20.049 visninger
|
Oprettet:
Cuvettesteg frossen {{forumTopicSubject}}
Ja så blev det lige min tur til at efterlyse lidt kokketips. Sagen er den at jeg har taget en cuvettesteg op lige nu her og kan selvfølgelig regne ud den ikke når at tø 100% inden den skal i ovnen:-(
Kan det lade sig gøre at stege den idag eller skal jeg bare gemme den til imorgen??
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.654
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 101 Hunde: 4 Emner: 965 Svar: 18.281
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
Da jeg ikke har termometer regner jeg med at give den halvanden time ved 160 grader og lade den trække et kvarter.....går det mon det går uden den bliver sej og tør?
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Jeg plejer at give den ca 40 min sammenlagt v 180 gr, og helst med hviletid undervejs og eftefølgende hvil på 10-15 min.
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Nu er jeg så også til meget rødt kød og synes det er synd at gennemstege mørt oksekød
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
okt 2009
Følger: 4 Følgere: 4 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 2.111
Cuvettesteg frossen