du holder kattens for- og bagpoter. Ignorer den vrede hvæsen fra katten. Få ægtefællen til at holde kattens hoved fast med én hånd mens du tvinger en lineal ind i munden. Lad pillen trille ned ad linealen og gnub kattens hals energisk.
Hent katten ned fra gardinerne, få en anden pille ud af foliepakken. Gør et notat om at købe en ny lineal og nye gardiner. Fej forsigtigt skårene fra porcelænsfigurerne fra kaminhylden sammen og stil dem til side til limning senere.
Vikl katten ind i et stort håndklæde og få ægtefællen til at ligge oven på katten, med hovedet akkurat synligt i armhulen. Læg pillen i et sugerør, tving kattens mund åben med en blyant og pust i sugerøret.
Kontrollér etiketten for at sikre at pillen ikke er skadelig for mennesker, og drik 1 øl for at fjerne den dårlige smag. Påfør forbindinger på ægtefællens underarm og fjern blod fra gulvtæppet med koldt vand og sæbe.
Hent katten fra naboens skur. Få en anden pille. Åbn en anden øl. Anbring katten i et skab, og luk lågen om halsen, så kun hovedet stikker ud. Tving munden åben med en dessertske. Slyng pillen ned i halsen med en elastik.
Hent en skruetrækker i garagen og sæt skabslågen tilbage på hængslerne. Drik øl. Hent flaske med whisky. Skænk en drink, drik, anvend koldt omslag på kinden og check datoen for din sidste stivkrampevaccination. Anvend whisky omslag på kinden for at desinficere. Tag endnu en drink. Smid t-shirt væk og hent en ny fra soveværelset.
Ring til brandvæsnet for at hente den f***** kat ned fra træet på den anden side af vejen. Sig undskyld til naboen der kørte ind i hegnet, i et forsøg på at undvige kat. Tag den sidste pille fra pakken.
Bind den lille sk***riks forpoter til bagpoterne med gaffa tape og bind stramt fast til bordben på spisebord, find grove beskæringshandsker i haveskuret. Skub pillen ind i munden efterfulgt af et stort stykke bøf. Vær håndfast. Hold hovedet lodret og hæld 1 liter vand ned i halsen til at skylle pillen ned med
Indtag resten af skotsk whisky. Få ægtefællen til at køre dig på skadestuen, sid musestille mens lægen syr din finger og arm og fjerner pillerester fra højre øje. Ring møbelforretningen på vej hjem og bestil et nyt spisebord.
Ring til dyreværnet for afhentning af "mutant kat fra helvede" og ring den lokale dyrehandel for at se, om de har nogen hamstere.

Sådan giver du din hund en pille:
Pak den ind i leverpostej.


Kommentarer på:  charmen ve kat og hund :D
Kommentér på:
charmen ve kat og hund :D

Annonce