Blødkogt æg ! Blødkogt æg !
Godt det er officielt , vi kan ikke længere koge blødkogt æg ... Har kunnet, for år tilbage blev de altid som de skulle være, fast hvide blødt/flydende indre ...
Så har vi ikke rigtigt spist det længe, nu kan vi ikke...
Manden skulle koge 3 stk. her til morgen, han kogte dem 3½ minut, det hele var flydende .... han havde læst det et eller andet sted, det med de 3½ minut.
Så var det vi kom til at tale om, øges kogetiden når der er flere æg i gryden ??
Skal de startes op i kold vand, eller ned når det koger ??
Vi koger som regel mellem 2-6 æg alt efter hvor mange der er hjemme til morgen mad .....
Nu skal vi snart i sommerhus med de 3 voksne unger og 1 kæreste, og så kunne det da være lækkert med et PERFEKT blødkogt æg til morgen mad .....
For mig er det en helt fast hvide og en flydende blomme, men hellere til det mindre flydende end til ret vandagtigt....
Så kom glad med det idiot sikre fif til hvordan det opnås
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.963
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.665
Æg koges altid med låg på gryden:)
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 955 Svar: 17.873
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.963
jul 2008
Følger: 20 Følgere: 16 Hunde: 5 Emner: 55 Svar: 1.529
maj 2013
Følger: 2 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 238
Vijola
jan 2013
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 4 Emner: 81 Svar: 485
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 955 Svar: 17.873
Det er en videnskab med hver videnskabs mand/kvindes GULD korn/ÆG !!!
Med låg, uden låg, i kogende vand i koldt vand .... Jeg troede jeg kunne få løsningen serveret og ikke skulle tænke selv
Nå men et m/L æg skal på en eller anden måde have mellem 5-6 minutter kan jeg konkludere ....
aug 2008
Følgere: 8 Hunde: 1 Emner: 104 Svar: 5.000
Men... ellers så bruger jeg altid æggekoger. Det går aldrig galt.
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.963
Du kunne teste med nogle æg,med og uden låg og i kold og kogende vand
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 955 Svar: 17.873
Men skal jo åbenbart prøve ikke alene om det skal i koldt, eller kogende vand, om det er med eller uden låg, men også have forsøg med om ægget kommer fra stuetemperatur eller køleskab, samt forskellige komfur typer ...
Mon man kan skrive Phd, og søge støtte til den slags ...
Nå, men en gang ude i fremtiden så kommer MÅSKE " The one and Only way " til det perfekte blødkogte æg ......
mar 2009
Følger: 67 Følgere: 134 Hunde: 9 Annoncer: 1 Emner: 158 Svar: 12.849
Æg kommes i gryde med koldt vand. Ingen låg.
Gryden sættes på komfuret og der tændes helt op.
Når vandet koger meget, slukkes der. Når vandet er helt stille er æggene færdige.
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 955 Svar: 17.873
På et gas, eller det induktion vi har kan jeg ikke tro de får nok, der er vandet jo stille 2 sek. efter du har slukket ... så der vil de få alt for kort tid ....
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.963
dec 2008
Følger: 67 Følgere: 58 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.034
De kommes i kogende vand og koger 4 min og er faste i hviden og flydende blomme.
Store æg får 5 min.
De tages direkte fra køleskabet
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 47.191
Så bliver det dælme ikke mere præcist *GG*
dec 2008
Følger: 67 Følgere: 58 Hunde: 1 Emner: 95 Svar: 2.034
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.665
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 94 Hunde: 4 Emner: 955 Svar: 17.873
maj 2009
Følger: 3 Følgere: 31 Emner: 186 Svar: 10.556
Blødkogt æg !