
Tilmeldt:
27. nov 2011 Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
Spørgsmål til dem der laver kager m/ pynt !! Spørgsmål til dem der laver kager m/ pynt !!
Heej HG !
Ja jeg er så kommet til at love at lave en kopi af mine forældres bryllups kage til deres sølv bryllup !
Har i dag modtaget billedet af kagen og så kommer der jo selvfølgelig en masse spørgsmål, som jeg lidt håbede på der sad nogen her inde der kunne svare på !
Kagen skal overtrækkes med grøn marcipan
- Hvor meget skal jeg mon ca bruge til denne størrelse kage? ( vedlægger billed)
bruger denne opskrift på marcipanen:
http://www.youtube.com/watch?v=okATRBYAlis&feature=c4-overview&list=UUBIX-pcdcG_FYqpxIc_GPCg
og det hvide pynt på kagen. Hvad laver jeg det af ? Eventuelt en måde jeg kan få hjernerne til at stå op foran på kagen ?
HÅBER der sidder en eller to der har tid og lyst til at komme med nogle idéer og gerne billeder !
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
Hvor mange personer er kagen til? det kan måske være en fordel for dig at købe marcipanen og få din lokale bare til at rulle den ned for dig på rullebordet. men vil skude på at du skal bruge ca 1½ m ruller ned i ca 3-4 mm så ca 1 -1½ kg så er der lidt der kan gå i stykker.
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
-Skal jo bare prøve at lave en kopi af den som på billede
Så hvis jeg køber 3 ruller marcipan med 500 gram i hver burde det være nok ?
kan jeg lave hjerterne på et stykke bage papir og lægge det på køl og når det så er stift så flytte det over på ?
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
du skal nok også bruge en hel del farve til indfarvningen. der kan dumed fordel (hvis du har en køkkenmaksine) tage marcipanen og lidt flormelis samt farven og køre det sammen da marcipanen godt kan blive klam af så meget væske.
ja lav hjerterne på bagepapir og lad d em tørre ikke nødvendigvis i køreskabet. og løft dem forsigtigt af med en pallet
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
Jeg regner med at jeg bruger almindelige lagkage bunde da jeg ikke har nogle forme til at bage runde kager med desværre ! og så vil jeg bare skære dem mindre jo højre op jeg kommer
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
du ved hvordan du laver roser ikk?
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
Hmm tja har siddet og set videoer af det med roserne , men har ærligt aldrig prøvet det før xD
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
1000g mel
1000g mel
6 æg str M
3-4 skeful bagepulver.
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
aug 2008
Følger: 32 Følgere: 1466 Hunde: 9 Annoncer: 1 Emner: 30 Svar: 30.005
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
Har fundet ud af at der KUN var kage creme og syltetøj i kagen den gang - hvilket jeg synes er UTROLIG kedeligt ! Burde jeg putte noget andet i eller bare holde mig til det kedelige fyld ?
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
nov 2011
Følger: 5 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 165 Svar: 1.056
Håber du har tid og lyst til at hjælpe endnu engang ! Har fundet ud af at kagerne skal hedde 40-30-20-10 cm i diameter. og gik så ind på en fondant beregner (selvom jeg skal bruge marcipan) Og der stod at jeg skulle bruge 4 KG !? Marcipan for at dække den !! Er det virkelig rigtig !?!?!?
Har næsten opgivet håbet når den skal være så stor !
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 882
3 kg burde ihvertfald være nok. for når du har skåret stykket ud kan du klappe resten sammen og rulle det ud igen.
men et godt råd, køb din bittermasse ved bageren det er langt billigere end i supermarkedet.
dit fyld bliver supergodt.
Spørgsmål til dem der laver kager m/ pynt !!