Tanker om "blandet kødgryde" *mad* {{forumTopicSubject}}
Jeg har gået og tumlet lidt med en ide om en alt-mulig-gryderet.
Jeg kan virkelig godt lide tanken om en kæmpe grydefuld sammenkogt ret, så man både kan komme noget i fryseren og have mad til nogle dage, som bare skal varmes op. sidst blev det en kæmpe portion lasagne (mums
)
Kan man få en velsmagende ret ud af at blande forskellige ting:
kødtyper som f.eks.:
gris, ko, fjerkræ, lam, hest (jeg spiser hest, og synes det er lækkert - det tilberedes ligesom oksekød).
Grove grønsager som f.eks.:
gulerødder, løg, porrer, pastinak, persillerødder, knoldselleri, blomkål, broccoli, hvidkål.
Hvilken type sauce ville binde tingene godt sammen?
tomat? karry? "bouillon"?
Hvilke krydderier kunne passe ind?
Som tilbehør tænker jeg noget så almindeligt som ris, pasta eller kartofler...
Er mine tanker helt ude i skoven?
maj 2005
Følger: 75 Følgere: 65 Hunde: 2 Emner: 596 Svar: 8.392
Har du ikke en god risotto opskrift?
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.849
Jeg tænker egentlig at komme det hele i samme ret, så det bliver en alt-mulig-ret.
Jeg synes, jeg har hørt om noget lignende engang. Det var vist en indisk ret, muligvis.
Men ville det kunne fungere?
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Og så kan man krydre mere orientalsk med karry, chili, ingefær o.s.v., hvis man lyster
Lidt nede i denne tråd:
http://www.hundegalleri.dk/forum/Off-Topic/384774-mad
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.849
Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve min idé af
Tusind tak for hjælpen
Tanker om "blandet kødgryde" *mad*